Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

še vedno hrope
  še vedno hrope .Ampak bo že.Moram vam povedati kako priden je za svoje mesece,velik je 64,5 cm in težak že 7.440
 .Ampak bo že.Moram vam povedati kako priden je za svoje mesece,velik je 64,5 cm in težak že 7.440 .Zaupajte mi malo svoje teže
 .Zaupajte mi malo svoje teže 
 in
  in  .
 .  

). Čist po mamici in atiju.
 ). Čist po mamici in atiju.  

. Res mi nihče ne verjame koliko je star. Je pa že ob rojstvu tehtal 4170g in bil velik 57 cm. Mi je bilo pa kar malo nerodno napisat naše mere
  . Res mi nihče ne verjame koliko je star. Je pa že ob rojstvu tehtal 4170g in bil velik 57 cm. Mi je bilo pa kar malo nerodno napisat naše mere . Ja s coticami je pa tako, da kupujemo velikost 74, kar pa se bodijev tiče pa tudi številko 80. Pa ne vem po kom je naš mali
  . Ja s coticami je pa tako, da kupujemo velikost 74, kar pa se bodijev tiče pa tudi številko 80. Pa ne vem po kom je naš mali , nisva ne jaz, ne mož nevem kako velika, pa žlahta tudi ne..
 , nisva ne jaz, ne mož nevem kako velika, pa žlahta tudi ne..