Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.Nakar en avto pred mano ustav in na cesto skoč en mulc. Nato pa ta mulc začne kar tepst po avtu pa skakat, pa metat nahrbtnik v avto, brcat, grozit...Skratka, sem se ustrašla ko
! Hitro se zaklenem v avto in že ta tipson pred moj avto. Ta mi vrže direkt torbo v avto in nekaj brca gume, pa še dobro da mu torba odleti na drugo stran ceste, da jaz lahko odpelem,. Sem mislila, da me bo konc, da bo še kaj hujšega naredu. Pa še
se mi začne ful jokat v avtu, revček. No komajda odpelem s kraja pa v ogledalu vidm, da se spralja tip še na tretji avto...Mislim
kaj hud
sem mu naredila?? 
Jaz sem imela podobno izkušnjo v petek ko sem se peljala iz službe... na enem avtobusnem parkirišču stojita dva avta z avstrijskimi tablicami. Pa ob cesti dva človela mahata da naj ustavim...jest dobra duša dem sevede pomislila na to da ne vesta kam morta it al kej podobnega... odprem okno pa me vpraša tip če govorim angleško čeprav mi je bilo takoj jasno da ni avstrijec ampak...ne bom rekla da ne bom koga užalila. Začne mi razlagat da je brez bencina pa da nima dnarja ( vmes pa so njegove oči na moji torbici ) in ko je fertik začne vlečt iz žepa zlate verižice... sam spelala sem hitro in za mano sem vidla da sta vstavljala vse živo... od šoka sem se vstavla šele po 2 km in poklicala policijo in ti so poslali patruljo... kako se odvilo potem ne vem in nočem vedet!