|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Fax ali otročiček?
23.1.2006 23:41:53   
pilotgirl
Hja odvisno kaj si ti najbolj želiš! Pa s fantom morš tud razčistit kaj hočeta in kaj ne,ker otrok ni neka igračka ki se jo za dan ali dva naveličaš. Kar pa se telefona tiče,to pa moraš hitro z njim razčistit in ga mogoče tud pred kako odločitev postavit,ker je očitno da ti nekaj skriva.
papa majauser posted image

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Fax ali otročiček?
4.2.2006 17:43:51   
zverca
Hej!
Evo, zdej pa js vidm, da tole jaz nisem najbol napisala. Glede telefona mi je že na začetku zveze povedal, da pač on ne mara tega, da si stikava po telefonu. Da če si zaupava, da potem tega ne bova delala brez vednosti drugega. Če me kaj zanima, da ga vprašam in mi bo on vse pokazal in naj na skrivaj tega ne počnem. Vem, da mu bivša skos teži po telefonu, in mi to pove. Sam ljudje,.... že več kot eno leto nista skupaj, ker zaradi določene zadeve, res nista mogla bit skupaj, ker ji njen bivši ni dal miru ion sta imela resne zadeve zaradi tega. Ok, to vem da dobi kakšne take sms-e, ampak sem se že sprijaznila s tem.
No, na začetku zveze mi je tudi povedal, da se ne namerava poročit Ampak zdej je pa rekel, da če zanosim, se bova poročila. Prov zapel je za tole zadevo. Jah nič, moj lubi bi rad zibal. Jaz bi tut...TAKOJ, sam tale fax me muči. Če pogledam, bi res fax lahko počakal, glede na to, da ma on dobro plačo, tudi živiva na nek način že skupaj, jaz grem domov le med tem ko je on v službi- torej dopoldne. Zdej me pa zanima. če mogoče kdo ve kako je s tem, če imaš otroka, pa te tip financirauser posted image ? Potem gresta pa slučajno narazen? Kako je potem s to dodelitvijo? Da mi nazadnje potem zaradi brezposelnosti nebi hoteli dat otroka? Sej, upam da do tega nebi prišlo, samo vseeno? MOj je glede tega zelo strikten in pravi, da če bi imela bambinota, da pol ni šans da bi šla narazen. Ja seveda, ja!
Glede na to, kakšno družbo imam, same starejše prijateljice, ki so same z otroci, ker so šle s svojimi narazen.... Sem zelo paranoična glede vsega! Imam v glavi vse sorte.
Samo imam pa vsekakor namen narest najprej fax, če me le ne premami tole zdej vse skupaj. Zudi tale poroka mi tooook dišiiiiiiiiiiii!

(odgovor članu zverca)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Fax ali otročiček?
4.2.2006 19:22:18   
gaja*
Hej,
men se zdi, da ti še vseeno nisi čist preštudirala cele zadeve. Verjamem, da ti diši poroka pa user posted image , ampak res si še mlada in se ti nikamor ne mudi.
Tudi jaz si že nekaj časa želim user posted image , pa sem zaključila fax, naredila izpite, delam diplomo, potem sem šla delat, se poročila in zdaj delava na user posted image .
Čist zares, ne rini z glavo skozi zid, naredi tudi tako, da bo tebi lažje. Ni lažje počakat še par let in hitro naredit fax kot pa potem mislit na oboje. Verjemi, da fax dokončat z user posted image ni mačji kašelj, moraš imet ful volje in vložit moraš veliko dela in truda!!! Otrok ne bo spal, takrat ko bi se ti učila, ampak se boš morala učit ti takrat ko bo otrok spal!!! Pa tud veliko bolj sproščena boš, ko boš vedela, da je fax za tabo, al pa vsaj večji del...
In govorit o poroki zarad otrok?? Meni je to bolj lari fari. Poročiš se zarad partnerja, ker imaš njega rad. Pa tud poročen is lahko brez otrok.  Mene to spominja na izsiljevanje.. Rodi mi otroka, pa se bom poročil s tabo user posted image Al kako?? Če bova imela otroka pa ne bova šla narazen?? user posted image user posted image   Ja, dragi, zdaj ti pa verjamem, da me ne boš nikoli pustil !?!?   Jaz tega ne štekamuser posted image user posted image



_____________________________

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu zverca)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Fax ali otročiček?
4.2.2006 20:29:26   
*Karmen*
Zverca, hi!

Prebrala sem vse tvoje "poste". Moje mnenje je tako: Glede faksa ni tak problem. Že veliko punc je zanosilo in rodilo med dobo študija. In večina jih je kar v redu preživela. Glede starosti tudi ni tako velik problem. Če bi jaz vedela, da se bom morala tako dolgo borit z neplodnostjo, bi tudi že pri tvojih letih začela poskušat. Problem je le v tem, da svojega lubija v enem letu res še ne moreš dovolj poznat. Res bi bilo dobro, da najprej poizkusita vsaj kakšno leto živeti skupaj. Šele v skupnem življenju, ko imaš nekoga ob sebi 24 ur na dan v dobrem in slabem, se pokaže kako trdna je neka zveza. Saj te zaradi enega leta ali dveh ne bo pobralo, a ne? Boš pa zato potem brez vseh dvomov in z veseljem vlagala v vajino zvezo vse kar imaš in vse kar čutiš. Poskusi, ne bo ti žal. Glede telefona pa: veliko je ljudi, ki hočejo ohraniti vsaj delček čisto svojega prostora, pa četudi so v resni zvezi, pa četudi je ta majcen delček prostora njihov mobi. Ne bi rekla, da tvoj lubi počne kakšne neumnosti. To je razvidno že iz predloga za user posted image . Rabi pa prav vsak človek en majcen delček zasebnosti, kjer lahko počne vse čisto po svoje. In če je to mobi, pa naj bo. Praviš, da mu bivša ne da miru? Ja, kaj naj ti rečem? Bodi vesela. Ona lahko le piše in kliče, ti ga imaš pa ob sebi in ga lahko poljubiš in pobožaš kadar te je volja. Mal heca... Naj proba to stvar z bivšo čim prej zaključit, sej ni star 15 let in je sposoben udarit po mizi in sam sebi in tebi naredit mir, a ne?
Kar vesela bodi, da ga imaš in uživaj ljubezen kolikor le moreš!LP

(odgovor članu zverca)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Fax ali otročiček?
4.2.2006 21:20:59   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: zigkar

Zverca, hi!

Prebrala sem vse tvoje "poste". Moje mnenje je tako: Glede faksa ni tak problem. Že veliko punc je zanosilo in rodilo med dobo študija. In večina jih je kar v redu preživela. Glede starosti tudi ni tako velik problem. Če bi jaz vedela, da se bom morala tako dolgo borit z neplodnostjo, bi tudi že pri tvojih letih začela poskušat. Problem je le v tem, da svojega lubija v enem letu res še ne moreš dovolj poznat. Res bi bilo dobro, da najprej poizkusita vsaj kakšno leto živeti skupaj. Šele v skupnem življenju, ko imaš nekoga ob sebi 24 ur na dan v dobrem in slabem, se pokaže kako trdna je neka zveza.


pod to se definitivno podpišem!user posted image   Kot bi brala moje misliuser posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Fax ali otročiček?
6.2.2006 12:16:46   
stuhica
Sem mislila da je to še vedno forum zanositev !!!!!!!!
Ja halo premlada pri 21, user posted image pa sej je punca čuist dost stara. Midva sva se matrala 4 leta da nama je končno uspelo.

Kar  se tiče faksa, jest sem trenutno v 14 tednu nosečnosti, rok imam predviden avgusta,user posted image ampak razmišljam o tem da se bom oktobra vpisala naprej  na študij ( res da izredni )!!!!?????Ja in bom že zmogla v to sem prepričlana ker imam voljo in veliko željo da končam visoko šolo.

Glede tega da sta koamaj eno letos kupaj ja boh pomagi no nekateri se ujamejo bolj po enem letu in so potem še celo življenje skupaj kot pa pari ki so skupaj po 10 let na koncu pa ugotovijo da to ni to!!user posted image user posted image user posted image

Otrok in študij to sploh ni ovira, tudi tvoja leta niso ovira, Kaj pa če vama itak ne uspe takoj  in se bosta matrala sto na uro??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče user posted image  kjer je za dva je tud še za tretja lačna usta verjemi mi!!Sej takrat ko si na tem se itak vse stvari uredijo, ker se morajo, samo dandanes vsi delamo strašno paniko in vsi bi najraje 10000 stvari da bi jih imeli in šele potem bomo kao lahko srečno delali otroke in oh in sploh . ma punce dejte no mir no stakim foram. Res se vprašam a je to forum za zanostev al forum proti zanositvi!

Konc koncev tuki vas lehko 1000 forumovk predlaga karkoli že odločitev je itak tvoja in sama boš nosila posledice, kakršne koli že bodo lepe ali slabe!


(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Fax ali otročiček?
6.2.2006 13:31:20   
Anonimen
Ja halo premlada pri 21, pa sej je punca čuist dost stara.


Uh si me razjezila! Pojdi še enkrat nazaj na prvo stran prebrat moj post, v katerem sem razložila PREmlad, mlad, zaupanje med partnerjema in še kaj. In katera je sploh rekla, da je punca premlada?!

Preberete nekaj na hitro in na pol, pa potem pogrevate zopet tisto kar je bilo že predebatirano.

LP, pa brez zamere, ampak mi je tko ležalo na duši....

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Fax ali otročiček?
8.2.2006 19:11:19   
stuhica
pa kva s kuj pi.... jjasna, sej noben ni s prstam nate kazal! Sej je men tud ležalo na duši da povem svoje mnenje! Odločitev je njena! kolkr vidm si le ti tist ki ne prebereš stvari dobr si preber kva sem jest napisala pol se pa repenči nazaj!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Fax ali otročiček?
8.2.2006 19:37:36   
SanjaS
Zverca draga!

Vem, da je vsekakor bolj prijetno delat user posted image  a vseeno ti toplo, toplo svetujem, da dokončaš faks.

1. bolj neodvisna boš (zeeeelo koristno v življenju-kljub neskončni ljubezni tvojega fanta)..
2. otroku se boš zares in tako kot je treba posvetila, če ga boš imela z diplomo v žepu.
3. srečna in samozavestna mama=srečen in samozavesten otrok!
4.moški, ki si želi s tabo zidat hišo se bo počutil verjetno veliko bolje, če bo imel koga, na katerega se bo lahko oprl tudi finančno... in mu ga ne bo treba preživljat.
5.odpadejo vsi očitki, ki prej ali slej pridejo v smislu:za vse sem sam.., a si ne morem privoščit vsaj enega n.pr.večera s prijatelji, če tebe in otroka sam preživljam...koliko izpitov pa še maš, a še nisi diplomirala..ipd.
6. pri 21 se ti nikamor ne mudi- niti med povprečnimi ne boš s tako zgodnjim materinstvom, kvečjemu te bodo uvrstili med neučakane...

TOREJ: KNJIGE V ROKE IN NE BLUZI...!

(odgovor članu zverca)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvo...
Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?