Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

za zlatega moža.
   za zlatega moža.   ni več tak dojenček, je že skoraj pravi možicelj. Iz dneva v dan se spreminja, iz tedna v teden se njegovo obnašanje bolj izostruje. Mož ga včasih po cel teden ne vidi, ko se z malim odpraviva na daljši obisk k mojim staršem in te spremembe zelo dobro opazi. Jaz pa zaradi dnevnega kontakta vidim spremembo le na daljši rok.
   ni več tak dojenček, je že skoraj pravi možicelj. Iz dneva v dan se spreminja, iz tedna v teden se njegovo obnašanje bolj izostruje. Mož ga včasih po cel teden ne vidi, ko se z malim odpraviva na daljši obisk k mojim staršem in te spremembe zelo dobro opazi. Jaz pa zaradi dnevnega kontakta vidim spremembo le na daljši rok. 
 . Tega nisem bila čisto nič vesela
  . Tega nisem bila čisto nič vesela  . Še dobro da je možek vstal in se z
  . Še dobro da je možek vstal in se z  

Obe zgornji enici! Mala me je kot vsak dan grizla v roko, ko je naenkrat zabolelo
   Obe zgornji enici! Mala me je kot vsak dan grizla v roko, ko je naenkrat zabolelo  In zagledala sem dve mali žagici
   In zagledala sem dve mali žagici  Na srečo ji izraščanje zob ne povzroča težav, mogoče je le malce sitna, drugega nič
  Na srečo ji izraščanje zob ne povzroča težav, mogoče je le malce sitna, drugega nič  
    Itak bomo šele videli, kaj se mi pravzaprav sploh obeta...
   Itak bomo šele videli, kaj se mi pravzaprav sploh obeta...  Hodi še ne (razen ob opori - npr. ob potelji ali stolih), je pa izredno spretna in hitra na vseh štirih. Prva pika sploh ni znala kobacati, ker je takoj kar shodila, zato je zdaj toliko bolj zanimivo. Vsak na svoj način, kajne
  Hodi še ne (razen ob opori - npr. ob potelji ali stolih), je pa izredno spretna in hitra na vseh štirih. Prva pika sploh ni znala kobacati, ker je takoj kar shodila, zato je zdaj toliko bolj zanimivo. Vsak na svoj način, kajne  

odgovarjala hrana, vendar je lepo jedla in nismo imeli nobenih težav.
  odgovarjala hrana, vendar je lepo jedla in nismo imeli nobenih težav.   

.
  .   

.Preživeli smo 39,8 vročine danes pa smo že veliko bolje. Ja te kar stisne ko termometer prekorači 39 stopinj .
 .Preživeli smo 39,8 vročine danes pa smo že veliko bolje. Ja te kar stisne ko termometer prekorači 39 stopinj .  .
 .  pa roke takoj v zrak - jaz jih že ne bom dajal na umazana tla - v tem smislu in je raje stal ob mami in gledal mače kako se valja po travi pri tem pa vriskal od veselja. Sem se prav nasmejala. Pa še tak lep sončen dan je bil, da sva prav uživala na zraku.
   pa roke takoj v zrak - jaz jih že ne bom dajal na umazana tla - v tem smislu in je raje stal ob mami in gledal mače kako se valja po travi pri tem pa vriskal od veselja. Sem se prav nasmejala. Pa še tak lep sončen dan je bil, da sva prav uživala na zraku.