Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Nič več ne bo tako, kot je bilo, bo pa boljše!
.
.
. Tako pa... Ne bom te strašila, vendar tudi, ko si ženska želi zanositi in je popolnoma zdrava ona in njen partner, ne uspe vedno v prvih mesecih. Glede tega, da potem ne bosta mogla na motor in vsak vikend na morje... Eno leto se bosta že vzdržala. Potem pa lahko potujeta z avtom. Ravno tako bosta lahko šla na počitnice in lahko si prepričana, da vama ne bo nikoli dolgčas. Saj ni treba, da greste potem v troje na počitnice kam daleč. Se pa odpraviš malo bližje. Spakiraš pa za tri ravno tako hitro kot za dva. Otrok za počitnice res ni ovira
. Dvomi pa verjetno obhajajo vsako. Tudi mene, ki sem kar nekaj let starejša od tebe in sem imela ravno danes transfer dveh pikic. Verjetno se prav vsaka kdaj vpraša, če bo sposobna skrbeti za malega nadebudneža. Sicer pa se dvomi pojavijo v prav vseh prelomnih trenutkih naših življenj. Jaz sem tik pred poroko tako zelo dvomila v pravilnost svoje odločitve... Bolj, ko se je poroka bližala, bolj prepričana sem bila, da za to stvar še nisem pripravljena
... No pa sem vseeno preživela in bila srečna. Druga težava pa je, če se za otroka še ne počutiš dovolj zrela in bi rada še malo uživala življenje. Torej je odločitev še vedno v tvojih rokah. Povedati ti želim le, da se brez težav lahko odločiš za otroka, če so pod vprašajem samo počitnice in vožnja z motorjem. Se mi prav dobro zdi, da si odprla tole temo, kajti vem, da nas je na teh straneh kar nekaj, ki dvomimo
...
sprašuje o tem-in vedno se najdejo argumenti za in proti! Jaz vem da sem si otroka želela bolj kot vse na svetu , a sem vseeno razmišljala, kako bo potem, ne bo več te svodobe...no ko sem zanosila, sem se s tem nehala obremenjevati, ker sem vedel, da sedaj pa gre zares! Če bi se še 1x lahko odločila, sedaj ko sem šla čez vse to, bi storila popolnoma enako! Moj pravi enako, ker ljubezen ki jo spoznaš s rojstvom otroka ni mogoče primerjati z ničemer drugim! Otrok je res nekaj najlepšega, kar ti življenje podari!