|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.1.2006 10:47:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: RAZOČARANA NAD PAMPERS PLENICAMI
12.1.2006 13:38:00   
Peter167
Si bom drznil temo preokreniti spet nazaj na plenice...
Tudi sam imam raje nemške kot poljske plenice. Se mi zdi, da so uporabljani boljši materiali. Mogoče pa bi izpostavil še nekaj. Obliko teles naših dojenčkov. Pri nas sem opazil, da so ene vrste plenic dobro držale neko obdobje, nato pa kar naenkrat nič več. Verjetno se je otrok malo zredil ali shujšal, pa plenička ni več tako dobro držala okoli nogic, kjer se mi zdi, največkrat "spušča".
Iz tega razloga smo mi znamko plenic že nekajkrat zamenjali. Pa "dnevne" imamo drugačne od "nočnih." Za čez noč ponavadi poskušamo izbrati take, ki veliko vpijejo. Tudi, če na ta račun otrok ni toliko gibljiv.
Zato je moje mnenje, da najboljše znamke ni. Mi pa trenutno uporabljamo Pamperske in smo kar zadovoljni z njimi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: RAZOČARANA NAD PAMPERS PLENICAMI
12.1.2006 21:06:28   
valči
Mojima otrokoma tudi niso nobene še puščale,pa smo jih sprobali ogromno.Pampers mi pa ni všeč zaradi plastičnosti in gela notri res manjka-sploh od zadaj,pri hrbtu.Lumpi so tudi vredu,najboj so mi fajn zelene Huggies,mož se pa je zmotil in prinesel dva paketa roza Huggies.Te pa mi niso všeč,ker imajo ozke trake in ne moreš lepo nastavit.Material pa je boljši,kot Pampers.Za ponoči uporabljam Babylove,so mi tudi super.

Puščale so mi edino Štorklje,ki sem jih prodala,ker je hčera imela grozno alergijo na njih.Ritko je imela vso v ranah,da se je cedilo venuser posted image .Po treh mesecih sem jih spokala.Sina pa sem skoraj dve leti v njih povijala,pa je imel lepo rito.

(odgovor članu Peter167)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: RAZOČARANA NAD PAMPERS PLENICAMI
13.1.2006 8:05:24   
dory
Glede samega previjanja pa bi se tukej cist strinjala z viv...tudi pri nas na tak nacin previjamo in tukej pri tako pogostem previjanju lahko spustijo le najslabse plenice..

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: RAZOČARANA NAD PAMPERS PLENICAMI
13.1.2006 9:22:36   
XANA
Peter, pri nas je problem, da prepuščajo predvsem odspedaj (sori, so prepuščale), ker je fantek in lula bolj naprej, medtem ko punčke lulajo bolj nižje.
no, teja, jaz sem z rednim - pogostim previjanjem ugotovila, da so pampers najslabše.
katera od vas ponoči po 3x menja prepuščene plenice? ...jaz tudi ne več

Hočem poudarit, da, če ima katera mamica probleme s prepuščenimi plenicami, mora veeti, da ni vzrok otrokovo lulanje ampak plenice.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: RAZOČARANA NAD PAMPERS PLENICAMI
13.1.2006 11:57:29   
dory
Vsaka po svoje...meni nemske pamperske res ne premocijo, pa tamal samo ponoci popije vec kot pol litra caja...ocitno mam sreco in so active fitke za naso rito narjene :)user posted image

(odgovor članu XANA)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: RAZOČARANA NAD PAMPERS PLENICAMI
13.1.2006 13:35:33   
XANA
a ja, še to. eno obdobje sem pamperske celo v trstu kupovala, so bile res boljše kot naše-vzhodnoevropske, samo so stale uko iz glave.
ja, in hahaha, zadnjič sem vd. možu naročila, naj kupi kopalne plenice, ker smo se odpravljali v bazen. pa smo prišli v bazen, pa je bil naš edini v plenici (in to pampers), drugi otroci, celo manjši, so pa imeli vsi kopalke. sem mislila, da je uporaba plenic v bazenu obvezna za majhne otroke. kako je s tem, povejte mi.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: RAZOČARANA NAD PAMPERS PLENICAMI
13.1.2006 19:11:22   
Grascakinja
Poskusi še s plenicami LIBERO, to je vodilna znamka plenic v Skandinaviji. Pri nas se jih dobi samo v Sparu (ampak pazi, to niso Spar plenice, ampak Libero!) in so odlične kakovosti, pa še relativno ugodne. Prisegam na njih, so tudi boljše od trenutnih Babylove.

Babylove (DM) so namreč zamenjali proizvajalca. Prej jih je delal isti proizvajalec kot Libero, torej so bile enake, zdaj pa so Babylove bistveno slabše. Lahko malo pobrskaš, že par mesecev šimfamo čez  njih.

(odgovor članu XANA)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: RAZOČARANA NAD PAMPERS PLENICAMI
13.1.2006 20:06:57   
frutka_
Meni se zdijo DM plenice zdaj boljše, ker so trakce naredili elastične! Prej niso bili.

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: RAZOČARANA NAD PAMPERS PLENICAMI
13.1.2006 20:31:58   
Lana_s
Meni so pa Pamperske super. Mala zelo, zelo dosti lula, se mi zdi, da je plenica včasih težka 2kg in nikoli ne premočijo, nikoli ne spustijo nobenega gela ali karkoli že, ne pride ji skozi ne spredaj in ne zadaj. Čez noč spi 12 ur in ji še nikoli ni premočila, čez dan pa jo previjam približno na 2 uri in se mi sploh ne zdi prepogosto. Ne bom je pustila v polulani plenički, ker je samo enkrat lulalauser posted image  Na 4-5 ur pa se mi zdi absolutno premalo, user posted image  se sigurno ne paše "pajsat" v svojem urinu in blatu.user posted image
Kar pa se tiče vonja. Res smrdijo, ko je user posted image polulan ampak takrat vsaj veš da je in ga greš previt. V tem vidim samo dobro stvar, da otročka rešiš polne pleničke.

< Sporočilo je popravil Lana_s -- 13.1.2006 20:33:55 >


_____________________________

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: RAZOČARANA NAD PAMPERS PLENICAMI
13.1.2006 20:44:05   
Šoni
Jaz sem tudi zadovoljna z nemškimi pamperskami active fituser posted image , ki nam ponoči ne premočijo. Sem pa poskusila vijolične fixies, katastrofa. So nam ponoči premočile, pa mali ni bil več kot 8 ur v plenički. Sem jih nato podnevi uporabljala, pa so tudi premočileuser posted image . Čez dan sedaj uporabljam kar poljske pamperske, ki mi podnevi še niso premočile. Sem pa razočarana nad nemškimi pamperskami baby dryuser posted image (proizvajalec navaja da naj bi bil otrok suh do 12 ur), pa je bil mali ponoči tudi moker. Tako da prisegam na active fit. Bom pa poskusila še Libero, pa da vidimo. Je pa res verjetno, da zahteva vsaka ritka svojo pleničkouser posted image .

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: RAZOČARANA NAD PAMPERS PLENICAMI
13.1.2006 21:06:39   
KIRA
xana, če še maš kaj teh plenic Pamper doma - a mi jih pošlješ da sprobam, če so tvoje kaj drgačne?? ker res ne morem verjet, da ti čisto vsaka spusti??? če si za test, ti pošljem naslov na privat...

(odgovor članu XANA)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: RAZOČARANA NAD PAMPERS PLENICAMI
13.1.2006 21:36:23   
Aleksandrin
Že od začetka mi niso bile kul.

(odgovor članu XANA)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: RAZOČARANA NAD PAMPERS PLENICAMI
16.1.2006 7:34:09   
XANA
Ajde Kira, pošlji naslov.

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: RAZOČARANA NAD PAMPERS PLENICAMI
5.1.2009 21:23:20   
isostar
pampers katastrofa!!!

najprej sem mislila da ne znam pravilno previjat ali kaj podobnega, potem kupim trojko, češ une so premajhne - kljub temu ša manjka še cela kila do zgornje meje,   in seveda da mi ne bo treba prevečkrat v trgovino kupim megapekat 150 trojko pampers. Ko odprem embalažo ugotovim, da so te plenice drugačne od prej uporabljanih (prej violočne zdej zelene, brez mreže, z nekim kao balzamamom), rečem ok, mogoče bo pa vredu, pa se začne spet puščanje in sedaj še vneta rita, tako da sem porabila skoraj celo veliko tubo bepantena za zdravljenje vnetja, KATASTROFA!!!!

tako, da bi kar pozvala na neke vrste bojkot, ker tole služenje na račun zdravja dojenčkov gre pa čez vse meje, potem pa še unicef gor nalepjo, kakor kupite in pomagajte.

p.s. zdej vem zakaj je bil ta paket na vhodu v trgovino, in zakaj v kartonasti škatli - da slučajno ne vidimo da to niso enake plenice kot smo jih kupili že prej!!!

sej ne vem a tole je kej material za zvezo potrošnikov al kaj?
lep večer še naprej:)

no pa se malo bolje počutim zdej ko sem se "malo" spihala

(odgovor članu XANA)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: RAZOČARANA NAD PAMPERS PLENICAMI
5.1.2009 21:32:40   
katra55
Pa kupi kake druge, meni so zelo fajn od Muller.

(odgovor članu isostar)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: RAZOČARANA NAD PAMPERS PLENICAMI
5.1.2009 21:43:18   
isostar
sej sem že:)

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: RAZOČARANA NAD PAMPERS PLENICAMI
5.1.2009 22:35:10   
svaljkec
mi mamo pa lumpijeve pa so ful dobre k so mehke pa ne premočijo

_____________________________

iz majhnega zraste VELIKO

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: RAZOČARANA NAD PAMPERS PLENICAMI
5.1.2009 22:41:11   
Polonca s piko
Jaz pa uporabljam Racmanke, kadar gremo na potepanje pa take za enkratno uporabo. Pa moram reči, da sem bila tudi sama zelo presenečena, ker so Pamperske (ki sem jih dobila v dar) premočile pogosteje kot se to zgodi pri pralnih pleničkah. Zdaj za tiste vmes uporabljam Moeltex oeko (porabimo zelo malo teh plenic, zato se zavedajoč se, da so iz recikliranga materiala, ne sekiram za par evrov več) in sem pričakovala, da ne bodo prav dolgo zdržale (če so iz recikliranga materiala in bla bla), pa so super.

(odgovor članu XANA)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: RAZOČARANA NAD PAMPERS PLENICAMI
6.1.2009 10:25:40   
tweed
user posted image  Pampers Spar so pri nas podn...
Pampers Müller so odlične, vendar so 12 € za paket...
Beauty Baby Müller pa so zakon za otroke, ki res veliko spijejo ponoči (naša tavelika)...

Premočile pa so že vse...

_____________________________

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu XANA)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: RAZOČARANA NAD PAMPERS PLENICAMI
6.1.2009 10:36:23   
zmajaz
Pampers so v redu, če so nemške (recimo Active Fit), so pa te tako drage, da definitvno niso vredne svojega denarja, če jih primerjša s kakimi drugimi plenicami, ki so dosti cenejše, pa po kvaliteti nič slabše. Poljske pampers so pa itak samo za v kontejner. Drugače pa jaz prisegam na DM-ove Babylove - mala je stara 1 leto, pa niso do zdaj še NIKOLI premočile (tudi čez noč ne, ko je 12 ur v njih) pa tudi vnete ritke še ni imela.

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: RAZOČARANA NAD PAMPERS PLENICAMI
10.1.2009 9:46:12   
tominikapiki
Nam so tudi že vse premočile, Moltex eko, ki se jih dobi v Mullerju pa ne!!! Ful so dobre. Je pa res, da so bil štirica rjave barve (da se res vidi, da so eko), petica so pa bele...ne vem kako to...pa v Koprskem Mullerju jih ful dostikrat zmanjka...res škoda....Medtem ko pa Alana eko, ki jih kupiš v dm.--u, ful premočijo, pa kar ene pikice imajo notri, kot nekakšna zrnca v kepah...

(odgovor članu XANA)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: RAZOČARANA NAD PAMPERS PLENICAMI
10.1.2009 10:34:34   
kajajaka
jaz tudi z nemškimi nisem zadovoljna... activ fit pa splohe ne - preko tiste mreže se od lulanja naredijo grudice in jih ima po celi ritki... So mi bile tiste z balzamom bolj všeč. Premočile niso nobene. Sicer pa sedaj uporabljamo le še Mullerjeve beautybaby, ki so zakon...
da o ceni ne izgubljamo besed- mullerjeve so skoraj zastonj v primerjavi s pampers.user posted image

(odgovor članu tominikapiki)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: RAZOČARANA NAD PAMPERS PLENICAMI
10.1.2009 10:59:07   
ajataja
Mi smo pamperske uporabljali prvih 7 mescev pa ni nilkoi premočila,sem jih kupovala v šparu ali dm in sem bila zadovoljna z njimi.Potem sem pa kupila škatlo v mercatorju -unicef pa je dobil  vneto ritko-diagnoza-plenični dermatitis in so se mi ful zasrale tako da zdaj uporabljamo dm-ove in sem zelo zadovljna saj so bolj mehke.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: RAZOČARANA NAD PAMPERS PLENICAMI
11.1.2009 9:20:53   
nky 23
sem sprobala že skoraj vse plenice in se se z velikim veseljem spet odločila za pampers, saj nam vse druge premočijo in naredijo rdečo rito, tako da morem povedati da sem jaz zelo zadovoljna s pamperskami in jih nikoli več ne zaenjam...

je pa res da jih vedno kupim v avstriji made in germany...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?