Venera
|
Zdravo punce! mi tudi moramo oddat prošnjo za vrtec, ampak šele za naslednje leto, ko bo Mija 3 in pol. Do takrat pa bo pri babicah! Čeprav je večraj moja mami rekla, da še ne ve, če jo bo dala drugo leto jeseni v vrtec! BAje se imata krasno in to ji tudi verjamem. MOja mamaje res krasna mama in babica in Miji se toliko dogaja pri njej, da včasih ji ni za domov! Prošnjo za vrtec že imam v njej pa je tudi vprašanje, ZAKAJ ŽELIM, DA BI OTROK OBISKOVAL VRTEC!? A ste vie tudi imele kaj takega, in če ja, kaj ste napisale? Kar pa se tiče zobkov, pa smo me tudi imele že obisk pri zoozdravniku. Na zobeh ima obloge, ki jih ne spravimo dol, kljub rednemu ščetkanju. Zatno nas je že malce skrbelo. No zobozdravnica nas je potolažila, da ni nič hudega, da pa naj lepo umivamo in slej ko prej bo šlo dol! Mislim, da je največji problem v tem, ker zvečer še vedno pije čokolino na flaški, da zaspi! Glede na to, da naš otrok bolj malo je, sem vesela, da vsaj zvečer to poje, ker drugače še tega nebi! Sem poskušala, da bi kaj drugega večerjala, potem pa spat in noče nič! KAj čmo! Enkrat se bo že naveličala! Madona, saj to pa zdaj že eno leto pije! Jaz bi se že zdavnaj naveličala!!! V nedeljo imamo v MB Športno pomlad in mi se bomo šli športno udejstvovat! Baje moramo 8 nalog opravit in potem dobi Mija priznanje! Me zanima kako bo to izgledalo! Lep vikend vsem!
|