|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nikoli ne bom
22.1.2006 23:16:53   
puppa
imela otrok.
Ta misel se mi vse bolj slika v moje srcu. vsevečkrat pomislim na to. In vse bolj verjamem v to. Pa nočem misliti tako. Nočem verjeti tega.Nočem. In vedno znova me zaboli, ko pomislim, da ne bom nikoli noseča, da v svojem naročju nikoli ne bom držala svojega otroka. Trga se mi srce vsak dan znova. Vsak pogled na otroke kolegic mi zabode nož v srce.
Počutim se izdano. Pozabljeno od vseh.
Bolijo me besede kolegice, kaj čakam? Boli me vprašanje, če mi je res kariera več pomebna od otrok. Bolijo me njene besede, da pojma nimam kakšno bogastvo so otroci.
Počutim se tako samo in pozabljeno od vseh. Pa niti jokat ne morem.

Se opravičujem, nekomu sem morala to povedat.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nikoli ne bom
22.1.2006 23:34:25   
Anonimen
Prvo pravilo pri vsem tem je: OPTIMIZEM!!!! Nikar tako ne razmišljaj, ker te lahko to uniči. Če boš mislila pozitivno in optimistično, boš lepega dne ugledala user posted image . Verjemi v to...... moraš...... zase in za svojega user posted image , ki čaka nate nekje.......

Bodi močna!!!user posted image

Kako dolgo pa se že trudita?

(odgovor članu puppa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nikoli ne bom
22.1.2006 23:36:50   
Seven*
Puppa. Posiljam ti eno vrtnico. Za moc in lepsi dan!

user posted image

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nikoli ne bom
22.1.2006 23:42:12   
puppa
Hvala Seven.

Blacky mah niti ne dolgo glede na nekatere punce tu na RR, sam kolikor dolgo, vsekakor predolgo za moje živce.
Optimizem? kaj je že to?
user posted image

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nikoli ne bom
22.1.2006 23:45:21   
Seven*
Imam prijateljico, ki se je trudila 7 let. Zdaj ima krasnega sincka! user posted image Nic ne skrbi. Tudi tebe caka sreca.

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nikoli ne bom
22.1.2006 23:54:01   
KODA
Za vsakim dežjem,posije sonce.
Pa pozitivne mislil,na prvo mesto.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nikoli ne bom
23.1.2006 0:29:22   
mamči
Ti kar strumno naprej! Boš videla, kako se bo sonce prikazalo izza temnih oblakov.

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Nikoli ne bom
23.1.2006 8:24:46   
emaa
pa si pomislila, da bi prijateljici rekla, da pač ne gre tako preprosto. zato pa so prijateljice, če ti pa ne bo stala ob strani, je pa itak boljše, da veš že zdaj.
A si dala že kake preiskave čez ali samo domnevaš, da ne boš noseča. Obupat pač nima smisla, ene pač malce dalj čakamo na nosečnost kot druge, se zgodi, ni kaj. Bomo pa ravno tako čakale na prve brcike, na porod, na prve korake, besede, samo malo bomo počakale.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Nikoli ne bom
23.1.2006 8:59:04   
borovnička
Puppa, te čist razumem. Sem se srečala s kolegicami, pa potem dolgo časa nič, celo leto je minilo, pa so me spraševale, no a je že kaj? A si noseča al si že rodila? Jaz pa še kar nič. Tako dolgo je to trajalo, da sem že skoraj sama sebi dopovedala, da itak ne bom zanosila in se niti ne bom več sekirala. Mal še počakam, pa grem k zdravniku na preiskave. To sem odlašala in odlašala in glej kaj se zgodi. Že mesec dni sem noseča, ko naredim test. Vse znake sem imela, pa sem si rekla, ne ne, še mal počakam, pa bom dobila M, škoda denarja za teste. No, pa me je na koncu moj dragi prepričal pa sva šla po test.

Ponavadi tud sama zelo optimistično gledam na kakršnokoli stvar, ampak tukaj mi nekak ni šlo. Pa vržeš puško v koruzo in evo, končno user posted image user posted image .

Vem, da boš zdej rekla, ja ja, lahko je teb govorit, ker si končno noseča, kaj pa jaz? No, vsaj tako sem si jaz mislila.

Nič drugega ti ne bom rekla kot to, da te jaz tu čakam, na tvoj post, ko nam boš sporočila zgodbico o user posted image user posted image !

Pozdravček user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Nikoli ne bom
23.1.2006 9:45:40   
sazi
KOt so ti že druge rekle : ne obupat, kar se pa raznih "butastih" komentarjev tiče, pa mislim, da je treba ljudem povedat, da so taka vprašanja in komentarji neumestni.
Že od nekdaj ne sprašujem punc, zakaj še nimajo otrok, ker težav z zanositvijo ni malo. Ko pa sem bila lani na odstranitvi maternične pregrade, sem pa tam od ostalih pacientk slišala tooooliko žalostnih zgodbic, da če ne bi že prej tako razmišljala, bi pa takrat začela.
Ko se najde kaka super mamam in teži, zakaj še nimaš otrok, ji je potrebno samo povedati, da se očitno ne zaveda, kakšno srečo ima in da otroci pač ne padajo z neba...

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Nikoli ne bom
23.1.2006 9:55:30   
Anonimen
ne vem kako si o tem tako zelo prepričana? a so ti vse vn pobral? so ti to naši vrli dohtarji rekl? si dala že vse preizkave in vse emetne oploditve skos al kako? če si in če si res močno želiš otroka bi lahko poskusla še s kakim alternativnim zdravljenjem recimo homeopatijo, ki zna fajn pomagat!

ne obupej preden ne poskusiš resnično vsega!

(odgovor članu sazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Nikoli ne bom
23.1.2006 12:18:24   
GoYa
Razumem te, da si trenutno čist na dnu kar se naraščaja tiče.
Vendar, kako veš, da ne boš nikoli noseča? Kako veš, da ne boš nikoli v naročju držala svojega otroka? Ne smeš razmišljati tako črno, da se ti ne bo resnično to uresničilo.

Ne vem, koliko časa se že trudita. Če je od začetka manj kot eno leto, sploh ni razloga za take misli. Ne delaj še panike. Če je več kot eno leto, upam, da sta s partnerjem šla do G in na preiskave in vesta, kaj je razlog za neuspeh. Medicina danes dela čudeže in jaz ne verjamem, da ne boš nikoli noseča in ne boš nikoli v naročju držala svojega otroka.

Proč s pesimizmom, ker ti (vama) bo samo škodil.

LP, GoYa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Nikoli ne bom
23.1.2006 21:22:07   
SANIKA
ne bodi tako žalostna,tud jaz si želo želim user posted image pa mi ne uspeva,včasih tud imam dneve ko mi je tak hudo sploh pa mam čisto vse kolegice ki že imajo otoke te veš kak mi je teško ko sem edina,ki nimam!!vem kak ti je teško,zato sočustvujem s tabo----ampak ne smema obupat ne jaz ne ti enkrat boma tudi midve vidleuser posted image user posted image ,samo probaj bit bolj optimistična!!!!vso srečo tega sveta ti želim!!! lp sanika

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Nikoli ne bom
23.1.2006 21:33:58   
pika74
...nikoli ne reci nikoli...

user posted image

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu SANIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Nikoli ne bom
23.1.2006 21:35:32   
puppa
Hvala punce za vzpodbudo. Res je bil včeraj en tak grd, grd in zamorjen dan. Pa je udarilo ven. No zdej sem prespala in grem z novim optimizmom naprej.

Hvala vsem!user posted image

(odgovor članu SANIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Nikoli ne bom
29.1.2006 8:20:50   
Ursi2
Ja, ti verjamem, da pride kdaj kak dan, ko si čisto na tleh in si misliš, da bojo vsi noseči, sam ti ne! Jz se glilh pobiram iz tega stanja! In kot za nalašč so vsi okrog noseči! Moja sestra je prejšnji teden drugič rodila, pa čeprav sta se pred prvim trudila skoraj 6 let, sedaj pa kr dva eden za drugim skor! Drug teden pa ima svakinja rok! Ani to nekaj ful lepega?
Ampak, kljub temu da si ful vesel in jima privoščiš, pa tako boli, ko ju gledaš s tistim velikim trebuhom, kako racata, pa ko primeš dojenčka v roke, ko ga ne bi dal več nazaj! Pa si misliš, pa zakaj za boga midva nimama tega, kaj hočejo od naju, a res nisva dovolj sposobna!? Pa se mi zdi da mama porihtano med sabo, nek dober, čvrst odnos, tudi en zdrav pogled na vzgojo in življenje imava! Pa še vedno nič!
In vsakič si mislim, pa ne, ne bom živela samo za to, ali bota user posted image  ali ne! Se bom pa še vrgla v izpite, službo, dala vse od sebe, da bom vredu žena, hčerka, sestra, snaha in prijateljica! Si mislim, še vedno sem lahko fu8l dobra teta! Pa se nekako zamotim in poskušam ne misliti na to, pol pa pridejo tisti dnevi in sem že par dni prej čisto na koncu z živci, če bi si pustla in se ne bi malo kontrolirala, bi se lahko kra tresla in lajala na vsakega,...! Pol pa razmišljam, sej ni panike, če ne bom mela otrok, bova pa kako drugače, pa tudi ni panike, če bom zanosla šeke pri 35 ali 40! Sam koliko mesecev je še do takrat! Ko pa na to pomislim, se mi pa zdi, da bi me lahko kr v Vojnik pelali in se mi zdi, da tega ne bom mogla prenest!
Po drugi strani pa se zavedma tega, da imam to srečo, da imam super moža, ki mi stoji ob strani in vsaj to vem, da bi lahko zaradi njega se sprijaznila tudi s tem, da boma mogoče ostala sama!

Vem, da je medicina napredovala in da se da vse mogoče naredit! Sploh ne gre za to! Ampak meni veliko pomeni, da si lahko predstavljam, da lahko imama uspešen zakon brez otrok in da boma znala ga vzdrževat tudi brez otrok in ne da bi bil to edini najin cilj, ker bi se preveč odtujila in bi potem vsak po svoje skupaj živela!

Sej pravijo, da te take stvari samo krepijo! Morda pa je za nekaj dobro, čeprav mogoče sedaj ne vem čisto točno za kaj bi lhko bilo!

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Nikoli ne bom
15.4.2006 22:08:57   
Anonimen
hy!

Jaz sem tudi pred leti imela splav, vendar se s tem nisem obremenjevala. Potem pa sem lani pri 34 rodila fantka,letos pri 35 bom punčko. Tako da to res niso taka leta, da ti ne bi uspelo.

Tebi se to zdaj zdi daleč, a važno je, da ti vedno lahko uspe in ti imaš pred seboj še dovolj časa. Sicer ne vem koliko si stara a jaz sem z lahkoto kasneje zanosila in ti lahko poskušaš vsa ta letauser posted image

VSO SREČO TI ŽELIMuser posted image

(odgovor članu Ursi2)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Nikoli ne bom
16.4.2006 8:32:01   
Anonimen
puppa!
vse , ki se zdravimo prestajamo isto krizo...vedno to čakanje ali bo ali ne...pa maš upanje, zdaj je pa res uspelo, a ko narediš test user posted image user posted image user posted image user posted image ...vem, da je hudo... sama se zdravim že 2,5 leta pa mi je že skoraj zmanjkalo baterij, a sem si jih vedno napolnila.....medicina dela čudeže in iz nič naredijo malo user posted image , tako, da ne se obremenjevat  z user posted image ... počni stvari, ki  jih rada počneš, čimveč v družbi kolegov in kolegic , da malo pozabiš....veš poznam osebo, ki se je zdravila nekje 9 let, pa ji je uspelo in malo še  in bo stiskala svojega user posted image , tako, da vse bomo enkrat ponosne mamice...ene prej, druge kasnej


smo pa vse tukaj na istem....


držim pesti za vse nas, da nam čimprej uspe priti do user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Nikoli ne bom
21.4.2006 15:12:18   
nanina
Poznam te trenutke, ko bi samo jokala... Dve leti se že trudiva, vsak mesec si kot nora želim, da bi zagledala user posted image .
Včasih sem bila še bolj pesimistična; podobno kot ti. Zadnje čase pa poskušam gledati na zadevo malce drugače in si govorim, da bo tudi zame prišel čas in bom zanosila. Predstavljam si sebe in dojenčka, našo družinico...
Pravijo, da ne dobimo želje brez moči, da bi jo izpolnili. Včasih je pač potrebno malce počakati...

V upanju, da tudi midve, in vse upajoče bodoče mamice, kmalu zagledamo čudežni črtici, te lepo pozdravljam!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Nikoli ne bom
21.4.2006 15:41:09   
teira
Se pridružujem nanini user posted image user posted image user posted image
Vse ki še vedno čakamo in upamo, moramo biti strpne in predvsem močne. Tudi midva se trudiva že 2 leti in kar ne zagledava te težko pričakovaneuser posted image . Vsak mesec se sprašujem zakaj, zakaj ravno nama ne uspe in pol vidim, da nas je veliko preveč takšnih, ki si iz dna duše želimouser posted image  in ga "še" ni. Verjamem, da bo in to zelo kmalu. Čeprav že danes samo user posted image  ker čutim da prihaja ta hudičeva user posted image .
Punce dajmo en lep user posted image  na obrazke in preživimo en nepozabni W.

user posted image  teira

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Nikoli ne bom
22.4.2006 20:06:40   
TONČI.
Jaz ti pa pravim NIKOLI NE RECI NIKOLI!!!!! BOŠ zanosila in BOŠ imela otročka. Boš videla. Ko boš najmanj mislila na to, boš zanosila. Srečno in NE obupaj. Prosim

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Nikoli ne bom
12.7.2018 8:18:48   
naty1989
Tudi jaz imam tak dan, da sem skoraj že obupala. Ne vem, sem tako trmasta, da se ne morem sprijaznit s tem, da mi ne uspe. Čisto sem na tleh, sploh se ne morem več pobrat. Sploh ne upam razmišljat, kako bom preživela še kakšno zavrnite,2,3... Nobena spostitev ne pomaga več, ensotavno bom rabla pomoč, če ne bo boljše. Najrajše bi kar nehala s tem, sploh nimam več volje.
Se opravičujem, ker jamram, ampak enostavno moram to dat ven. Mene srce res boli in mi več ne pomaga bit optimistična in si govorit da sej bo.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Nikoli ne bom
19.7.2018 17:11:36   
Lillyy

IZVIRNO SPOROČILO: naty1989

Tudi jaz imam tak dan, da sem skoraj že obupala. Ne vem, sem tako trmasta, da se ne morem sprijaznit s tem, da mi ne uspe. Čisto sem na tleh, sploh se ne morem več pobrat. Sploh ne upam razmišljat, kako bom preživela še kakšno zavrnite,2,3... Nobena spostitev ne pomaga več, ensotavno bom rabla pomoč, če ne bo boljše. Najrajše bi kar nehala s tem, sploh nimam več volje.
Se opravičujem, ker jamram, ampak enostavno moram to dat ven. Mene srce res boli in mi več ne pomaga bit optimistična in si govorit da sej bo.


naty1989, koliko časa pa se že trudita?
Nikar ne obupaj, le odmislit poskusi. Saj vem, da je težko. Tudi jaz stalno razmišljam ali bo ali ne bo, trenutno spet čakam. Najhuje je pa seveda, ker so okrog tebe sami trebuščki. Ko grem ven, vsi z vozički ... si mislim, bom tudi jaz enkrat šla z vozički.
Enkrat nedolgo nazaj sem nekje prebrala, da ni važno kdaj se mi odločimo za otročka, ampak da se nekako otroček odloči za nas. In pa še ta mi je zelo všeč in optimistična: Življenje nas velikokrat preseneti, vendar nas ne more presenetiti, če to pričakujemo, ker potem ni več presenečenje user posted image torej se bomo morale nekako sprostit in odmislit in bo, ko bo čas za to user posted image

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Nikoli ne bom
23.7.2018 9:33:27   
naty1989
Hey!

Ko sem to sporočila pisala sem bila čisto na tleh, zdaj hvala bogu je boljše. Ampak saj veš, nekomu moraš zaupat, ko ti je najtežje.
Zdaj je bilo 5 krogov, 6 je zdaj. Pa tolažim se s tem, da še ni tolko, da še imamo čas. Čeprav je včasih ta neučakanost prevelika in pride do takih stvari, da moraš dat iz sebe. Ampak ja res se je treba sprijaznit, da smo se mi že odločili za otroka in da se mora še otrok za nas. Sam saj veš da smo včasih preveč trmasti in preponosni da bi to kr dojeli in se sprijaznili. Pač pričakovanja delajo svoje. Včasih si ne moreš pomagat, da ne bi bil jezn na ves svet, pa na take, ko jim rata takoj... Samo sej niso oni krivi, tako kot tudi mi nismo.

No trenutno pa sem se nekako odločila, da grem naslednji mesec na dopust, in se bom probala vreči v to, pa zaenkrat je veliko dela še pred tem, pa se malo zamotim... Potem pa da vidimo, kako bo.

Nekaj sem tudi prebrala o tem, kako so punce želela zanositi, pa so komentirale o tem, kako jim to mora uspet, da bojo potem izpopolnjene, pa srečne, da bo njihovo življenje postalo smiselno... No potem pa je ena gospa komentirala, da to da se to da si starš preveč dviguje v nebo, da si potem ne vem kaj če rodiš otroka...da pa tisti ko niso pa so manj vredni...potem pa da pri marsikateri ženski pride do tega da je razočarana ker ni pričakovala da bo tako hudo in jo bo preveč izčrpalo. Rekla je, celo da si marsikatera sploh potem ni več tako želela biti mama kot prej... Da narava že da priložnost vsakemu in da če kumu ne da priložnosti že ve zakaj... pa v glavnem o tem, da moramo poiskat srečo v sebi, v drugi stvareh, ne v tem da zanosimo in rodimo... malo kruto je povedala, ampak je imela kr prav. Ne smemo si dopustit, da nas to preveč povleče v ta začaran krog, da drugega smisla več ne vidimo. Samo žal, te to vleče in vleče nezavedno vedno bolj in ne prideš več iz tega ven.

No veliko bi se še dalo rečt na to temo, ampak mislim da je to to zaenkrat.

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Nikoli ne bom
23.7.2018 10:21:10   
Lillyy
Naty, te zelo zelo razumem in tudi tvoje občutke. Super ideja, da greš na dopust. In tudi imaš prav, da se še ne trudimo talo dolgo. Enkrat nam bo vsem uspelo. Mi je pa super, da se tudi tukaj malo podpiramo, ker smo vse na istem. Se bereva v forumu Vsak mesec noseča, ker vidim, da jih tam več sodeluje :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?