Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

skoz gori, mi je brat rekel, da sm verjetno kaksno stikalo pritisnila pa nc ne vem da bi, imamo pa audija, tko da ce kera ve resitev nej se kr javi
No, jaz sem imela avto takrat ravno dva meseca čez garancijo in mi je nekdo povedal, da naj grem tja kjer sem kupila avto in zatežim, da mi zastonj popravijo oz. zamenjajo računalnik, ker imajo vsi neka sredstva za take primere, ki pa jih ponavadi raje zase uporabijo, tebi pa računajo popravilo...
Naj povem, da se bila do takrat že vsaj trikrat na servisu, pa so se mi v faco režali vsi deci tam okoli, potem sem pa pop... , da naj popravijo in to zastonj, ker vem, da imajo ta sredstva in so me samo naslednji dan poklicali, da je avto popravljen in to zastonj! Evo, od takrat se mi ni nikoli več prižgala ta luč, razen, kot običajno, ko vžgeš avto in potem ugasne, pa je od tega zdaj že pet let. Očitno pa je to neka serijska napaka, če se to dogaja večim, a ne?
in te majo da sam na kjuč izklopiš lahko airbeg za sopotnika zaradi ot. sedeža.
,ode ti garancija.Stroški pri novem avtu za popavilo,pa niso mačji kašelj.