Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zakaj dajete vse te podatke.. a bi bile r... 7.2.2006 20:34:52
|
|
|
|
lelaval
|
Vse to lahko navedeš, pa še vedno ne bomo vedeli, kdo si, saj se skrivaš za anonimno. Sicer pa vse to sporočiš, če želiš, nikjer ne piše, da moraš. P.S. Me pa ful zanima kakšna si gola
|
|
|
|
RE: zakaj dajete vse te podatke.. a bi bile r... 7.2.2006 20:41:38
|
|
|
|
HuAnita
|
Po mojem ravno za takšne, kot si ti, da se lahko v miru pasejo po naših podatkih!
|
|
|
|
RE: zakaj dajete vse te podatke.. a bi bile r... 7.2.2006 20:42:16
|
|
|
|
ona78
|
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval P.S. Me pa ful zanima kakšna si gola Anonimna, "kr dol se skenslaj", sicer bomo pred tabo vedle da si rodila
Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate. Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov, za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!
|
|
|
|
RE: zakaj dajete vse te podatke.. a bi bile r... 7.2.2006 20:42:35
|
|
|
|
total
|
Slečeno še nismo nobeno vidle,dejmo punca
< Sporočilo je popravil total -- 7.2.2006 20:43:33 >
|
|
|
|
RE: zakaj dajete vse te podatke.. a bi bile r... 7.2.2006 20:43:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Slava Jaz vem. Na prvem forumu, kjer sem bila, sem se počutila, hmmmmm, večvredno? Imela sem resnično največ znanja in izkušenj, šlo je za strokovni forum. Tam sem nehala, ker se mi je zdelo, da ljudje le sprašujejo, da bi si sami kaj prebrali, pa niti pod razno. Večvrednostni občutek je dvorezen meč. Na lepem spoznaš, da je biti na vrhu osamljeno. Tudi če samo želiš, da bi te ljudje sprejeli medse, je na forumih to napaka. Huda. Lahko veliko stane, če glih te noben ne pogrunta. Ko se začneš zavedati, kaj vse si že napisal in kako lahko te je prepoznati, je prepozno, da bi se napako dalo popraviti. Zbrisati postov se ne da. Če bi se jih dalo, te je vseeno lahko kdo že gledal iz teme. Na napakah se učimo. Morda se bo katera nova kaj naučila iz te teme.
|
|
|
|
RE: zakaj dajete vse te podatke.. a bi bile r... 7.2.2006 20:47:26
|
|
|
|
eva1
|
Joj, pa kaj če me kdo prepozna, sej nisem nikomur nič naredila, da bi imela slabo vest-za svojimi posti pa vedno stojim, pa četudi bi mi oporekal sam papež! Draga aninimna-sprosti se mal...ja pa slečeš se tudi lahko zaradi mene-ne bomo nič novega vidli
|
|
|
|
RE: zakaj dajete vse te podatke.. a bi bile r... 7.2.2006 20:50:18
|
|
|
|
ines2001
|
Dostikrat smo že razpravljali, da če komu kakšna tema ne odgovarja, naj jo pač preskoči. Kdo koga sili da mora gledati in odpisovati, vsak ve zase, koliko in kaj bo dal na portal. Mi se vsaj pokažemo, takih načetih tem, sploh pa z anonimnostjo bi morali pa kar izbrisati. Verjetno se da tudi kaj bolj pametnega početi, pač ni treba pasti firbcov na tem portalu in si oglej kak film , recimo na A kanalu. Lep ozdrav ines2001
|
|
|
|
RE: zakaj dajete vse te podatke.. a bi bile r... 7.2.2006 20:57:53
|
|
|
|
ursi
|
Če te to tako moti sploh ne vem, kaj delaš na forumih. Sploh pa si kot anonimna čist plehka. Pa kaj, mi se veselimo z našimi so zdravih in novih družinskih članov. Če ti ni kaj prou se pa dol skenslej. Ko pa si z enimi dopisuješ skor celo leto je pa res tako, kot bi jih skoraj poznal. Ampak vse gremo v isto smer. Zato je lepo slišat, ko se kašna razveseli novega življenja. Glej, ti se pa dol postrgaj.
|
|
|
|
RE: zakaj dajete vse te podatke.. a bi bile r... 7.2.2006 20:58:26
|
|
|
|
Cikica
|
Ja slava .Zdaj se pa še moramo sleči in potem je to pika na i.Daj raje nič ne piši,kaj sploh ppotem delaš tukaj če nočeš nič povedati.Sicer pa nikjer ne piše da je obvezno,to pač rade počnemo in se imamo fajn.Pa kot je že bilo napisano,tudi če bi dala svojo sliko,št,....še nebi vedele kdo si. evo ti.Sem besna ko nate.
|
|
RE: zakaj dajete vse te podatke.. a bi bile r... 7.2.2006 21:06:44
|
|
|
|
Naja31
|
Zdaj pa vsi v jok pa na drevo, ker nam ne boš napisala teh podatkov ko boš rodila.
|
|
|
|
RE: zakaj dajete vse te podatke.. a bi bile r... 7.2.2006 21:37:25
|
|
|
|
KMALU
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cikica Pa kot je že bilo napisano,tudi če bi dala svojo sliko,št,....še nebi vedele kdo si. . mogoce je pa neka znana oseba? hmmm, katera znana je zdaj noseca? u mater, milijon jih je- igralke, pevke, novinarke...
|
|
|
|
RE: zakaj dajete vse te podatke.. a bi bile r... 7.2.2006 21:45:38
|
|
|
|
kofetek2010
|
a da sem slavna? in prepoznavna? tud prav, a ne?
|
|
|
|
RE: zakaj dajete vse te podatke.. a bi bile r... 7.2.2006 21:50:25
|
|
|
|
KMALU
|
a ta anonimna si bla ti
|
|
|
|
RE: zakaj dajete vse te podatke.. a bi bile r... 7.2.2006 22:24:25
|
|
|
|
Pupica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cikica Ja slava .Zdaj se pa še moramo sleči in potem je to pika na i.Daj raje nič ne piši,kaj sploh ppotem delaš tukaj če nočeš nič povedati.Sicer pa nikjer ne piše da je obvezno,to pač rade počnemo in se imamo fajn.Pa kot je že bilo napisano,tudi če bi dala svojo sliko,št,....še nebi vedele kdo si. evo ti.Sem besna ko nate. No zdej se pa strinjam s tabo cikica...take anonimne me pa motijo Jana73, pa ne da si bila ti...???
|
|
|
|
RE: zakaj dajete vse te podatke.. a bi bile r... 7.2.2006 22:32:16
|
|
|
|
sa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 a da sem slavna? in prepoznavna? tud prav, a ne? po mojem se to nanasa na naslov teme
|
|
|
|
RE: zakaj dajete vse te podatke.. a bi bile r... 8.2.2006 0:36:23
|
|
|
|
Margareta
|
Včasih je bil ta forum oz. ta trop bab (in moških - ja kalbo) edini medij, ki sem mu zaupala svoje strahove in hrepenenja ob svoji nosečnosti. Pa se je srečno izteklo. Trkam na les. Imam dojenčka in zakaj ne bi tega delila, če želim. Saj tebi ni potrebno.
|
|
RE: zakaj dajete vse te podatke.. a bi bile r... 8.2.2006 0:37:12
|
|
|
|
Margareta
|
Z včasih sem mislila - kaj sem pa tudi descu povedala
|
|
RE: zakaj dajete vse te podatke.. a bi bile r... 8.2.2006 0:43:32
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: sa IZVIRNO SPOROČILO: jana73 a da sem slavna? in prepoznavna? tud prav, a ne? po mojem se to nanasa na naslov teme točno tako - to se nanaša na naslov teme! anonimna pa nisem bila in ne bom!
|
|
|
|
RE: zakaj dajete vse te podatke.. a bi bile r... 8.2.2006 0:44:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj bi šele jaz lahko potem rekla...
|
|
|
|
RE: zakaj dajete vse te podatke.. a bi bile r... 8.2.2006 0:46:30
|
|
|
|
matahari
|
prav ze smejat kakšni strahovi..a po cesti tudi gledaš, če kdo hodi za tabo, ker te je prepoznal..a se ti ne zdi, da se sama sebi zdiš preveč pomembna??
|
|
|
|
RE: zakaj dajete vse te podatke.. a bi bile r... 8.2.2006 5:57:52
|
|
|
|
CIPRESA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pa se slecem se lahko... Uauuuuuuuu a se lahko????
|
|
RE: zakaj dajete vse te podatke.. a bi bile r... 8.2.2006 6:57:25
|
|
|
|
lelaval
|
Cipresa, zgleda, da ne bo nič z golimi fotografijami - verjetno si ni mislila, da jo bomo želele videt. Ali pa se je prestrašila, da jo kdo prepozna.
|
|
|
|
RE: zakaj dajete vse te podatke.. a bi bile r... 8.2.2006 9:27:49
|
|
|
|
Wahoo RR
|
Tema nikakor ne paše med čudovite novice...prestavila sem jo sem, na čvek in bo odprta dokler bo debata potekala na primerni ravni. Hvala
|
|
RE: zakaj dajete vse te podatke.. a bi bile r... 8.2.2006 9:47:52
|
|
|
|
KIRA
|
boli me patka, če me kdo prepozna. itak me zasledujejo špijuni vspovsod in nosijo tašči na nos kaj pišem. kaj si pa ona o meni misli, mi je pa itak vseeno, tako da lahko pišem kaj čem.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.