|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ODLOČNE 5. DAN
7.1.2006 11:10:39   
bobek05
meni je postal B dan najboljši, pa škrobni - imam največ idej, na Oh pa se hitro naveličaš pice in testenin... user posted image
včerajšnji dan je minil uspešno - danes na vagi -2kg!!! user posted image user posted image user posted image gre to mogoče malo prehitro?? user posted image user posted image

jedla bom pa šopsko solato: paradižnik, paprika, kumarice, sir... Zdaj gremo še v šoping (ampak ne na razprodaje, ker je prevelika norišnica user posted image ), ampak po špecerijo (si moram spet naredit zalogo sadja in zelenjave...)..

jutri pa verjetno pečen krompirček + ketchup, čeprav se mi tudi repa ful lušta, ki jo imam v hladilniku (s fižolom bi bila fantastična user posted image )...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: ODLOČNE 5. DAN
7.1.2006 11:33:01   
Sofi
Ja, cmokec, ti kar doji dokler vama bo zneslo. Jaz sem hotla polno dojiti do šestega meseca, pa sva že pri četrtem pristala na dojki+flaškiuser posted image . Zdaj pri 5 m imam mleka samo še za cartanje, lakoto pa potešiva s stekleničko. Izkoristi svoje mleko. Koliko je pa star tvoj cmokec?
Pa ostale hujšarice, a jih še tudi kaj pristavljate?

Sem malo zašla s temeuser posted image .
Danes jem hrenovke, solato in kos polnozrnatega kruha, za juho pa dvomim, da jo bom dol spravila. Obožujem govejo juho s palačinkami, ne pa čisto juho  s kockeuser posted image .

Moram vam povedati, da grešim vsak dan. Neumorno lupčkam in papam cukrčka. A to lahko? Svojega sineka namreč.user posted image

Naj se pohvalim, da sem res brez kakršnega koli greha pregurala ta prvi ciklus in verjamem, da bom vsakega naslednjega še lažje. Ali se motim Splišni? Kdaj nastopi kriza?

lp

_____________________________

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: ODLOČNE 5. DAN
7.1.2006 11:38:57   
bobek05
Pri meni je prvič nastopila po 1. vodnem dnevu - tam nekje na polovici diete.. user posted image  

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: ODLOČNE 5. DAN
7.1.2006 11:47:07   
Anonimen
Ma ne, kakšne gromozanske krize ni, se da zdržat. Jaz sem imela "krizo" po 2. vodnem dnevu, se mi zdi, čeprav sem imela vmes tudi enega prostovoljnega, kar tako, ker so ga ravno hujšarice, ki so začele pred menoj, imele. In se mi je zdelo prav hecno, da jaz to lahko zmorem, kadar hočem. Samo potem ni bilo ravno tako. Po drugem vodnem dnevu (pa tudi po tem prostovoljnem) sem bila tako LAČNA, da sem naslednje tri dni nekaj grešila. Ne sicer zelo, zelo, ampak npr. na OH dan sem ob desetih zvečer jedla star, suh kruh. Pa na škrobni se mi zdi, da tudi. Nekaj časa je trajalo, da sem prišla v normalni prehranjevalni ritem, da nisem bila več tako lačna. Tako sem takrat sklenila, da se vodnih dni ne grem več in zadnjega sploh nisem imela.
Ampak če bi štartala od začetka,  bi ga imela, pač zaradi pravil igre. Da jih ne kršiš, kolikor se le da. Treba je stisnit zobe.

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: ODLOČNE 5. DAN
7.1.2006 11:53:41   
hanita
Sofi, mi se tudi dojimo samo še za cartanje, oziroma zjutraj, ko se ne zaveda kaj ima v ustihuser posted image in se ji da vlečt. Drugače pa kot sem že napisala!

Vem, vem, da ne spada sem ta tema, a na drugih forumih se pač ne najdemo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: ODLOČNE 5. DAN
7.1.2006 12:55:46   
kaly
Pozdravljene: Včerajšnji dan sem si tudi jaz prilagodila zaradi sinčaka, ki se še zmeraj doji pri meni. Sicer večina samo sadje vendar ni bilo dovolj za "proizvodnjo" mleka.

Danes sem ponovno pridna in sem pojedla le eno jabolko. Za kosilo smo povabljeni k tašči vendar imam na sumu, da bodo krvavice in repa. Nisem čisto prepričana, če je to pravo kosilo za danes?

Pravzaprav me malo skrbi saj sem v teh parih dneh izgubila 3 kg in se mi zdi, da je to prehiter padec telesne teže. Res je da hodim dvakrat tedensko na aerobiko in da se mnogo sprehajam z sinčkom vendar se bo jim, da ko se bom pričela normalno prehranjevati in bodo kilogrami tako kot so šli tako  prišli nazaj.

Veselim se ponedeljka saj bo teden polno aktiven, ker greva z dragijem smučat.

Lp in dober tek tistim,ki se pripravljate na kosilo.
Kaly

(odgovor članu hanita)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: ODLOČNE 5. DAN
7.1.2006 13:03:46   
muki1
Cmokec in Seven. Pametni punci user posted image . Kot je Cmokec napisala, priložnosti za hujšanje je še celo življenje.

Mi smo opravili kosilo.
Drage moje, meni so se že tak roke tresle od lakote, da sem komaj živa tiste postrvi skup spančkala, pa iotak so mi vse razpadle, pa kožo pustile na teflonskiuser posted image  ponvi.
Sem bila tak lačna, da sem skuhala: Tri postrvi ( dve zame in eno za mojega moža, ki ni na dieti. Potem sem spražila čebulo in šampione, potem sem popekla pol jajčevca, skuhala eno vrečko zamrznjenega ohrovta in pripravila polno skledo zeljne solate, pa še polnozrnat rogljiček sem dala iz zamrzovalnika.
user posted image user posted image user posted image
REZULTAT KOSILA:
pOJEDLA ENO POSTRV, POLNO SKLEDO ZELJNE SOLATE IN MALO ROGLJIČKA. Ostalo čaka na moža in pa za večerjo. Joj, kaj dela psiha. user posted image
Tak kot sem bila danes lačna, že dooooolgo nisem bila. Ampak zdaj imam trebuh poln kot boben. Večerjam ob 17.00.
Držite se.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu kaly)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: ODLOČNE 5. DAN
7.1.2006 13:16:31   
cmokec
Hvala za vzpodbudo. user posted image

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: ODLOČNE 5. DAN
7.1.2006 14:22:40   
taška30
Včeraj bila pridna, jedla le sadje. No, greh je pa ta, da sem ob 11-ih zvečer pojedla še eno mandarino (greh je v uri!!!), pa se tolažim, da je itak samo sok bolj kot ne.
Danes ena banana dopoldne. Potem je pa moj možek spekel lososa, zraven sem pa jedla blitvo v solati. Bilo je tako dobro in tako sem se najedla, da mi na kraj pameti ni prišel kak kos kruha ali pa juha, ker bi vse pokvarilo.
Zvečer bo ostanek blitve pa mogoče mal tune, če ne bo šlo brez.

Jaz se ne stehtam do torka. Imam pa že kar malo boljši občutek v hlačah. Sem pa dobila tudi kar malo 'volje do življenja' in sem začela malo skrbet zase. Zdepilirala sem se pošteno, uredila obrvi, malo postrigla lase, namazala nohte, danes sem celo malo pošnofala po razprodajah, ampak nič kupila, sem rekla: najprej shujšaj, potem pa nova garderoba. Treba si jo je prislužit.
Skratka, počutim se že 80% bolje kot pred dieto. Psihološki efekt.

Pa, pa Taška

P.S. Hienca in Pupa25, pohvale za nove avatarčke.user posted image

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: ODLOČNE 5. DAN
7.1.2006 14:29:39   
Anonimen
Ne bi rada delala prepira ampak jaz ob dojenju ne bi hujšala, vsaj ne več kot pol kg na teden, še raje manj. Ob hujšanju se namreč v telesne tekočine sproščajo ketoni (nastanejo ob topljenju maščob) in ti ketoni so tudi razlog, zakaj so lahko za nekatere ljudi shujševalne kure usodne (odpoved ledvic, zakislitev telesa in razne druge težave). Če se ketoni sproščajo z urinom se verjetno tudi z materinim mlekom, torej jih dojenčki pijejo. Sklepam.

Ko že težim pa vsem tistim, ki hujšajo, svetujem čim manj kemije - vegete, kocke in razne druge zadevščine z glutamatom pa še kakšne packarije bi se našle - ker pri hujšanju telo še toliko bolj absorbira to, kar jemo in pijemo.

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: ODLOČNE 5. DAN
7.1.2006 14:32:41   
Anonimen
Seven, Cmokec, vidve le delajta tako, kot sta zdaj rekli!!! Bosta videli, da bo tudi samo dojenje pobralo nekaj kil dol!!! Samo zdravo se prehranjevat, pa bo!!!

Sladkarije lahko obe črtata iz seznama... user posted image  No... mislim na vsakodnevne sladkarije, ne pa občasne.

Jaz itak mislim čez pol leta še enkrat it na to dieto, ker vem, da zdaj ne bom prišla do idealne teže (imam preveč kg), pa bom še takrat poskušala... Pa lahko spet poskusimo znova.

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: ODLOČNE 5. DAN
7.1.2006 14:44:53   
Aleksandrin
Cmokec: se mi zdi, da ti bom kar sledila, pravilno razmišljaš.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: ODLOČNE 5. DAN
7.1.2006 15:34:16   
hanita
Meni se zdi že pol kg na teden dosti, kaj šele če dojiš. Sej pol kg na teden priporočajo za počasno hujšanje,če želiš potem težo tudi obdržat, ker hitro dol, tudi nazaj hitro gor.

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: ODLOČNE 5. DAN
7.1.2006 16:01:13   
drus013
mene pa zanima, če se je katera druga še danes pridružila? Ker zame je to namreč prvi dan.

(odgovor članu hanita)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: ODLOČNE 5. DAN
7.1.2006 16:55:00   
Anonimen
Ampak tole o dojenju iin dieti sem vam že ene stokrat povedala, ampak ne, ne poslušat, probavat. Jao, jao, ženske, se igrate. user posted image

Obstaja pa tudi možnost, da bo kakšna v kratkem zanosila, a ne Lara, a ne Astra - Biba, pa še ktera? user posted image  

(odgovor članu drus013)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: ODLOČNE 5. DAN
7.1.2006 16:56:37   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

jaz se pa sploh ne morem učit.. pogrešam svojo belo kavo vsako jutro.... vedno preden sem se začela učit sem si jo skuhala in pol počasi pila..

zdaj pa že eno uro sedim za mizo pa nič.. sem čist brez volje!!!

hočem belo kavo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image   user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image   user posted image    user posted image  


Danes je B dan, torej dan za belo kavo. Napij se je še za naslednje 3 dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: ODLOČNE 5. DAN
7.1.2006 16:57:50   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec

Dobro jutro.

Jaz sem pa dobro premislila, vse skupaj prespala in se odločila. Da mi je bolj važno dojiti, ker dojim lahko samo še sedaj, hujšam pa lahko še celo življenje. Tako bom jedla normalne zajtrke, kosila in večerje (razen sadnega dne) pa bom jedla skupaj z vamo po dieti, ker tudi moj hujša. Če se bo na tehtnici kaj poznalo prav, če ne pa tudi prav.

Sem se pa danes vagala in se do sedaj izgubila 1 kg.

Vas bom pa brala in vzpodbujala. user posted image


Tudi jaz ti čestitam za tvojo odločitev. Saj nekaj bo šlo še z dojenjem dol, za ostalo bo pa potem še dovolj časa.

Pa le ostani z nami, saj bomo še močno potrebovale vspodbudne besede.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: ODLOČNE 5. DAN
7.1.2006 17:00:50   
Anonimen
Lepo, da si se nam pridružila drus013.
Jaz sem še vedno sita od kosila, ki je bil ob enih. Je pa res, da sem dve uri spala, in po spanju se vedno zbudim sita. user posted image  Večerja bo tako okrog pol sedmih, sedmih. Jutri pa greva na kosilo ka mijim, kuha mami in sicer bom jedla restan krompir in rdeče zelje! user posted image  Ostali bodo seveda zraven še meso, jaz pa samo solato. Komaj čakam. user posted image

(odgovor članu drus013)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: ODLOČNE 5. DAN
7.1.2006 17:03:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Obstaja pa tudi možnost, da bo kakšna v kratkem zanosila, a ne Lara, a ne Astra - Biba, pa še ktera? user posted image  


Jaz grem v ponedeljek kupit kondome. REsno, prvo morm dat kg dol pa še zarad službe bi blo fajn, da počakam vsaj do aprila, ker sem ostala sama, delam pa prek javnih del in ne morjo najdit zamenjave, če grem v bolniško.
Pa tud user posted image  še vedno malo boli od ss v septembru.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: ODLOČNE 5. DAN
7.1.2006 17:03:27   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Obstaja pa tudi možnost, da bo kakšna v kratkem zanosila, a ne Lara, a ne Astra - Biba, pa še ktera? user posted image  


Se ne bi čisto nič branila!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: ODLOČNE 5. DAN
7.1.2006 17:13:30   
tejčica
Tako. Najprej sem prebrala kaj vse ste od jutra že napisale in je čas še za moje poročilo.

Zjutraj mi je uspelo pojesti 4 mandarine, pred eno uro pa sem KONČNO prišla do prepotrebnega kosila. Jedla sem pečenega piščanca in rdečo peso. Ker sem bila pa čisto brez moči sem zraven pojedla tudi kos kruha, čeprav bi bilo bolje da ne. Sem si pa danes privoščila tudi skodelico goveje juhe da sem se malo pogrela, saj sem bila prej na pogrebu in sem bila čisto premražena (nisem bila ravno primerno obuta in oblečena za sneg). Za večerjo si bom pa najbrž skuhala hrenovko, zraven malo zenfa in kakšno kislo papriko.

Jaz sem pri prvem krogu te diete imela krizo po 1. vodnem dnevu, ko se mi je padanje kilaže ustavilo. Zato se sedaj tudi ne vagam vsak dan ampak planiram samo tedensko. Vidim pa, da vam kile kar lepo že frčijo stran. Jaz nimam ravno dobrega občutka glede tega in se bom pustila presenetiti vagi v torek.


(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: ODLOČNE 5. DAN
7.1.2006 17:16:00   
bobek05
Kot sem predvidevala, sem bila danes lačna, da bi vola pojedla user posted image  user posted image Zato je iz moje šopske solate za kosilo gratalo: 1 par skuhanih hrenovk, senf, polovica mini žemljice (ne morem jest hrenovk brez kruha user posted image ) in skodelica solate (paradižnik+paprika+kmarice)... Sem se tak najedla, da sem še zdaj sita, pa je od kosila minilo že več kot 3 ure... user posted image (ne, prenažrla pa se nisem, mi je bilo ravno dovolj, da je bil želodček poln do vrha user posted image )...

Za večerjo pa isto, le pol manj (bom probala brez kruha, vendar ne vem če bo šlo.. user posted image )... Saj vem, da je danes kruh dovolj, pametno pa ga ni jesti...

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: ODLOČNE 5. DAN
7.1.2006 17:17:03   
bobek05
kruh DOVOLJEN... madonca, jaz več res ne znam tipkat user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: ODLOČNE 5. DAN
7.1.2006 17:22:24   
Anonimen
tejčica, hvala za belo kavo.user posted image sicer je sedaj že mimo, ker se ne učim več.. me je minilo, ker pač sploh ni šlo... user posted image

aja, pa katera biba je mišljena, da bo zanosila?!?!?!??!?!?!?!user posted image

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: ODLOČNE 5. DAN
7.1.2006 17:25:04   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

aja, pa katera biba je mišljena, da bo zanosila?!?!?!??!?!?!?!user posted image


Najbrž je kakšna zanosila v prejšnjih krogih 3MD. Sklepam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?