Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

bo jutri dopolnil 5 mesecev in ima že čez 10 kg, velik je pa 68 cm. Kupila sva avtosedež Stoerchenmuhle Starlight SP, ki je namenjem otrokom od 9-36 kg oz. 8 mesecev do 4 let. Po teži bi sicer pasal noter, me je pa ravno zaradi še ne razvite hrbtenice strah - ne vem, kaj bi bilo, če bi prišlo do trka. Po mojem bomo počakali do 6. ali 7. meseca, čeprav ne vem, če bo lupinica do takrat dovolj velika (noge ima že zdaj čisto na robu, pa še trakovi so nekam kratki zdaj, ko ima debela oblačila).
(velikega) v lupinico spravit, ima namreč 8900g in je velik 73 cm, tako da mu noge že gledajo čez lupinico
. Bomo morali kar avtosedežek kupit, ker včasih me mali tako pogleda ko ga v lupinico tlačim, da mi je kar nerodno.. MajaPRO, tvoj malček je res težji, a verjemi da so cm tudi problem. Pa kaj čmo, v glavnem da so zdravi
, pa tudi če prehitevajo z kilami in cm..
je v avtosedežu od sedmega meseca imela je 8 kg.