Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
,okrog mene pa same kolegice ki imajo otroke in so presrečne jaz pa kot črna ovca vse skupaj žalostno opazujem,zelo sem vesela za njih in jih privoščim,ampak v mojem srcu me vedno obliva žalost ko jih gledam.vem da nas je veliko s temi težavami,samo danes mi je še bolj hudo ker je zopet test bil negativen,pa sem vseeno upala da ne bo ker mam neke čudne krče! hvala da ste me poslušale! lep pozdrav vsem skupaj in veliko sreče pri načtovanju

Jst upam, da nama je ta mesec uspelo skupaj s Klomfifenom, če ne...
sestrica in ne morem ti povedati, kako hudo mi je. Pa sem vesela za njo, da je tako hitro uspelo, po drugi strani pa se sprašujem zakaj je tako... zakaj pa pri nama ni...
.
kot nekaj običajnega in sem si rekla, da nama bo pač ratalo, ko bo...
poskušaj z tem koledarčkom za izračun, da pa točno prevešiš kdaj imaš O pa ti svetujem O teste, samo so kar dragi