|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PUNCE POMOČ- fajne muske 5.2.2006 10:54:41
|
|
|
|
.ču
|
Zdej je tle uprašanje kaj je zate fajn ...zvrst,disco,80ta,90ta... Povej,nej te ne bo sram ...
|
|
|
RE: PUNCE POMOČ- fajne muske 5.2.2006 10:58:26
|
|
|
|
Anonimen
|
men se praktičn vse dopade.. mal hrvaških, mal slovenskih.. zadnič, k smo se tukaj pogovarjale, katere pesmi so nam najbolj všeč, so mi tiste pesmi ful pasale... TOREJ, KATERE SO VAŠE NAJLJUBŠE PESMI?!?!?
|
|
|
|
|
RE: PUNCE POMOČ- fajne muske 5.2.2006 11:02:32
|
|
|
|
.ču
|
Poj pa najbolš,da un link od zadnjič poiščeš da se namo spet matrale...
|
|
|
RE: PUNCE POMOČ- fajne muske 5.2.2006 14:37:52
|
|
|
|
KODA
|
Hrvaška: -Ivana Brkič -DJ Pucko -Colonia -Karma -Minea -Vesna Pisarovič -Jacques Houdek
|
|
|
RE: PUNCE POMOČ- fajne muske 5.2.2006 19:42:57
|
|
|
|
.ču
|
Neverending story-Limahl Nick Kershaw Bony Taylor-ne vem,če se tko napiše U2:komplet vse Depeche Mode Dido The Cors Madonna . . .in še in še.....
|
|
|
RE: PUNCE POMOČ- fajne muske 5.2.2006 21:21:49
|
|
|
|
Anonimen
|
I miss u - blink 182 Polje tvojih sanj - Omar Naber Na soncu - Siddharta Nespodobno opravilo - Siddharta Orion lady - Siddharta Pot v x - Siddharta Mavrica - Siddharta Angel - Tabu Lahko sem srce - Tabu Uspavanka - Tabu Telegram - Tabu Lullaby - Shawn Mullins Kiss me - Sixpence None The Richer Every breath u take - Sting & The Police . . . Itd :) Pa kaksna Severina
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.2.2006 22:17:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: PUNCE POMOČ- fajne muske 5.2.2006 22:57:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Druže Tito, mi ti se kunemo... K je glih o Titu ena debata tmle...
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.