|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tabletke za bolečine , ko rastejo zobki????? 14.2.2006 20:41:09
|
|
|
|
andrejaz
|
Mi smo dlesni mazali samo s kremo Calgel in nobenih tablet proti bolečinam. Ko pa je dobival štirice pa je dobil pri vsaki vročino 38,5-39 C pa sem mu dala tudi sirup Calpol - ponavadi samo1x
|
|
|
RE: tabletke za bolečine , ko rastejo zobki????? 14.2.2006 21:12:27
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz sem mu ,ko so mu pri 3 eh mesecih rinili prvi zobki ven, dala Calpol sirup proti bolecinam, ker je bil res bogi. Vrocine pa ni imel.
|
|
|
|
|
RE: tabletke za bolečine , ko rastejo zobki????? 15.2.2006 7:58:26
|
|
|
|
Anonimen
|
naša sicer ni mela nekih hudih problemov z zobmi smo mel pa pri roki vedno homeopatske kroglice OSANIT ki jih kupiš v avstrijskih lekarnah!
|
|
|
|
|
RE: tabletke za bolečine , ko rastejo zobki????? 15.2.2006 8:02:48
|
|
|
|
ZARA
|
Kakšne tablete pa so to, sabini?? Drugač pa je pri nas isto kot pri LARI. Osanit-rula!
|
|
|
RE: tabletke za bolečine , ko rastejo zobki????? 15.2.2006 8:35:45
|
|
|
|
muki1
|
Jaz sem Neži enkrat dala svečko v rit,ko je bilo res hudo. Enkrat samkrat.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imate doma malega kozoroga?Otroci, rojeni med 22. decembrom in 19. januarjem so perfekcionisti, praktični, ambiciozni, ne marajo pa sprememb. To so...
Zadnje s foruma
imemami_1979katero ime vam je lepše?Matevž (
71%)

Ožbej (
29%)
Število vseh glasov: 371Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!