|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ODLOČNE_16.DAN(sadje)
18.1.2006 20:05:04   
cmokec
Bravo Kepa. user posted image   Seveda sta dobrodošla. user posted image user posted image   Vesela sem, da si se tako odločila. Boš videla, da je v skupini lažje hujšati, ker dobiš idejo za kosilo. Pa vidiš, da nisi edina lačna. user posted image  Želim ti veliko izgubljenih kg in dobro počutje, pa voljo seveda. user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: ODLOČNE_16.DAN(sadje)
18.1.2006 20:12:26   
paris
Ooooooo! Super Kepa no! Zelo sem vesela, da se nam bosta z lubitom pridružila!
Držim pesti za uspešno hujšanje!

Do zmage z vago naprej!user posted image


_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: ODLOČNE_16.DAN(sadje)
18.1.2006 20:13:06   
t_t_y
Kepa* gotovo si se prav odločila, oz. sta se prav odločila. Vsaj poizkusita (ampak jaz verjamem da vama bo uspelo).
Sicer pa prosim sporoči koliko kg bi se želela znebit, če se seveda strinjaš da te dam na seznam z vsemi nami ostalimi ODLOČNIMI.

pozdravček, držim pesti
 

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: ODLOČNE_16.DAN(sadje)
18.1.2006 20:26:40   
kepa*
Uh, kar precej. Pa naj bo za ta krog 25 kg.

Edinom me zanima, kaj naj naredim 28.1., ko je moj poročni dan. Mal čudno bo zgledalo, če bom tud tam hujšala, pa poročna torta itd.
Kaj menite?

_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: ODLOČNE_16.DAN(sadje)
18.1.2006 20:41:07   
muki1
Imaš na izbiro 2 možnosti.
Dieta po poroki, ki itak da bo hitro prišla (čestitke, btw). Ali pa greš na dieto, 28. vse skupaj daš na ignore in ješ normalno, 29. pa potem naprej štartaš.
Jaz bi verjetno bolj bila za možnost 1. Ker se ti bo do 28, to bo tvoj 9. dan komaj telo malo privadilo na dieto, pa mogoče bo kakšna kilca šla že dol, pa vse bo fajn zgledalo, potem pa se naješ in boš dobila vse nazaj, pa ti lahko volja izgine. Ko si enkrat notri si notri.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 18.1.2006 20:42:14 >


_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: ODLOČNE_16.DAN(sadje)
18.1.2006 20:45:58   
t_t_y
Če se ne motim, pride ravno OH dan - tko da zvečer lahko sladico (če boš torej jedla torto je to to, greška bo verjetno edino čas  - saj je ponavadi torta bolj pozno).
Sicer pa ne vem kakšno poroko imata v planu, ampak midva (poročila sva se lani jeseni)sva mela tako gužvo, da jaz nisem ne jedla ne pila do poročne torte ob polnoči. Res pa je, da je bil najin mali takrat star dobre 4 mesece, in je blo zato še bolj naporno - pa kljub temu dvomim, da ti bo po vseh pripravah uspelo kaj pretiravat pri hrani.

Sicer pa čestitke za poroko že vnaprej

lp

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: ODLOČNE_16.DAN(sadje)
18.1.2006 21:21:58   
lelaval
Bravo kepa .user posted image user posted image  In - dobrodošla med nami hujšaricami. user posted image
Čestitke za poroko. Ja, kot so rekle punce, imaš 2 možnosti. Če želiš, lahko začneš hujšat po poroki, lahko pa že jutri (jaz bi na tvojem mestu že začela).Seveda, če nimata ta teden pred poroko ful "natrpan" Na poročni dan pa se bi jaz na tvojem mestu pregrešila, ker poročiš (vsaj želiš si) se le enkrat v življenju. Grešila boš itak že s tem, ko boš nazdravljala (za kar pa verjamem, da boš uporabila vino). Ta dan ti oz. vama pusimo grešit, potem pa nič več.user posted image

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: ODLOČNE_16.DAN(sadje)
18.1.2006 21:43:45   
Anonimen
Kepa, želim ti fuuuuuuuuuuuuuul lep poročni dan. No, želim VAMA!!! Na tak dan bo dovoljeno grešit, če pa se lotiš diete že jutri, pa se boš do takrat že dobro počutila, saj boš vsaj tri kilograme lažja. Stavim!!!

Jaz se danes spovedujem svojega greha: cel dan sem jedla sadje, edino zdaj zvečer sem zgrešila in pojedla 5-8 bobi palčk. user posted image

Zdaj pa prosim, pribijte me na križ. Si zaslužim!

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: ODLOČNE_16.DAN(sadje)
18.1.2006 21:54:32   
Sofi
Kepa, prav sta se odločila, glede začetka pa mislim, da je najboljše čimprej, torej jutri.
Jaz sem danes bolj malo pojedla, ker sem bila leteča. Dopoldan smo šli v MS pogledat en avto, popoldan sva pa z malim odfrčala v MB. In tako sem bila samo na eni jabolki in dvema našijema. Pa tudi pila sem manj in oh in sploh. No vodo bom še malce nadoknadila, pa tudi orbitrek me še čaka.

Odločila sem se, da bom jutri (najbrž) malce grešila in sicer imam neskončno željo po jajčki  s šunko (ali slanino user posted image ) in mislim, da si bom to tudi privoščila - bom pač mešala beljakovine. Mogoče se pa celo temu uprem in pojem samo kakšen zrezek in solatko.

Eno vprašanje: A lahko namesto solate jem vloženo zelenjavo (kisle kumare, pečeno papriko, kisle gobice)? Upam da user posted image , ker to že močno pogrešam.

Hijenca, ti pa fejst navijaj tam gori.

lp

_____________________________

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: ODLOČNE_16.DAN(sadje)
18.1.2006 21:56:08   
tejčica
Kepa, najprej dobrodošla med ODLOČNIMI in seveda čestitke za poroko. Kako in kaj na poročni dan z dieto, so ti pa že ostale predlagale.

Ne vem kako nekatere lahko zdržite s tako malo sadja cel dan. Jaz jem skoraj na vsake dve uri. Danes sem jedla zjutraj najprej par namočenih suhuh sliv za prebavo, potem 4 mandarine, 2 jabolka, 2 hruški in 2 banani. Sem pa vesela da krize ni bilo. Sem se že navadila teh sadnih dnevov in mi sploh ni muka, kljub temu da sem cel dan doma. Ko pa začnem nazaj delat bo pa še lažje. Jutri grem spet k zdravnici in upam da mi da žegen, da grem v ponedeljek nazaj v službo. Drugače se mi bo skisalo doma.

Jutri in v petek bom pa spet imela skušnjave, saj bo moj user posted image  v petek imel fešto za RD in bom pekla. Spet bo vse dišalo. No, če sem v ponedeljek zdržala bom pa še te dva dneva. Upam!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: ODLOČNE_16.DAN(sadje)
18.1.2006 22:01:04   
cmokec
Skutica, če bi mene za vsak greh pribili na križ, bi vsako jutro vstala od mrtvih. user posted image user posted image . Si pa tako grešila, da se še najedla nisi. Ti, ti, lump. user posted image user posted image user posted image

Kepa* - čestitke.user posted image user posted image user posted image   Jaz bi na poročni dan normalno jedla. Z marsikom boš nazdravila in je bolje, da si sita, kot pa pijana s praznim želodcem. user posted image

Hothien, lepo se imej na potovanju.

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: ODLOČNE_16.DAN(sadje)
18.1.2006 22:24:34   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Ampak grešila pa sem, ne glede v količini.

Pa saj je vseeno, jutri ne bom.

Samo, ženske - povejte zares, a se vam kaj lušta hrane - takšne, ki bi si jo želele feeeeeeejst jest? In mešanja?

Meni se namreč tokrat sploh ne. Nobenih sladkarij, nobenih pohanih sirov, nič. V bistvu mi to, kar jem, paše.

Pa še s ponosom sem danes pokazala sodelavki, koliko so mi že hlače preširoke... user posted image user posted image user posted image  Je kar zazijala!

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: ODLOČNE_16.DAN(sadje)
18.1.2006 22:35:07   
bobek05
Muki1, kaj pa je narobe s solato?? user posted image Jaz pa sem ravno študirala, da sem bila pridna, ker nisem grešila - jedla pa sem jabolko, solato (belo zelje, korenček, paprika) in 2 banani...

Pa so se mi tak luštale druge stvari, da sem skoraj skoraj popustila.... Na srečo je sem še v zadnji sekundi vklopila možgane in tako preživela krizo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: ODLOČNE_16.DAN(sadje)
18.1.2006 22:51:34   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Ne vem kako nekatere lahko zdržite s tako malo sadja cel dan. Jaz jem skoraj na vsake dve uri.


Evo, jaz isto. Tako, kot mi je bilo (mi je šeuser posted image ) danes hudo, mi ni bilo še noben dan. Sicer grešila nisem (ok, pojedla 3 nesoljene arašide - ampak recimo da spadajo pod oreščke in suho sadje), tudi solate nisem jedla, sem imela pa vmes kar ful krizo, pa še malo me grlo peče (upam, da ne zbolim) in mi tole sadje res ni sedlo, sploh pomaranče in mandarine, me je grlo še bolj peklo.user posted image

No, pa dost jamranja, jutri bo že bolje.

Skutica, meni se fuuul luštajo stvari. V prvi vrsti je to čokolada, ker sem bila navajena jo malo pojest po skoraj vsakem obroku. Lušta se mi jogurt s kornffleksi za zajtrk. Lušta se mi kombinacija kruh+sir. Joooj, bom rajš nehala, ker je že luža tule pod mano od sline.

Na živce mi gre pa moj dec, ki se gre tudi neko dieto, začel je v soboto z mano s sadnim dnem, v nedeljo je še pojedel B kosilo, od takrat do danes pa je samo pomaranče! Ja, čist resno, samo pomaranče. Jezi me, ker ima tako voljo in mu ni nič hudo (meni pauser posted image ), pa jezi me, ker si ne da dopovedati, da to 'stradanje' ni prav, da je treba jest...pa 3 kile je že dal dol od sobote.

Beh, bom raje nehala za danes, sem tečna ko user posted image .

Lahko noč, grem za Krpate sanjat o hrani.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: ODLOČNE_16.DAN(sadje)
18.1.2006 23:48:15   
lelaval
Skutica - ne serji ga več s palčkami. Počakaj na april. user posted image
Sofi, ti pa tudi - do jutri si še lahko premisliš in ješ samo šunko. user posted image

Sicer pa sem jaz danes tudi ful lačna (moram  it spat, da ne izropam hladilnika - še dobro, da me luna ne nosi)user posted image .
Je moj dragi prinesel torto iz službe, pa sem šla v hladilnik in jo vohala. Mmmmmm, kako diši. Pa mi je bilo dovolj - kot bi jo jedla.
Pa klobase ful dišijo v hladilniku (meni tako kruli), pa bunka, pa joguru bo rok trajanja potekel,... Bom raje nehala, pa grem na drugo temo.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: ODLOČNE_16.DAN(sadje)
19.1.2006 0:01:42   
Suzi*
Kepa, dobrodošla in čestitke za poroko. Na poročni dan pa je zadnja stvar ta, da boš še o dieti razmišljala. Vidva samo uživajta!!!!!! To je samo vajin dan.

Jaz se tudi strinjam, da ene ful malo jeste. Jaz sem bila danes tudi lačna,pa sem pojedla dve pomaranči, jabolko, banano, dve mandarini, pest suhih marelic in še 2 pomaranči. Se mi je pa spet vrtelo. Ne vem, če je to ok.....user posted image

Taška, jaz te čist razumem, da si tečka. jaz bi tudi bila. user posted image  Ta tvoj user posted image  te je kar precej iztiril, se mi zdi. Pa ne se ozirat na njega. Saj veš, da stradanje ni dobro in da bo tako hitro kot je šlo vse dol, tudi dobil nazaj gor. Pol se boš pa ti njemu smejala. Vztrajaj pri svojem, da ne bo še tebe tako stradanje premamilo. Jaz direkt umrem 3 dni samo od pomaranč. user posted image  Saj bo, ne se dat! Jutri bo bolje. Pa daj si privošči tist kruh s sirom jutri, ker itak lahko!!!! Jaz bom tudi verjetno to varianto izbrala....ful različnih sirčkov, kos kruha in veliiiiikooo solate.

Meni se tudi luštajo zadeve: pizza z vsem, testenine s tuno in kislo smetano, sendviči, .....same fine stvari, ki jih pa zdaj nikakor ne smemo skupaj jest. user posted image user posted image  Pa ful bi šla v kitajsko al pa mehiško. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Jaz grem tudi sanjat......upam da hranouser posted image ............prejšnjo noč se mi je snjalo, kako sem na sadni dan grešila. user posted image user posted image  Groza! user posted image  


Nočko!

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 19.1.2006 0:02:16 >


_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 66
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?