Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, nikakor pa ne morejo sanje vplivati na tvojo pikico (pa ne glede na to ali poveš o njih vsem ali pa nikomur). 
. Vsem, ki ste izgubile svoje pikice
, obilo upanja in zaupanja ter razumevajočih partnerjev. Korajaž velja! Vsem drugim pa obilo zdravja in veselega pričakovanja!
in takooo nataknjena! vse me tako znervira danes, malo prej sem se z nono primla zaradi neumenega vprašanja... uff kako sem slabe volje, pa še to glupo vreme
. JOOOJ Kje si pomlad? Zakaj ni že torek????
!!!
ampak, to je od veselja.
PDP:18.10.06
vsem so
me čudno gleda, kot da sem mu napoti, da ga ne pustim samega, hahaha...Torej zbudila sem se brez slabosti, ampak zbolečinami
. Sploh ne vem kaj naj naredim. Še dobro, da sem doma in ,da nisem v kakem stresnem okolju. a ima katera podoben
, pa jih prej nikoli nisem s takim veseljem papcala. Poleg tega sem prej čokolado jedla čisto vsak dan (mljask), sedaj je pa tud videt ne morem (pravzaprav če pomislim, se mi upira karkoli sladkega).