Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

mislimo na tebe in na tvoje
,tako da nekako gre.Imela bi naj kakšno virozo oz.bronhitis.Ma sami ne vedo ,kaj ji je in se sploh ne čudim ,da je kaj prek dobila ,ko pa imajo na strežaj odprta vrata in bacili kar skačejo noter.
Prejšnji teden je bilo tu v bolnici ogromno nekih bronhitisov in virusov.To ni tako ,kot v Lj ,da so vsi oddelki extra ,tu je vse skupaj.V glavnem moram vam povedat ,da je lj špica ,čeprav nekatere niste zadovoljne.Ljubljana je kot en tim ,vedno smo skupaj reševali probleme ,tud sestre so imele pri odločitvah velik pomen.
čem okolju.
SUPER!
.So mi jo hotli domov dat ,vendar ji niha kisik in sem zaprosila ,da bi jo še pregledali pulmologi in so mnenja ,da je bolje ,da ima kisik-ampak čist malo ga ima samo za vzorec.Ima pa ga zato ,ker ima brez kisika preveč veliki utrip in se ne more tako redit.
Si lahko mislite?Srček še je zaenkrat tudi ok,očke se tud izboljšujejo.Operacijo pa bo imela najverjetneje prvi teden v juniju.
Vse potrebne preiskave za op. pa bodo takoj po prvomajskih praznikih.
vam vsem ,ki spremljate mojo zgodbo na RR se pa tudi zahvaljujem in vedite ,brez vas(in seveda tudi brez mene