Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Samo kdaj bo to, je itak zavito v meglo - če sploh kdaj bo. Ugotovila sem, da bom brez tega tako zaželjenega otročiča przna, moje življenje pa neizpolnjeno. Sej sploh ne vem, kaj sem hotla napisat, samo dons me daje ena taka hudičeva melanholija ali depresija, al kaj že to je... Filing mam da sem v vakumu - ni ne pošte s konzilija, spontano ne bo šlo, vrste so dolge - ah, ta neplodnost....

že skoraj dve leti pred poroko, se pravi je od tega že osem dolgih let. Leto po poroki naju je moja G poslala naprej v MB, kjer so nama na najino veliko žalost povedali, da verjetno tudi s pomočjo medicine nikoli ne bova imela svojih otrok. Pa takrat še vseeno nisva obupala. Pa je pred tremi leti bila neuspešna prva inseminacija, pa nato še druga, pa sva si končno priznala, da pa ima morda G prav. Odločila sva se za posvojitev, oddala sva vlogo, prestala vse "teste", sedaj pa sledi to doooollllllgggoooooo čakanje. Pa še vseeno nisva obupala. Sedaj čakava, na IVF, pa če to ne bo obrodilo sadov, bova probala še enkrat, pa še enkrat, dokler ne bova izkoristila vseh možnosti.
Glede drugega pa.... se mi zdi, da pari (seveda ne vsi) dostikrat zgubijo prave vrednote partnerstva v hitenju za materialnimi viri, otrokom, skrbmio v zvezi z vsem tem v mladosti, potem pa nastajajo razpoke v 50-tih letih. Ja, me, ki na
Ma, sej je boljš, da ne vemo, ker če bi men ena šlogarca pred 2,5 leti ko sva začela delat na
Sam sej bo - mal si morva en cajt s poti hodt, pa bo. Drgač pa ja - ni nam glih fajn, ampak važn da mamo tale forum, da se lahko mal zjokcamo, pa čeprou virtualnim prjatelcam, ne? Hvala še enkart in lep dan!!!!