|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Solitarke
6.3.2006 10:37:03   
ninocka
Men je slo pa 1.2 kg navzgor user posted image user posted image user posted image user posted image
Se vid, da sem vmes lih en sadni dan spustila...ja no, bom pa ta teden bolj pridna.
Danes spet pizza (mnjami) in zvecer bananina tortica.

Uceri sem jedla pa pecen krompir, polpete iz pora in cvetace in omako iz buck. Ful sem se najedla, pa ful je blo dobr in sploh nisem mela nekega filinga, da sem na dieti.
V soboto sem jedla solato s piscancjii prsmi in mal sircka na zaru (jah, mal sem se pregresla, ampak tud unga pisacnca ni blo vse skupi nic). Solatka je  bla pa ful dobra...mljask...

V petek pa gobova juha v kruhu, krompirjevi ocvrtki, mal sirovga struklja (ampak res mal, samo za probat), pol pa piscancek, zelenjava  in na koncu vinski sato (mislim, da mi je ta pripopu to  kilo gor user posted image ).

Sta pa vidve zato zelo pridne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Xana - upam, da ti bo vodni dan uspel. Drzim pesti in porocaj zvecer.
April, cestitke za izpit user posted image user posted image user posted image





_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Solitarke
6.3.2006 11:19:02   
XANA
Zaenx se še držim. pa saj dokler sem v službi, je vse ok, pol doma pa sam mislim na hrano. včeri pa sploh,, ko je blo tako vreme za nikamor, pa smo doma ždel pa jabka glodal (pa še dva paketa smokijev-v treh in 2 cm hrenovke- ostanek od tamalega in 5 kav-z mlekom in natrenom
no, kave mi pa nobena dieta ne bo prepovedala, niti na vodni dan.
ti, Ninocka, si si me pa mal privoščila a, danes,, ko naštevaš kake dobrote si vse pojedla, jaz pa na h2o.user posted image
upam da si dokažem, da sem karakter.

April, user posted image  user posted image  za izpit in za kilce.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Solitarke
6.3.2006 14:56:52   
XANA
waw, ura je 3 in jaz se še vedno držim samo vode. sploh ni tako zelo težko- do zdaj. pričakujem, da bo zdaj začelo, ko grem domov.

(odgovor članu XANA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Solitarke
6.3.2006 15:03:50   
April
XANA men sploh ni problem sam ob vodi zdržat. So mi sadni dnevi skoraj težji. Dona se pa zamiti s čim, da ne boš na hrano mislila.

Jaz pa dones spet mal goljufam. Je bil cel dan tak naporen. Zjutraj izpit, zdaj sem ravnokar s sinom prišla od pregleda pri dohtarju. Sem še zadnji hošček torte pospravla. Priznam.

Bom jutri bolj pridna. Važn je, da gre dol, pa če mi znese tud, če torte papcam, še toliko bolje.user posted image

Ninocka kaj si ga pa ti biksala? Če že ne gra dol, naj pa vsaj na miru stoji. Sigurn je vaga kriva. user posted image

(odgovor članu XANA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Solitarke
6.3.2006 18:07:16   
zlatolasska
Hoj... Eno vprasanje! user posted image
a ve ste pa ena svoja skupina??
No, dejstvo je tako... Js pa moja kolegica sva tk na svojo pest zacele z 90dnevno in nisva nic usklajale z nikomur tu gor, ker takrat he zgledalo, kot da so vsi ze zaceli z odlocnimi...
Ko pa sva zacele hujsat, so se pa tu ustvarle nove skupince.. mmmm...
No, pa tako je, da nisva lih uspesni, saj kar bluziva... manjka podpore si mislim... user posted image

Ja, pa sem zdajle malo brala vase poste in ugotovila, da ma XANA danes vodni dan... Mi2 tudi! Sicer se ga nisva lih drzale... ampak...
Torej je danes najin 29. dan... Kje ste pa ve?

Upam, da tudi tam nekje, pa ce ze, da me bote sprejele medse... Bi blo fajn met koga tu gor za podporo, ker je ful tezko to furat... user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Solitarke
7.3.2006 6:52:51   
XANA
zmagala!!!!!!!!!! vodni dan je za mano in nism čist nč druzga jedla ali pila kot pa vodo. no, zvečer sem si za večerjo privoščila jano-guava, jagoda.
matr, se dobr počutm.
zlatolaska, sprejmemo te medse. ja, mi smo ena svoja skupinca, mal od tu mal od tam. jaz danes preživljam 30. dan, ninocka pa april sta mal za mano, vsaka svoj dan fura. nč hudga, lih tolko, da si moralo dvigujemo.
se beremo še pozneje...

(odgovor članu zlatolasska)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Solitarke
7.3.2006 7:37:28   
zlatolasska
O wow.. Ne morem verjet, da sem nasla nekoga, k je tudi 30. dan... user posted image
Sam na zalost sem jaz danes bolj na prvem dnevu kot pa kej druzga user posted image ... Mi je slo vse navzgor, ker sem tuk gresila...
A zdaj pa bo.. Saj sta se dva meseca na voljo... user posted image

Cestitke za vodni dan!!! Ti si pa res volja! Upam, da bom naslednjega tudi jaz tako dobro speljala...

Pa hvala za sprejetje! user posted image

Se tipkamo!

(odgovor članu XANA)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Solitarke
7.3.2006 7:58:58   
XANA
Zlatolaska, mal nam odkrij svoje zahteve pri dieti, oz. željeno težo (izgubo kg), da vidimo, kolk te moramo držat na strogo.
drgač pa je vtej skupinici dovoljeno mal fušat pa mal prešvercat kak košček hrane tu pa tam. sam rezultat mora zmeri bit - na vagi.
ker je baje ta 90 dnevna namenjena izgubi od 18-25 kg, si jaz zmeraj ko mi zapaše privoščim kavo z mlekom in natrenom (tudi na h2o dan jih je bilo kr neki), ker je moj cilj izgubiti manj kil, pa včasih pojem ostanke od tamalega. pazim samo, da ostanem racionalna, ker se kaj hitro zgodi da izgubiš kontrolo nad sabo in ješ vse kar tebe ne požre, pa še to v nemogočih urah.

ninocka, a si že kaj potelovadila? se je zdelo meni, da si preveč shujšala v prvem tednu, ja. ampak še zmeraj imaš -2 kg.

(odgovor članu zlatolasska)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Solitarke
7.3.2006 8:37:03   
April
jutro!

zlatolasska dobrodošla, več nas je bolj se bomo spodbujale.

XANA vidiš, da je šlo. Super, a se kaj dost na vagi pozna?
Pazi, da ne boš danes preveč po hrani planila. To se men rado zgodi, če en dan prej skoraj nič ne jem.

Jaz si pa sploh dneve ne štejem, se mi ne da ubadat s tem. Moj cilj pa je, da spravim še teh par kilc dol tja do sredine aprila.
Sem pa nekak začela po tej metodi hujšat nekje sredi januarja. Potem sem vmes tud mal po svoje vse skupaj priredila, ampak kilce so se vseen topile. Tak da sem nekje do solitark shujšala že 4 kg. Ko smo pa solitarke obudile so pa ostale še pet kg. Sedaj so zadnje štiri na vrsti, da jih lepo počasi zradiram.

Danes je za kosilo pri meni riž in solata. Za večerjo pa najbrž kar rižolino, ker se mi ne bo dal kuhat.

(odgovor članu XANA)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Solitarke
7.3.2006 10:07:15   
ninocka
Dobro jutro!!!!

Zlatolasska dobrodosla! Ja me smo tuki vse na dieti, pa vsaka ma svoj dan. Sej vazno je da se spodbujamo, a ne?

Xana Cestitke za uspesno prestan vodni dan!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da bo meni tud ratal, ko pridem do tja.
Bele kave si pa tud jst ne pustim vzet. To je moja edina vsakodnevna preghreha, pa je ne dam. Jo pa pijem (po novem z) natrenom. Kolk natrenov pa das not? Jst sem startala s 4, zdej sem pa ze na 2. Upam, da bom kmal na 1 (tko kot ta prvic). Mi ni bla kava cist nic sladka brez 4 natrenov, pa kako so me vedno natakarji gledali, ko sem rekla 4 natrene!user posted image

April, a si bos kaj v riz dala, al bos cist tazga, plain jedla? Jst sem si enkrat preprazila cebulo in jo zamesala v riz, pa vse skupi se mal preprazla in je blo ful dobro.

Jst sem pa uceri jedla pizzo (spet)user posted image in sem celo sama testno nardila.user posted image Bla je ful dobra, napokala sem se tok, da se mi premikat ni dal, zvecer pa bananina tortica. Trenutno mam se ful potrebo po sladkih stvareh, upam pa, da mi bo kmal zelja uplahnla. Vsaj prvic je blo tko, da bolj ko je sla dieta proti koncu, manj sem si zelela tortic in cokolade. Pol pa tud celo nosecnost nisem skor nic sladkega jedla.

Jst mam pa danes sadni dan, prezivela ga bom ob banani, hruski, pecenmu jabolku in verjetno se bananinem frapeju, pa rozinah in seveda - eni user posted image .



_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Solitarke
7.3.2006 11:37:32   
XANA
April 
ja, danes kaže vaga še dodatnih -0,5kg. in res je laže prebrest vodni kot pa sadni dan. pri sadnemu mi želodec kruli po vsakemu jabolku. to sadje samo razdraži želodec in odpira apetit.
 
ninocka
jaz si dam 2 natrena v službi in 3 doma, ker je 3 dcl velika šalca. v baru si jih pa dam 2. sam mislim, da bom zmanjšala dozo natrena, ker mi je že presladka. uh, ko nisem bla na dieti sem si pa 3 vrečke sladkorja natrosla v kapučin.bljek.
 
 
 
 
 
 
 
 

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Solitarke
7.3.2006 12:54:02   
April
riž sem že pojedla, prpravla sem sem si pa nekakšno zelenjavno rižoto. Lahko bi ga pa tud brez zelenjave jedla. Najraj imam pa basmati, navadn riž mi ni najbolj všeč.

Kave pa jaz ne pijem. Kdaj pa kdaj kakšno bolj zaradi družbe, pa še tisto najraj brez mleka in cukra. Zdaj ko pa spet berem kako je škodljiva jo pa najbrž ne bom več.

Popoldne se grem pa malo rekreirat, ko je tak lep sonček zunaj.

(odgovor članu XANA)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Solitarke
8.3.2006 7:39:14   
XANA
drage matere, žene, dekleta, dobro jutro.
danes je moj škrobni dan, nimam pojma kaj bo za jest. odvisno od tega, do kdaj delam.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Solitarke
8.3.2006 7:56:07   
April
jutro,
danes mam pa jaz OH. Najbrž bodo testenine  pa zelenjava, vse skupaj pa še z drobtinam potreseno.
Ponavadi na te dneve čist zabluzim, zato upam da mi tokrat uspe vse po načrtu. Za večerjo bo pa najbrž kakšn lino, ki ga tamal ne mara.

(odgovor članu XANA)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Solitarke
8.3.2006 9:33:59   
ninocka
Sem cez sadni dan, rezultat -0.5 kg user posted image user posted image user posted image .
Sam da ne bo slo pa pol spet gor user posted image user posted image user posted image .

Danes imam na jedilniku pa burek al pa pohan sir za kosilo (odvisno kaj je moj prinesel iz trgovine) in potem sadje za vecerjo.

Vaju pa moram vprasat, a se na B in S dan ful drzita tega, da spijeta tud juho? Ker men kr nekak ne znese vedno (pa jo mam skuhano in v zmrzovalniku, sam se je ne spomnem odtajat) in jo pol pac spustim.

Xana jst sem ta prvic na S dan ful dostkrat jedla ponrfi (pecen v pecici) in ajvar <img src="http://www.smeski.com/razni/prehrana/mcdonald.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="/razni/prehrana/mcdonald.gif" height="25" width="30"> al pa kupljen mlecni riz (2 za kosilo, 1 za vecerjo).




_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Solitarke
8.3.2006 11:25:52   
XANA
Oj, Ninocka, jaz juhe skor nikol ne spijem, kerr se mi ne da. včasih med vikendom pa jo, ko imam več časa, da pol mal poležim nabasana. drgač jo pa večx naredim za tamalega, ker jo ima rad (nudlce).
se mi pa tut ne da po kakem prebrancu juho pit.



(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Solitarke
8.3.2006 17:46:57   
April
Jaz tud juhe ne pijem. Pa tud kruha ne jem.

Večerjo sem že pojedla, par piškotov in ričet. Jutri pa sadje, se že veselim, se mi vsaj ni treba ubadat s tem kaj jesti.

(odgovor članu XANA)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Solitarke
9.3.2006 8:48:46   
XANA
Jutro. evo kaj sem včeraj jedla na škrobni dan: zajtrk:1 banano,
kosilo: 1 mon cheri, 3 rafaelli, 5 piškotov, 2 haribota, 1 košček čokolade, ki nisem vedla kam z njo,ker se je tamalemu topila v rokah,in mi je bilo najlažje jo polizat z njegovih rok,
zvečer pa krožnik prebranca s pari kosi kruha, ponoči spila 2 dcl enga zelenga soka, polnega raznih ejev. kav ne bom niti omenjala več.
in od vsega tega od 2:30 dalje  nisem več zatisnila oči.

se mi zdi da mi danes spet pokajo hlače po šivih in se za nalašč ne grem vagat še najmanj en teden.


a ste ve kaj bolj pridne?

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Solitarke
9.3.2006 9:06:31   
ninocka
Jst sem pa uceri pojedla pohan sir za kosilo in pol se za vecerjo.

Danes pa Lumpi mlecni riz za kosilo in vecerjo (se mi ne da kuhat, pa se s tamalim morva k zdravniku in po avto na servis, tko da nimam casa).

Xana, ti si mela pa uceri fajn kosilo. Jst bi tud tazga user posted image user posted image user posted image

Nc hudga, ce si se pregresla, bos pa od zdaj bolj pridna, a ne?

_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu XANA)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Solitarke
9.3.2006 9:21:39   
April
joj kaj se to dogaja z nami. Ravno, ko to berem se s piškoti mastim. Pa sadni dan sem imela v načrtu. Jah nič. danes sem že zabluzila. Še premišljujem, kakšno pokoro si naj naložim. Sej bi imela vodni dan, a me dojenje mal bremza. Si ne upam, zarad mleka.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Solitarke
9.3.2006 9:22:42   
April
ninocka, kok je pa tvoj sinko star?

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Solitarke
9.3.2006 12:43:12   
XANA
Včeraj sem grešila, ker sem imela ful dela pa nič za jest. danes se pa držim diete, najbrž zarad tega, ker je OH dan: špageti z olivami, pol pa tortica in čokolada. pa vreme je spet tako, da bo kriza jutri, preživljat dan ob jabolkah.

sej bo. tut v službi se mi obeta velik dela, tako da mogoče ne bo časa za neke posebne želje, če izvzamemo soboto, ko gremo najprej na en roj. dan, pol pa s firmo na večerjo.se še nisem odločila, kolk bom stroga.

ninocka: mleko-rižuser posted image


april, poglej kaj piše na deklaraciji na škatli od piškotov. mogoče te pa prepriča, da je to v bistvu sadje (npr. lešniki, mandlji, marmelada,...). ja, ja, definitivno, piškoti so sadje

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Solitarke
9.3.2006 16:04:49   
April
ma sej ni sam pr piškotih ostal.

če že grešimo pa dejmo orng. Tak se sedaj lepo že pica peče. Z vsemi dodatki seveda.  Bo jutri boljš.

Zdaj grem pa rajš dol s tega foruma, da nam drugim lušte delala. Pa tud dones si ne zaslužim tle gor pametvat.

Čao

(odgovor članu XANA)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Solitarke
9.3.2006 17:54:14   
zlatolasska
No, eto mene... user posted image
Vceraj nisem prisla do racunalnika, ker sem gledala en film zvecer, prej je bil pa fant pri meni pa itak sem pozno domov prisla...

Danes sem imela OH dan... Ker je bil v sluzbi za jest en ricet al nekaj podobnega sem se mu ognila in namesto tega za kosilo pojedla pecivo in zdaj za vecerjo makarone s sladko-kislo omako in solato... Bom potem se jedilno zmazala... pa c se bom se prekrsila mam en rogljicek in se pecivo iz sluzbe.. user posted image No, sej tok pa res ne bom pojedla... user posted image

Ja, pa kriza sem se prekrsila pri zajtrku v sluzbi.. sem pojedla hotdog.. mmm... C mi je pa dobr... user posted image

Xana: Mam groznih 79-82 kil (zdaj sem na 79,5 recimo)... Rada bi prisla pa tja do 70 kil... Ze 75 bi bil nek svojevrsten dogodek, ampak kaj, ko bom potem prekmalu vse nazaj dobila... Ce pa pridem do 70 jih pa lahko obdrzim, razen ce se ne basem pol cele tedne spet... Sem prisla prejsni mesec ze tja do 77kil ampak je sibalo pol gor... razni rojstni dnevi in podobne prekrsitve s cokolado ali cipsom ali tortami... user posted image

April in Ninocka: Hvala za dobrodoslico... user posted image

Jaz drugace tudi nikoli ne pijem juh po koncu obroka. Vcasih kako pojem pred (ali v sluzbi kdaj tudi po) kosilu, ampak to zelo redko, ker nisem nikakrsna ljubiteljica juh... Se pa zelo dostikrat prekrsim s kakim piskotom, tk da me veseli tista definicija, da so piskoti v bistvu sadje... user posted image

Jutri pa tudi jaz sadni dan... user posted image Upam, da v sluzbi ne bo dobrega kosila...

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Solitarke
10.3.2006 8:35:36   
April
včeraj sem sadni dan zavozila, tak da imam danes popravni izpit. Naj mi uspe!

Zgleda, da imam eno krizo, zato se mi je tok težko načrta držat. Si ne smem več takih kiksov dovolt, drugač bom sredi aprila na istem. Nekak se moram motivirat.

(odgovor članu zlatolasska)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?