|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če...
22.1.2006 9:25:53   
Anonimen
No, pa sem ugotovila, zakaj je treba biti včasih anonimen. user posted image

To je bilo pač moje mnenje. Hvala Bogu, da nimamo vsi istega mnenja, hvala Bogu, da nismo vsi enako vzgojeni.
Če se komu zdi, da so moja vprašanja globokoumna, jih naj preskoči, pošlje 20 RR-vkam ZS, z vsebino, glej kako butasto spet URSKA sprašuje ali pa enostavno naj napiše svoje mnenje.

Če boste šli malo skozi prebrat, lahko ugotovite, da ni samo moje mnenje takšno. In sem 100%, da čim so prebrali vaše napade name, da si je marikdo premislil napisati tudi svoje mnenje, samo zato, da ne bi rad ostal napaden.

Glede napadov in nestrpnosti na RR, si lahko preberemo vse več tem. Pa tudi tam se napada. Kot, da je to nekaterim (ponavadi istim) posameznikom to všeč. Dosti jih je zato tudi odšlo z RR-a. Jaz ne bom.

Imam pravico biti gor, kot tudi to, da imam pravico spraševati kakrkoli, pa naj je še tako butasto, globokoumno ali plitko vprašanje. Če kaj vprašam, imam že razlog, zakaj sem to vprašala. Želim si pa čim več različnih mnenj in ne napadov.

Jaz sem tu gor zato, da lahko komu pomagam, da butnem kakšno tudi zato, da nekomu samo polepšam dan, da kdo meni pomaga in ne zato, da bi bila središče napadov.

Pesmarico sem z veseljem razposlala, čez 200-tim, RR-vkam. In res žalostno, da sem ugotovila, da me nekatere med njimi obmetavajo s paradajzi ali so me pa že prej. Vendar, če me je kdo prosil, sem mu poslala.

No spet eno moje mnenje. Zdaj pa lahko greste spet v napad!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če...
22.1.2006 9:43:27   
Anonimen
Ojoj, Urska, ne se sekirat. Ljudje se pač razlikujemo in eni se imajo za pametnejše od drugih. IN RR ni last nobenega, tako da ti kar mirno piši in sprašuj.
Ne vem, v čem je fora, da vsi piskajo v isti rog. Res je, če imaš drugačno mnenje od nekaterih posameznic tukaj, si kar hitro ožigosan. Zato je pa tudi toliko anonimnosti.
Pa kaj. RR je meni še vedno všeč.
Glede seksa mojih staršev tudi meni ni do tega, da bi si ju predstavljala, še manj pa da bi ju gledala...

Da ne rečem, da sem se zgrozila, ko je Gina napisala, da sta se njena dva kar sredi dneva zaprla v spalnico in seksala. Otroci so pa čakali. Bolano!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če...
22.1.2006 10:28:24   
R_D
Urška ravno zjutraj sem razmišljala ali naj kaj napišem na to temo ali ne. Pa sem si pol premislila in nisem. Ampak tak bedasto se mi je zdelo, da se človeka takoj nekaj napada. Pa  ne poznam ne tebe, ne "napadalke".  Ampak mi skrajno otročje izpade, pol pa še tebe sprašuje, če nisi odrasla oseba. Adijo svet user posted image
In tak kot sem prej napisala pri eni drugi temi. Nekateri nimajo niti malo strpnosti....samo oni in pol spet oni in dolgo, dolgo nihče. Za razjokat user posted image Ne vem, če so ljudje že tak nezadovoljni ali depresivni ali kaj bi lahko to bilo. Ker kateri je zadovoljen v življenju, je pozitivna oseba, ne pa neki napadalec, ki takoj plane po nekomu, pa bog ne daj da še koga enako mislečega dobi na svojo stran, pol pa je to hujše veselje ko ne vem kaj. Žalostno!!!

Pa evo me, nisem anonimna. Tak da kar na mene. Samo jaz se poserjem na take depresivne ljudi. Še posebej, ko je zunaj tak lep sonček, ki kar vabi ven. user posted image

< Sporočilo je popravil R_D -- 22.1.2006 10:38:08 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če...
22.1.2006 11:01:20   
Moyca_
a se bomo kregali spetuser posted image user posted image

verjetno bi mi bilo malo nelagodno, kaj pa vemuser posted image
pozabila verjetno ne bi nikoliuser posted image user posted image

_____________________________

Lp, Mojca
*****************************************
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
*****************************************
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu R_D)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če...
22.1.2006 11:58:05   
Gina
Joj joj punce, ste pa res preobčutljive. Kdo pa je koga napadal? Meni se ni zdelo nič od vsega napadanje. Vsak pove, kar misli. Jaz velikokrat povem čisto drugače od vseh stalih, pa zaradi mene če cel svet misli drugače, se ne počutim napadene, če mi tudi rečejo, da razmišljam narobe ali drugače od vseh. Vse je odvisno od tega, kako si v glavi prevedeš reči.

Glede seksa popoldne....a ti se nikoli ne zakleneš, pa seksaš, anonimna? A veš, da jaz nikoli nisem pomislila, da je to kaj slabega, saj moja starša res nista bila glasna, da bi poslušala neke čudne zvoke ven. V bistvu se doooolgo nisem zavedala, kaj počneta tam. Rekla sta, da hočeta pač biti sama in najima dam mir. Meni so privzgojili normalen odnos do teh reči. Ne sramujem se jih. Da se ti še malo bolj zagrauža, če imaš komplekse, ali pa da se ti zdi normalno, če jih nimaš.... Po stanovanju smo hodili čisto nagi sredi poletja, brez spodnjih gat včasih. Bilo nam je vroče. Nihče ni videl ničesar opolzkega v naših nagih telesih, nikomur ni prišel seks na misel, ko smo se gledali - bilo smo čisto normalni, in razmišljali smo kot zamorčki sredi Afrike, ki tudi v vročini nagi okrog špancirajo.
V glavah si dopovedujete, da je seks in nagota nekaj grdega. Ampak saj imate vso pravico, jaz vam ne morem pomagat.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če...
22.1.2006 16:06:02   
Maček Muri
Ne vem, a sem jaz napadalka? Ok, prav, če tako misliš. Če misliš, da te napadam zato, ker nimam enakega mnenja kot ti, potem se počuti napadeno. Me ne moti. Jaz sem samo povedala, kaj si mislim o tvojem vprašanju. Drugič pa prosim poudari, da želiš samo mnenja, ki so enaka tvojemu. Ej, lubi, to je forum in vsak ima pravico do SVOJEGA mnenja, dovoliš? Pa zakaj se je treba vsak dan pregovarjati okrog enih in istih stvari mi tudi ni jasno.
V tem pekovniku je dovolj peska, da se lahko vsi igramo, vsaj meni se tako zdi. Da bi se pa pregovarjala kdo se ima za pametnega - no go.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če...
22.1.2006 16:34:06   
mamči
EJ ,Aninimna še itak nikoli nisem bila, nesramna pa (zavestno) tudi ne.


Tvoje vprašanje je zanimivo.

Meni bi bilo skrajno narodno, ne zaradi tega, ker sexata (to da sexata/ sta sexala mi je do danes že jasno user posted image ), ampak zarad dejstva, da sem ju pač poleg zmotila.
Pri nas se nikoli nobeden ni skrival, spolnost nikoli ni bila tabu tema, golota še manj, kopali smo se itak v banji nageci, včasih je kdo tud skoz stanovanje maširal pomankljivo oblečen.

Ampak v nobenih vratih hiše NIMAMO ključev!user posted image  Še celo na stranišču ne. V spalnici tudi ne, moja starša se nikoli nista nikamor zaklepala, če pa bi se, bi mi bilo skrajno čudno.
Jaz bi točno vedla kaj počneta in onadva bi točno vedla, da jaz vem. Užitek? Ne verjamem.

Meni in mojemu tud ne bi pasalo, da bi naju otroci za zakljenjenimi vrati čakali, da se nasexama - pa otrokom menda tudi ne. Pač poskrbiš za trenutke miru in sproščenosti - stvar, ki je samo najina!!!!!

Sem pa odrasla oseba  in nimam nobenih predsodkov.

Če bi ju pa poleg dobila - ja malo nelagodno, meni, njima.... pol pa smeh in... življenje teče dalje, užijmo ga.

(odgovor članu Maček Muri)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če...
22.1.2006 16:35:12   
mamči
ANONIMNA - NAPAKA PAČ.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če...
22.1.2006 16:48:08   
soncicaT
Povedala vam bom štorijo, ki mi jo je zaupala mama.

Ko sem bila ene 3 leta stara, sta moja dva pač mislila da spim, pa sta user posted image v isti sobi kjer sem jaz spala..in kar naenkrat vmes baje zaslišita, ko sem rekla....ati, da ne boš mamice ubiluser posted image ...je rekla mama, da je bilo takoj konec akcije...hehe

Jaz sem ju zalotila nekej v OŠ med seksom, kaj pa vem, mogoče se mi je zdelo malo ogabno, ampak ko zdaj pomislim, saj ni nič takega?!user posted image

Moj oče je drugače zelo mahnjen na user posted image , tako da je dostikrat govoril štose in fore na račun seksa, in se mi zato ni zdel nek "svetnik".

Tudi še sedaj (oče star 53, mama 46) imata kondome kar na nočni omarici...je pa vseeno kul , da ne živim več doma.user posted image

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če...
22.1.2006 18:57:30   
kalbo
Ampak skregat se pa morte, obveznouser posted image

Urška, ni treba bit očutljiva. To je le forum, kjer si ljudje izmenjujemo mnenja, včasih za zabavo, včasih pa zares. Moraš si pa priznati, da zveni tvoje vprašanje majčkeno trapasto in upam, da v resnici nisi pričakovala kakih resnih odgovorov na precej neresno vprašanje, ali pač.

Stari seksajo in prav je tako...živela viagra. Hvala bogu za seks, pa še to tako edinstveno stvaritev narave, ki nas je ustvarila in nam daje toliko užitkov smo uspeli spraviti v tabu....smešno res!

Kaj bi storil, če bi starše zalotil pri seksu? Nič drugače, kot če bi zalotil kogarkoli pri seksu, izvedel bi diskretni umik.

Anonimna, mam občutek, da se vedno pregovarjamo s tabo po vseh temah...pokaži se že!

< Sporočilo je popravil kalbo -- 22.1.2006 18:58:49 >

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če...
23.1.2006 10:35:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: URSKA

No, pa sem ugotovila, zakaj je treba biti včasih anonimen. user posted image

To je bilo pač moje mnenje. Hvala Bogu, da nimamo vsi istega mnenja,

Če boste šli malo skozi prebrat, lahko ugotovite, d

Glede napadov in nestrpnosti na RR,

Imam pravico biti gor, kot tudi to,

Jaz sem tu gor zato, da lahko komu pomagam, da butnem kakšno t

Pesmarico sem z veseljem razposlala, čez 200-tim, RR-vkam. In res žalostno,




Namesto, da se zdaj sama sebi smilis in da padas v to cudno stanje.. raje potegni kaj dobrega iz tega..
Osebno sem vedno mnenja, da je bolje si povedati direkt.. ceprav zgleda kruto... kot biti tiho in neki hinavsko ja.. sej drugacna mennja.. pa strpnost pa bla bla..
Samo ce potem pride do zamer.. pa ni vec tko v redu..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če...
23.1.2006 11:27:28   
tanikaa
Naj samo čimveč sexata. Pa če ne bosta, bosta valda tečna ko sto user posted image . Če mi na račun tega "pridelata" še kako sestrico ali brateca, bo moj sin imel vsaj 11 let mlajšega strica oz. teto.  Mater bi bilo zanimivo.

Če bi ju pa zalotila pa bi hitro spizdila, ker bi mi bilo itak nerodno. Pa njima verjetno še bolj kot meni. Ampak mislim, da imata za sex prihranjen večer oz. čas, ko nas ni doma, čeprav imamo ločena stanovanja. Previdnost je mati modrosti.


_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če...
23.1.2006 22:25:29   
Pilar
Diskretno bi se umaknila, meni to ni nič nagravžnega, čudnega...mi je čisto normalno, zdravo in v končni fazi lepo. Nikoli mi to ni bilo nenavadno, ali pa da bi imela kompleks zaradi tega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če...
24.1.2006 8:52:28   
india
user posted image user posted image Pri svojih 10tih letih sem 1x na morju ponoči tkao "kašljala" in se premetavala, da sem spravila atija dol z mame, ko sta reveža mislila, da spimuser posted image . Pa sta počakala in čez čas nadaljevalauser posted image user posted image .
Za svoje starše bi se mi zdaj to zdelo rahlo čudno, dokler je ati še živel, saj je mami že preko 70, prej pa čisto normalno.

Je pa moja najstarejša enkrat ponoči,ko je imela cca. 5 let, odprla vrata od spalnice in rekla: Nehajta, saj nas je že dovolj (imela sva 3 hčere) user posted image user posted image user posted image



Muri in ALbina, brezveze so vajini komentarji, meni se zdi čisto normalno tako raznišljanje, ljudje smo pač različni in eni razmišljamo o stvareh,ki se drugim zdijo GLOBOKOUMNA! user posted image

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če...
24.1.2006 20:39:24   
zoya_
ja nič... zaprla bi vrata in ju pustila užitkom  user posted image  user posted image

_____________________________

L I V E S T R O N G

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če...
7.2.2006 9:46:24   
Micy
Hihi, ko sem bila jaz majhna sem jih zalotila pri sexsu, in videla kako je ati mami zizike lupčkaluser posted image .
Pol sta pa to ati pa mami povedala, enim prjatlom , da sm jih zalotila, in pol so me sprašval kaj sta delala.
Jest pa falotek mali sem rekla da je "" ATI MAMI PAPU""user posted image user posted image

Če bi jih pa zalotila zdaj pri 52 bi bla pa vesela zanju da še lahko, ker mami vem da bi še atiju pa glih ni več do tega. Kokr mi mami pravi ko se kaj takega pogovarjave.user posted image

_____________________________

Love is in di er.

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če...
7.2.2006 10:03:18   
BigWhale
Jaz sem ju slisal, pa kaj. Sanjalo se mi je, da sem bil na Pragerskem na zelezniski postaji in je pripeljal vlak... Tak znacilen DANG-DANG, DANG-DANG zvok se je slisal, ko je pripeljal.. Pa se vlak ustavi, jaz se zbudim, zvok pa se vedno tam... :))



_____________________________

http://www.lubica.net/bigwhale/blog/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Kaj bi izjavili, ali storili, če...
19.2.2006 11:25:52   
G in T
Sem svoja starša enkrat zalotila pri "pomembnem opavilu ", in je blo mene bolj sram kakor njiju. Sem kar za par uric ostala v svoji sobi, niti ven si nisem upala.user posted image

(odgovor članu BigWhale)
Neposredna povezava do sporočila: 43
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?