Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

je sicer star dobrih 8 mesecev ampak vseeno; dojiva se zjutraj preden grem v službo to je okol 7.00 ( ja, eni mamo malo krajšo porodniško ) in ko se vrenem ob 13.00 me ža kar odprtih ust čaka. Potem se priklopva še enkrat okol 18.00 in pa za lahko noč ob 20.30 ( da ne bo pomote, to so približne ure, da nebi kdo dobil občutka da mam vse na timing.. ). Tudi moj ni kaj miren jedec, ma velik za opravt in pogledat naokrog tko da poje pač kolk poje, mislim pa da prav kaj veliko ne več in da je vse malo bolj igra. Vem pa da intenzivno vleče kake 3 minute ( to vem po tem, ker mi na drugi joški vse ven butne ko na prvi vleče ). Upam da sem ti kaj pomagala oziroma da ti to kaj pove...
...
ČAjček, pri prvi sem imela jaz isti problem! Se je sama odstavila pri 8,5 meseca in ni blo šans da bi kako mleko popila pa ni važno kaj sem ji dala ( tud alpskega ne ). Potem sva nekaj časa ble na mlečnih izdelkih ( jogurtih, skuticah ) čez čas pa je začela pit mleko nazaj in če je dobila kakav je bilo še tolk bolj fino!