Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, v soboto smo vstopili v 21.teden. Brcike sem prvič začutila že v 17.tednu, zdaj pa so že kar konkretne, tudi ponoči me zbudi
!
skače, brca, kar hočeš. Ima še katera podoben primer, da vaši dragi še ne čutijo pikic, ve pa že? 
, po drugi strani pa sm prav vesela pa bi ga kar božala ko začne "nabijat"
.
, res pa je da sem prvič
ali se pa igra z njim
.
. Sprva bolj nežne, kasneje pa zmerom bolj konkretne. Tudi moj dragi jih je v bistvu čutil že od začetka. Zdaj imata sistem: kadar zvečer skupaj leživa in da roko na moj trebuh, se
, pa je v istem trenutku prenehal. Po moje si je moj dragi tudi mislil svoje . hormoni pa to....povročajo halucinacije....
prve brcike sem začutila kakšen teden kasneje in kmalu za tem so se tudi na bušiju poznale.nisem pa nikakršen medicinski fenomen. g mi je razložil, da je za tako zgodnje brcike "kriva" posteljica, ki leži čisto zadaj "v hrbtenici". to naj bi bil tudi eden izmed glavnih razlogov za moj mali trebušček.sem v 24 v tednu, trebušček je pa velik za,recimo, 16 tednov.
punčka pa lepo napreduje in močno brca...ne glede na velikost trebuščka.