|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: porodnišnica Celje
17.1.2010 13:47:54   
filip08
uf, sem že misla da sem edina, ki ni bila zadovoljna s CE. Saj ne rečem, večina osebja je ful prijaznega, ampak nekateri oseki ti pa prav uničijo najbolj edinstven in čaroben dogodek v življenju. Namesto čudovitega spomina na prve trenutke s svojim otrokom, ti ostane le grenak priokus in zavest, da sem najslabša mati, ker nisem že prvi dan dojila in nesposobna ženska, ker nisem otroka iztisnila že tisti trenutek, ko sem vstopila v porodno, ampak šele po dveh urah in pol...

(odgovor članu roth)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: porodnišnica Celje
20.1.2010 8:58:29   
roth
No in moja zgodba.Zdaj končno rodila žav v ce 14 po datumu ometno končno sprožili.Prejšni dan mije zdravnica naročila naj pridem zgodaj zjutraj ob 6h,ker bo ona v nočni in bo ona odvila postopek za sprožitev ker je res bres smisla čakat.NO in jaz pridem,ob 6h,ob šest trideset mi me priklopi sestra na ctg na ctg do 7,15 čakam stem damije še tisto dol padlo in žive duše nikjer v čakalnici eni oteka voda je z popatki a dobene od nokoder,končno se ena mimo grede ustavi damije snela dol in njo z popatki priklopila na ctg,ob pol osmih pride zdravnica in me nadere da sem ne učakana da nima samo mene in da sta samo dva zdravnika stem daso ženske z popatki pred menoj,nakar jaz nazaj zabrusim da ženaska v čakalnici je tudi z popatki in ji otekala voda in ni bilo žive duše na okoli cele pol ure in dabi lahko vsaj pokleh pobrisale vodo ki ji je otekla ker je prej ena z copati noter stopila in dasem jaz dala papir na lužico.STEMI BESEDAMI SEM VIDELA DA SEM SEJI ZELO ZAMERLA IN TE MOJE BESEDE SOSE RASŠIRILE DO BABIC SESTER ITD...,REKLA MIJE NAJ SE VLEŽEM DAMIDA GEL.Jaz njo vprašam če lahko grem na stranišče saj meje tičalo lulat,ona pa meni zdaj ne in da čes dve uri lahko vstanem in mi da gel.Na odelku so sestre bile prijazne nimam pripomp.OB 13H DOBIM POPATKE,V PORODNO ME ODPELJEJO KER HODITI NISEM MOGLA IS PORODNE ME POŠLJEJO V KOPALNICO SAMO DASE STUŠIRAM IN ME PUSTIJO,JAZ PA POPATKE NA MNDA 20 SIKUNT POPADEK NA POPADEK KOMAJ Z MUKO PRIDEM NAZAJ V PORODNO SOBO,KAR SLEDI SPRAŠEVANJE.Kolikokrat sem rodila kako bo ime otrok itd... jaz nemoram odgovarjat ona paše kr teži,nakar jaz njo vprašam gdaj pride zdravnica,babica pa meni zabrusi ja nevem imamo dva poroda dva zdravnika odvisno gdaj bosta rodili,lahko se zgodi,da boste še 7 ur čakali,halooo jaz pa čutim čisto spodaj močno pritiskanje,končno je prišla zdravnica ki sem jo lepo prosila naj ostane zraven mene bilaje kr prijazna in ostala zraven pogledala koliko sem odprta mi predrla mehur me skos kontrolirala rekla babci naj mi da proti bolečinam na kar zadnji 5 min reče no sedaj pa bo jas grem pride sedaj smena saj boste zmogli,haloo zadnjih 5 min ni mogla počakat,prišla je druga zdravnica še en zdravnik ki je samo gledav in še dvebabici,porod seje končav,hvala bogu šivanje blo ok.NA ODELEK NAZAJ KAR MORAM POVEDAT SESTRE KR OK AMPAK SESTRE ZA OTROKE IN PRITISKANJE Z DOJENJEM NULA NESRAMNO FURSIRALE ME TAKO DAMIJE TEMALI POTEGNIV KRI BRADAVICE ŽE DRUGI DAN IMELA ČISTO KRASTAVE.ISPADLO JE TAKO KODA NOČEM DOJITI IN DA IMAM MLEKO HALOOO.
Toliko na grobo napisano čeprav je bilo še kr nekaj ne prijetnosti z osebjem in niti prebližno nebi šla več v celje rodit.

(odgovor članu filip08)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   [Brisano sporočilo]
20.1.2010 9:36:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu roth)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: porodnišnica Celje
20.1.2010 21:18:38   
haj hoj
ja takole draga roth......včasih je treba biti malce bolj potrpežljiv. Lepa beseda lepo mesto najde. Odnose z ljudmi si naredimo sami...takšni kot smo....takšni so drugi do nas.
Vsak si zgodbo prikroji po svoje...tako kot sam hoče, kar pa ne pomeni, da je vedno vse tako slabo, a ne?
Mogoče si imela srečo, da so ti porod sploh sprožili. Kolikor vem se včasih čaka tudi 16 dni čez rok.
Ne smeš gledati na vse tako črno.
Je pa zanimivo to, da nisi šla rodit v kakšno drugo porodnišnico, če si imela že pred porodom tako slabe iskušnje v CE.
Imam občutek, da sploh z ničemer nisi bila zadovoljna, kar je kr malce čudno.

(odgovor članu roth)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: porodnišnica Celje
12.2.2010 22:46:08   
Goldy
No, jaz moram pa povedat, da sem se najbolj bala tega siljenja z dojenjem, pa ali bom znala, bo šlo, ne bo šlo, bo mleko, ne bo.... In res mleka ni bilo, pa me ni nobena sestra nadirala, ali karkoli. Tista, ki je bila najbolj "huda" drugače, je ugotovila, da je hči lačna, ker nimam dovolj mleka, jo odpeljala, da je dobila dodatek in rekla, naj jo pipeljem čez 3 ure spet... Sem si šla črpat mleko, pa ni priteklo skoraj nič in so me sestre tolažile, da se trudim in da če ni mleka, ga ni, da bo punčka vseeno zrasla. To je bilo lani junija.

Moram reči, da je tole siljenje res žalostno... Mene v CE moti to, da se tako dolgo po PDP čaka, da se sproži porod. HB sem rodila pred rokom.

Sem pa skoraj cel mesec pred porodom ležala na GIN I in lahko vse samo pohvalim. Res pa da kdaj kdo nima dobrega dneva. So pa otroške sestre drugače znane kot precej "hude" - čeprav jaz osebno nisem imela slabe izkušnje. Krasna babica, zdravnica... V glavnem sem sama odšla iz porodnišnice Celje z dobrimi vtisi.

_____________________________

Pa smo 4!!!

(odgovor članu haj hoj)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: porodnišnica Celje
24.2.2010 15:08:29   
Joie
Ojla čvekice! Tudi jaz sem julija 2008 rodila v celjski P, letos julija bom spet! Da vam opišem še mojo izkušnjo: začelo se je v petek zvečer z rahlim krvavim izcedkom in rahlimi popadki. V soboto dop sem se šla pokazat, so rekli, da bo do večera akcija in me obdržali not. No na žalost se ljub popadkom nisem odpirala, zato sem v porodno šla šele v nedeljo ob 12ih. Tam sem bila tako dolgo, da so se menjale 3 babice in vse so mi ble super. user posted image  Sploh zadnja me je ful bodrila, mi masirala hrbet, na koncu me je celo vprašala, če je bila pregroba s kakšno izjavo, saj je bil njen namen samo, da me spravi k sebi, da čimbolj potisnem in se izognem vakomu, ker je vedela, da sem že ful izčrpana. Zdravnika tudi ob meni ni bilo, veliko časa sma bila sama z možem - ampak nisem videla potrebe, da bi skoz nekdo z nama visel. Razočaral me je edino odnos dr. Pavičevičeve, ker mi nič kaj ni hotla povedat, po drugi strani sem ji pa hvaležna, da je vztrajala pri naravnem porodu in "odpiranju na roke", čeprav je bolelo kot user posted image ....

Glede dojenja imam pa čisto drugo izkušnjo kot ostale - jaz namreč o možnosti, da nebi dojila sploh nisem razmišljala in me je ful šokiralo, ko mleka nikakor ni bilo. Mala je pridno vlekla, sem tud mela čisto krvave bradavice, hodla sem na črpanje, pa izčrpala po 5ml, skratka počutla sem se čisto nesposobno, mala pa je izgubljala težo, AM je zavračala. user posted image  Sestre so mi ful pomagale, mi svetovale, ena je celo rekla, da zelo malo mamic, ki ne bi imele težav! V P sva ostali dan dlje, na mojo željo, da smo sprobali z nekimi tabletami in sprejem če mleko bo! V bistvu se je splačalo vztrajat - sicer sem rabla potem še dober mesec, da je vse steklo kot je treba, a želja po dojenju se mi je uresničila! user posted image  

Zdaj za drugič sem se odločila, da bo porod ful hiter, odpiranje bo expres, z dojenjem pa itak ne bo težav! user posted image  Vsem vam želim enako!!!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: porodnišnica Celje
8.3.2010 10:42:57   
tulpek
Roth, meni se zdi ,da imaš ti takšno izkušnjo zaradi svojega odnosa do P in osebja. Js sem bila 11 dni čez rok, v P sem bila tudi malo pred rokom za 2 dni in potem 2 dni preden so mi sprožili in lahko vse po vrsti samo pohvalim. Sem bila pa tudi sama prijazna. Vse, ker sem jih vprašala, so mi povedali, na uz so mi namerili malo čez 3 kg težko dete in tako je bilo (3,270), to da se lahko zmotijo, je pa čisto logično. Veliko sem bila tudi spodaj na ctg-jih in vsi so bili vedno prijazni, to da ne morajo takoj skočit, če sta tam dve babici in dva poroda, je pa logično da imajo tiste, ki rodijo prednost pred tabo na ctg-ju. Tudi ginekologi so bili vsi korektni. Pač za dober odnos je trebo tudi malo potrpljenja in razumevanja, da nisi edin. So mi pa porod sprožili drugi dan po tem, ko so me obdržali in pogosto naredijo tako (tudi sosedi). Pa mi en dan prej tudi niso tega napovedali. Ampak se zato nisem sekirala in kregala.

Joie, mene je Dr. Pavičevič peljala na uz in sva še malo mogli počakat in mi je povedala vse, kar sem vprašala in ni bilo malo, ampak na nekatere stvari ni mogla dat konkretnega odgovora. Npr. kdaj mi bodo sprožili, je rekla, da se sproti odločajo. Pa mi je potem naslednji dan dala nek gel, ker še vseeno ni bilo popadkov pa potem še en dan kasneje na umetne. Me je prišla vmes gledat, kako napreduje, čeprav je bila taktat na oddelku in ne v porodnih sobah. Tak da za mene je rešiteljica, ker se me je usmilila in ni čakala še 5 dni.

Dojenje: nisem imela nobenih težav, sem pa videla, da so nekatere mamice hodile po flaške z mlekom, tak da verjetno se da vse zmenit.

Je pa v prvi vrsti pomemben naš odnos, če se bomo vsajale in grdo gledale ne bo noben prijazen z nami, sicer pa vsi. Pa če ima kdo kdaj slab dan ali pa 5 pacientk naenkrat je treba tudi razumet.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 8.3.2010 10:43:09 >

(odgovor članu roth)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: porodnišnica Celje
11.3.2010 9:59:50   
gajka
Predvidevam, da so izkušnje v P odvisne v veliki meri od nas samih. Če pričakuješ, da bodo okrog tebe skakali kot da si edina porodnica, potem pač bolje, da pripraviš denar in greš rodit v tujino. Porodnišnice pač niso all inclusive hoteli z dodatno nego osebnega porodničarja, ki bi ti bil na voljo 24/7.
Moja izkušnja iz Celja je čisto pozitivna. Zadeva je sicer šla veliko hitreje kot so najprej predvidevali, zasebne porodne sobe nisem imela, ker sta bili obe zasedeni in sem bila še v tisti ta veliki (to je bilo julija 2008), pa mi je sredi poroda prav dol viselo, če bi za zaveso takrat še katera druga rojevala, sem imela preveč opravka sama s sabo. user posted image Edini ''problem'' je bil pri dojenju, ki na začetku nikakor ni zalaufalo, pa so mi na viziti sami ponudili opcijo, da lahko dobim neke tablete za pospešitev laktacije, ki sem jih tudi sprejela in so tudi precej hitro začele delovat.
Kaj naj rečem? Porodnišnica je konec koncev samo bolnišnica, pacientov je vse preveč, da bi sploh pričakovala kakšno ekstra nego in sem tako porod kot potem še 3 dni čisto normalno preživela.
In junija grem spet tja. user posted image


< Sporočilo je popravil gajka -- 11.3.2010 10:00:53 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: porodnišnica Celje
14.4.2010 18:39:36   
mucica2

Jaz sem februarja letos rodila v Celjski porodnišnici, in sicer so mi porod sprožili 4 dni čez rok, ker nisem imela več dosti plodovne vode. In sicer so v petek zadržali v bolnišnici (takrat me je pregledala dr. Pavičevič, ki je bila ful prijazna, vse mi je razložila, pogledala, ocenjena teža otroka je bila od 3300 do 3500, potem se je res rodila punčka težka 3300g) in sem bila na ginek 1, kjer so bile vse sestre ful prijazne. Drug dan v soboto pa je bila dežurna moja ginekologinja dr. Peternelj Marinšek, ki mi je sprožila porod (najprej gel, potem predrtje mehurja in umetni popadki). V porodni je bila babica pisala se je Užmah, ful sem bila zadovoljna z njo. Ful me je bodrila, pomagala. Potem na oddelku sem pa tudi bila ful zadovoljna s sestrami, in s tistimi ki so bile za mamice in tiste za otroka, pa tudi zdravnice so bile fajn. Res nimam ene žal besede. Ker nama dojenje ni steklo (mala ni hotla vlečt), sem se še sekirala zarad tega in so me ful bodrile (da naj se trudim, kar sem se, če pa ne bo šlo pač ne bo, da nisem edina) in pomagale, mali so dale dodatek, jaz pa sem hodila na tri ure črpat tistih par kapljic. NO potem tretji dan pa se nama je odprlo, mala je začela vlečt, takoj se je naredilo tudi mleko, tako da sem potem še en dan na svojo željo ostala v P, da sva se navadile. V glavnem vse najboljše s celjsko porodnišnico, edina slabost je bila k je moj en dan prišel na obisk ob 10.10 in ga sestra ni spustila naprej, ker še ni bil čas obiskov. Medtem ko sem videvala obiske pa ne od očetov tudi takrat ko ni bilo obiskov.


_____________________________

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: porodnišnica Celje
25.5.2010 20:09:33   
egleria
no moja izkušnja v porodni sobi je tudi odlična (babica super - me je masirala, bodrila, bila prijazna).. na oddelku pa je tk - pač nekatere sestre so ble res neprijazne, druga pa zelo vredu.
mi je pa šlo na živce to da je vsaka mela glede iste stvari čisto drugačen nasvet in potem nisem več vedela kaj je prav in kaj ne.
ena je rekla da naj si dam mokro pleničko (hladno) na prsi, druga da tega niti slučajno ne smem delat.. ena je rekla naj si kupim nastavek za dojenje, ko je prišla druga smena sem ga hotla uporabit. sem jo prosila za pomoč pa mi jo je odklonila češ da jaz ne rabim nastavkov user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: porodnišnica Celje
1.6.2010 22:47:13   
lilip
Živijo!

V Celju sem rodila 2x in sigurno bi še šla enkrat, če bo treba:-) Odnos osebja lahko samo pohvalim! Pa sem bila zdaj v drugo 10 dni v bolnici (no, po 5 dneh sem bila nazaj sprejeta zaradi vnetja), sestre so mi bile v veliko pomoč, zdravniki pa so me - sploh ko sem prišla nazaj - zelo skrbno obravnavali.

Glede dojenja se mi zdi, da bi lahko celo malo bolj spodbujali. Vsaj takšna je bila moja izkušnja, obakrat. Pa ne mislim silili, ampak spodbujali!

Je pa res, da ni odnos zdravnik-pacient odvisen samo od zdravnikov ampak tudi od nas. Žal se tega vsi ne zavedajo.

Ko sem prvič rodila je zdravnica prišla pol ure po porodu, da je pregledala posteljico, drugič pa je prišel zdravnik malo pred iztisom, vendar je tiho sedel v kotu, nato pa pogledal posteljico in odšel. Roth, če porod poteka brez posebnosti, je z porodnico med porodom samo babica.

< Sporočilo je popravil lilip -- 1.6.2010 22:48:22 >

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: porodnišnica Celje
3.6.2010 18:31:55   
lananai
Rodila sem v CE. Vse super, med porodom in naslednje dni v porodnišnici. Je pa res, da je bila naša mala tako pridna, da sploh niso imeli dela z nama. Naslednjič spet v Celje!

(odgovor članu lilip)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: porodnišnica Celje
19.6.2010 17:27:13   
Sonček in poletje
Jaz mam tudi pozitivno izkušnjo s porodnišnico Celje, kar se tiče odnosa osebja. Vsi so bili prijazni, od prve do zadnje sestre, vsi zdravniki, tudi čistilke in strežnice. Res super. Kar se tega tiče nimam žal besede, sem se prav fino počutila pri njih, kolikor je to pač mogoče v bolnišnici user posted image . Bila pa sem pred porodom na oddelku na prenatalno nosečnost (nosila sem 13 dni čez rok) in potem na odseku za otročnice in povsod je osebje super.

Če si lepo vprašal, če partner lahko ostane malo dlje noben ne komplicira. Na dan poroda smo bili skupaj cca 2 uri imela sem namreč CR in sem prišla na oddelek ob 17:00. Pa sem lepo vprašala, če bi ati drug dan lahko ostal pri nama dalj časa niso nič komplicirali. Tko da je drugi dan bil pri nama od 10.00 pa do 17:00. Pa tudi na splošno ga nobena sestra ni vrgla ven točno takrat, ko je bilo konec obiskov (enkrat mu je samo ena rekla, da zdaj je pa čas, da se obisk zaključi - ena mlajša - starejše sploh niso nič težile, ena nama je celo dala nasvet, naj, ko zasliši zdravnika, hitro skoči ven iz sobe in se vrne potem ko je vizite konec).

Sem pa tudi jaz opazila različna mnenja med osebjem, kar se tiče dojenja, ampak to je pač tako, da vsak svetuje po lastnih izkušnjah. Najbolje je, da v tem primeru poslušaš svoje lastno telo. Nama tut na začetku ni takoj steklo in sem en dan po nasvetu otroške sestre ko neumna hodila tehtat otroka, potem sem se temu ˝uprla˝ in kar naenkrat je vse lepo steklo. Sem tako čutila, da je najbolje in noben me ni več upal priganjat naj ga tehtam pred in po dojenju. Zadnji dan ko sva šla iz porodnišnice ja mali samo z dojenjem pridobil 75g in sva ob odhodu bila skoraj že na porodni teži.

Tako, da naslednjič grem zopet rodit v Celjeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: porodnišnica Celje
30.9.2010 22:09:35   
Chebellca
Pozdravljene!
Jaz sem prvič rodila julija 2009 v Celju in sem sigurna da bo drugi porod junija 2011 pravtako potekal v Celju. Vsa pohvala babicam, že na hodniku ko sem čakala na klistir in tuširanje je pristopila ena babica h meni in mi pomagala pri pravilnem predihavanju popadkov, takoj mi je bilo lažje...kasneje v porodni, pa sma se z možem počutila kot da sva doma, babica se je z nama pogovarjala kot da smo stari prijatelji user posted image Ker pa se popadki niso stopnjevali tako kot bi se mogli, sem dobila umetne popadke...ki so me skoraj dobesedno ubijali celih pet ur, nakar se je dr. Pavičevičeva, ki me je prišla vsake toliko pregledati posvetovala z dr. Webrom, odločila sta se da mi naredijo carski rez, saj se hčerka ni premikala po porodnem kanalu. Komaj sem čakala da me odrešijo muk in mi dajo narkozo, dr. Weber je delo opravil več kot odlično, saj se mi je po 14 dneh šiv še komajda poznal pa tudi bolečine niso bile prehude. Sestre so bile vse res prijazne, spodbujale so me h dojenju in me hvalile saj nama je dojenje steklo že prvi dan, kar je za carski rez sploh nenavadno. Edino slabo izkušnjo sem imela ko se mi je začelo nabirati preveč mleka, dobila sem vročino, dojke so me bolele...ginekolog in sestre, ki skrbijo za mamice so mi svetovali naj si grem mleko izčrpat, ko pa sem prišla do sester otročnic, me je pa ena sestra skorajda nadrla, češ da bo še vse samo slabše in da se ne sme črpat itd. In jaz takoj v jok, saj me je takrat vse zelo prizadelo. Nakar mi dovoli in reče, da če že morem si pa naj sčrpam. Takoj mi je odleglo in vročina je padla, naslednji dan mi je tašča, ki je zdravnica prinesla črpalko in po vsakaem dojenju sem si sčrpala ravno toliko da je napetost v dojki popustila, pa nisem imela nobenih problemov, kaj šele mastitisa. Medtem ko so vse, ki jih poznam in si niso črpale dobile mastitis. Tako da v porodnišnici sta dve strani za in proti črpanju user posted image To pa je bila res edina stvar, ki me je zmotila...Všeč mi je bilo, ker sem lahko bivala v nadstandardni sobi in sva tako z mojo pikico, čas in mir samo zase...vseh pet dni je spala zraven mene v moji postelji, tako da se je že od samega začetka spletla zelo močna vez med nama. Mož pa je lahko ostal z nama tudi po končanih obiskih. Še enkrat hvala vsem in vsakemu posebej, se prav veselim junija, ko bomo povili drugo štručko.

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: porodnišnica Celje
1.10.2010 7:27:19   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy
Mene v CE moti to, da se tako dolgo po PDP čaka, da se sproži porod. HB sem rodila pred rokom.


zakaj? na švedskem tud ful čakajo preden ti sprožijo porod. in če ni medicinskega razloga zanj, ti ga tudi ne bodo.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: porodnišnica Celje
1.10.2010 21:27:13   
lananai
Meni je pa kul, da se porod začne naravno. Čeprav verjamem, da je grozno čakat čez PDP.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: porodnišnica Celje
1.10.2010 21:30:45   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Chebellca
Všeč mi je bilo, ker sem lahko bivala v nadstandardni sobi in sva tako z mojo pikico, čas in mir samo zase...vseh pet dni je spala zraven mene v moji postelji, tako da se je že od samega začetka spletla zelo močna vez med nama. Mož pa je lahko ostal z nama tudi po končanih obiskih.


Tudi jst sem bila sama v sobi, po naključju. Mi je bilo po eni strani všeč, ker je bil lahko moj dosti več z nama. Pa bolj mir je bil. Po drugi strani bi bilo pa fajn imet kako fajn punco zraven za družbo.

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: porodnišnica Celje
4.10.2010 16:15:10   
stelak
Roth, meni se zdi ,da imaš ti takšno izkušnjo zaradi svojega odnosa do P in osebja.


Jaz sicer izkušnje še nimam, z veseljem pa spremljam izkušnje drugih, saj se sama za naslednje leto odločam med Porodnišnico Celje in drugimi potencialnimi porodnišnicami.

Od žensk, ki so rodile v Celju in jih osebno poznam, še nisem slišala nobene pozitivne čez osebje v Celju. In verjamite mi, nobena ni taka, da se ne bi znala obnašati, vse so kultivirane, prijazne in ne pričakujejo, da bi se svet vrtel okoli njih. Ena izmed njih je v CE rodila kar dvakrat in obakrat je naletela na izredno neprijazen odnos v smislu "kaj se cmeriš" ipd. V bistvu nimajo nobenega posluha za nespretnost zlasti porodnic, ki so rodile prvič. Prav tako naj bi silili z dojenjem, čeprav ne gre. Neposredno sem slišala tudi, kar je ena na tem forumu že poudarila, in sicer da vsaka izmena daje za isto stvar diametralno naprotna navodila. In potem ne veš, kaj je prav in kaj ne.

Jaz se odločam med celjsko in brežiško porodnišnico; če bo sila, drugega kot celjske pač ne bom mogla izbrati.  Če ima katera izkušnje iz obeh porodnišnic (vsaj posredne), bom vesela za posredovane informacije. 

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: porodnišnica Celje
4.10.2010 17:09:16   
zmajaz
Jaz sem 2x rodila v CE porodnišnici, prav tako večina mojih prijateljic in vse imamo pozitivne izkušnje - jaz če bi še 1x šla rodit, bi spet izbrala CE.

_____________________________

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu stelak)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: porodnišnica Celje
4.10.2010 17:14:35   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: stelak


Od žensk, ki so rodile v Celju in jih osebno poznam, še nisem slišala nobene pozitivne čez osebje v Celju. In verjamite mi, nobena ni taka, da se ne bi znala obnašati, vse so kultivirane, prijazne in ne pričakujejo, da bi se svet vrtel okoli njih. Ena izmed njih je v CE rodila kar dvakrat in obakrat je naletela na izredno neprijazen odnos v smislu "kaj se cmeriš" ipd. V bistvu nimajo nobenega posluha za nespretnost zlasti porodnic, ki so rodile prvič. Prav tako naj bi silili z dojenjem, čeprav ne gre. Neposredno sem slišala tudi, kar je ena na tem forumu že poudarila, in sicer da vsaka izmena daje za isto stvar diametralno naprotna navodila. In potem ne veš, kaj je prav in kaj ne.





ne vem, kaj so pričakovale, ampak jaz sem imela obakrat super izkušnje. ČE bi se še enkrat odločila, bi spet rodila v Celju.
Lani niso nič silile z dojenjem, leta 2007 so bile pa kar tečne, tako, da gre na bolje.

ZmajaZ, nisem vedela, da si iz naših koncev user posted image

(odgovor članu stelak)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: porodnišnica Celje
4.10.2010 17:18:22   
zmajaz
Ja jaz sem v bistvu na točki, od koder imam skoraj enako daleč do CE, MB ali Ptuja, pa sem po premisleku izbrala CE in ni mi žal.

_____________________________

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: porodnišnica Celje
5.10.2010 8:41:32   
lananai
Jst tudi ne poznam nobene, ki bi rekla kaj slabega čez osebje v CE. Tudi jst sem bila zelo zadovoljna in grem naslednjič spet tja.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: porodnišnica Celje
6.10.2010 11:38:15   
Maya80
Tudi jaz sem bila nad porodnišnico v celju zelo razočarana. Tam sem preživela celih osemnajst dni. Osebje ki je skrbelo za mene je bilo super tako pred kot po porodu, sestre ki pa skrbijo za novorojenčke so pa katastrofa.
Mene v celju sigurno ne vidijo več.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: porodnišnica Celje
6.10.2010 16:40:57   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Jst tudi ne poznam nobene, ki bi rekla kaj slabega čez osebje v CE. Tudi jst sem bila zelo zadovoljna in grem naslednjič spet tja.


podpis


_____________________________

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: porodnišnica Celje
6.10.2010 22:55:28   
m_o_i
takole bom rekla: v SG porodnisnici/centru za nedonosencke/pediatriji sem zdrzala vec kot mesec dni-z vsemi (zdravniki, primarij, sestre, cistilke, kuharice, vratar-ma VSEMI super odnos; ze napol domac user posted image

se je pa zgodil apnoicni napad v ZD in sva sla z resilcem - v CE(nisem bla sposobna registrirat, o kateri bolnici se pogvarjajo, drugace bi prosla za SG)
skratka-tam sva bla (sicer na pediatriji) en sam dan in takrat sem rekla, da mene CE bolnisnica vidi kvecjemu samo se v mrtvasniciuser posted image  
aroganca tako zdravnice kot sester, zapiranje v sobo ob 18ih(ma ni variante na luft it), nesramnost, hrano odnese izpod nosu, ce si slucajno prej otroka hranu...
ko sem rekla, da se mi ne zdi normalno, da 1,5 mesecni otrok SPI v postelji z naklonom 45!!!! stopinj, se manj pa se mi zdi normalno, da ga moram na takem naklonu previjat, so mi gospa doktor spisali v izvid, da ne upostevam zdravniskih navodil (partibrejker sem pac)
na pediatricni kliniki, kamor sva sla naslednji dan (HB) je prebrala napisano-in se smejalauser posted image  45 stopinj!? otroc z najhujsim refluksom imajo manjsi naklon... in je omenla neke "manjse bolnice, kjer niso ziher v sebe in radi pretiravajo"

eh, me je ze zaneslo; ampak ko slisim za CE bolnico, dobim izpuscajeuser posted image

_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?