|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nestrpne-al bo?
12.2.2006 10:24:24   
lucika
eh, nic se cestitat, saj ne vem ce je ali ni.vem, no, crtica je, ampak zelooooo rahla.
farmacevtkam jaz bol tak tak verjamem. mene je sprasevala, ce je cb mini vredu. ker sem tule prebrala, da obstaja, in so ga pol potegnili nekje i dna predala, aja, saj res, tile testi tud so... kaj vem, to mi ni blo glih ne vem kak strokovno, ce sem pol jaz povedala kak je.

saj medicinsko itak ne mors vedet da bo, dokler se ne rodi. ginekologi pa itak pravijo, da ko izostane m, pocakas da izostane se naslednja, in pol gres na pregled. no, kakor kateri...

ja, jaz ti zelim, da  ti uspe pocakat do torka. mene si premamla, kaj, zaj mas pa dost:) jaz sem mislila tud vtorek, pa sem po temle najinem pisanju zacela razmisljat, zakaj pa ne...in zdaj ga gledam ze celo jutro...

in, zvezdica, kako dolgo ze delata na pikici in kolko si stara?

(odgovor članu zvezdica5)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Nestrpne-al bo?
12.2.2006 12:19:56   
Barbk
Ojla Lucika,

Mislim, da ko test enkrat pokaže user posted image  pa čeprav rahlo je to to.Tudi meni je 4 dni prej pokazal First sign res rahlo črtico, ampak tam je bila.Včeraj 30 dan ciklusa pa je na novem testu(tud FS) takoj ful močna ratala.Zdej počakaj še par dni-sej vem, da je težko, tudi meni se je že kar mešalo.Stisnite še malo punce, bo pol tako lepo ko boste zagledale user posted image .Želim, da vse kmalu postanete srečke user posted image .

Barbk

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Nestrpne-al bo?
12.2.2006 13:32:39   
zvezdica5
lucika, jaz mislim ostalo kot barbk.
vse ostalo pa sem ti pojasnila v zasebnem sporočilu.
bodi lepo, zvezdica

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Nestrpne-al bo?
12.2.2006 15:06:28   
buča
No,pridružujem se klanu,če uhka.Pa sploh ne vem kdaj naj jo ne čakam.Včasih imam na 25 dni user posted image ,to naj bi blo v sredo,včasih pa na 30,to naj bi bil naslednji ponedeljekuser posted image Bomo čakal,kaj pa čmo?Telim znakcom(špikanje v trebuhu,pa lulanje..)ne verjamem več,kt je vsak mesec isto...moja user posted image  vsak mesec iz druge ulce pride z drugačnimi znaki....eh,kr neki..ampak še nikoli v življenju nisem delala pred user posted image testov...Pa kakšne teste to imate?Sploh jih ne poznam.....pri drugi nosečnosti je test pri zdravniku pokazal,da nisem noseča,mami je potem kupila Intim test,ki pa je pokazal +.v lekarni je rekla,da je Intim test bolj zanesljiv kot CB.No,če je to res,pa nebi vedla....
Vsem želim da bi user posted image .......DOBILE NEEEEEE!

(odgovor članu zvezdica5)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Nestrpne-al bo?
12.2.2006 22:34:12   
Kaštrun
No, meni user posted image  zamuja že več kot tri tedne. Oba testa ki sem jih delala (CB in FS) sta pokazala -. Znakov nimam nobenih, razen tega, da me že 14 dni okol jajčnikov boli, ene trikrat mi je bilo malo slabo, ostalega pa nič. Vse mi gre že na živce, ker sploh ne vem kaj je narobe (če sploh kej je) in ker se mi to še nikoli ni naredilo. Že decembra sem imela kao user posted image  ene štiri dni, nekaj malo rjavega , drugače pa bolj švoh.
Blagor tistim, ki se zagledale svoje user posted image  in ste zdaj srečke user posted image .user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Nestrpne-al bo?
13.2.2006 7:41:21   
MALA 26
Lepo jutro vam želim. Evo sotrpinke še poročilo od mene. Kot sem že na tej temi pisala mi je user posted image  zamujala v soboto  že 15 dni. In ker tudi jaz nisem vedela kaj bi naj, sem v soboto čeprav se mi je zdelo da bo user posted image zdaj zdaj prišla naredila baby check test. Test mi ni pokazal nosečnosti. Bila  sem  skeptična glede rezultata ker sem ga delala popoldne,pa sem si rekla da če je do danes ne bo grem takoj v lekarno še po en test pa ga jutri navsezgodaj naredim. In potem sem v nedeljo dočakala user posted image  v velikanski obliki, tako da pri nas ta mesec spet ne bo nič. Vsem ki ste zagledale user posted image user posted image  želim veliko veselja na novi poti in naj vse poteka kot namazano, nam ki pa nam ta mesec ni uspelo pa user posted image user posted image user posted image  za  nove boje. Toliko od mene pa lep dan vam želim.

mala 26

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Nestrpne-al bo?
13.2.2006 10:50:49   
enia
lucika, tud meni se je to zgodilo. Delala first sign in črtica tako švoh, da se je čez steklce komi vidi, jst je nisem dokler nisem šla na sončno svetlobo, potem sem še test razdrla in šele takrat se je fino vidla! Sem itak skeptična, zakaj se je čez steklce ni dobr vidl, ker če ne bi tko gledala, bi jo falila in zdej ne vem, je al ni. Potem sem pa ponovila test z mullerjevim Time testom pa spet kriza, ker se je črtica pojavla po 5 minutah, tam pa piše, da po 5 minutah črtica ni veljavna. Zdej ne vem, kaj naj si mislim! user posted image

(odgovor članu MALA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Nestrpne-al bo?
13.2.2006 10:57:05   
Grizo
Oh, ce zamuja user posted image  je tako s***. Pa ce na koncu se nic ni. Bi bilo bolje, ce bi takoj prisla, da imas potem vsaj mir, ko ves pri cem si.
No, misel, ki pomirja je, da nas je vec takih. user posted image  Meni danes zamuja 5 dan.

(odgovor članu MALA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Nestrpne-al bo?
13.2.2006 11:08:56   
lucika
in, buhvald, koliko se imas do user posted image , ali ti ze zamuja=? jaz imam cas do cetrtka, bi pa z veseljem se kak testek vmes naredla. se pa tak res cudno pocutim, ko bi me vse nekam dol tiscalo se mi zdi; tak cuden obcutek, pa vcasih me tak zasraufa, da se moram kar vsest. joj, ko bi se lahko za kak dan zamrzet dala, da bi mi mal prej minilo:)


(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Nestrpne-al bo?
13.2.2006 11:58:40   
enia
lucika, sem že imela user posted image 1.2., ampak le slaba 2 dni. Ker me je potem neki skoz špikalo po trebuhu, sem naredila test First sign, ker je bla črtica tok švoh pa še enga, da se prepričam in evo, zdej pojma nimam. Me pa tud skoz trebuh neki boli, šraufa, pekoča bolečina, včeri zvečer pa okoli popka taka čudna bolečina? 

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Nestrpne-al bo?
13.2.2006 23:52:03   
kasija78
Hmmmm...berem tele vase vrstice in se v njih prav najdem. Jaz tudi ze odkar pridno poskusava cutim slabost, mi hrana smrdi, sem omoticna...kar vsak mesec. Po moje da sem tako neucakana, da se mi ze kar dozdeva, da opazam kaksne znake. Itak pa da sem mislila, da bo uspelo iz prve in da je to cisto enostavno. Zdaj pa vsam mesec cakam, da lahko skurim se kak test (kaksnega sploh prwzgodaj in se po tem dva, da preverim in tako) in upam da user posted image  ne bo.

Mi pa branje vasih podobnih tezav vsaj malo skrajsa muke. Posebaj, ko katera vidi pricakovani user posted image  in potem se kar vidim na njenem mestu. Ahhhhhhhh!

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 86
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:





Kaj način spanja v postelji pove o partner...
photo
Spita s partnerjem/-ko tesno drug ob drugem ali vsak na svoji strani postelje? Spita v 'stoličko/žličko' ali s hrbtom dr...
V teh okoliščinah ne seksajte
Preverite, v katerih primerih in okoliščinah je po daoistični seksologiji seks odsvetovan oziroma celo prepovedan.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?