|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 6 [7] 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Evo, še ena izdana
6.3.2006 19:40:00   
Anonimen
aerokulub
= aeroklubu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Evo, še ena izdana
6.3.2006 19:53:52   
Primoza
S poudarkom na "". Uporaba zemljevida, GPS, kompasa.

Branje knjig, revij ipd.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Evo, še ena izdana
6.3.2006 20:18:13   
anitaz

Zakaj moški ne poslušajo ... in ženske ne znajo uporabljati zemljevidov


A zato je men moj kupu to knjigo user posted image user posted image    Se vidi, da je nisem prebrala...user posted image


(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Evo, še ena izdana
6.3.2006 23:37:26   
Tamauchica
Uf ob nekaterih teh prebranih postih bi res lahko šel samo bruhat... saj ne morem verjet da nekatere še živite v srednjem veku. Ne mislim se skrivat za neko anonimnostjo.. ker mi je to totalno brez veze.

Tjazy-ja ste nekatere napadle k bi bla tazadnja smet na tem forumu... pa bi skoraj rekla da se z njim še najbolj strinjam. Zgleda da nisem običajna ženska, ki obsoja vsako žensko da je "****", ki gre samo mimo mojega tipa in mu  mogoče nameni kak pogled. Ne vem, zdi se mi da bi bilo najbolj da kupite kakšno kletko, ga zaprete pa mate zase.. pa še kako mašinco za pranje možganov zravn.. da ne bi slučajno kdaj v življenju pomislil na kakšno ritko al pa kaj bolj sočnega, česar niste lastnica. Dejte se že zresnt.. ga ni tipa da ne bi kdajkoli si ga vrgu na kakšno drugo... pa kaj pol. Konc dneva še vedno pride k vam v posteljo.

Konec koncu je že v vezi nekaj narobe, če med sabo dva ne moreta biti iskrena. Tako da definitivno ni problem samo v tem, da je on ob treh zjutraj pisal sms. Ampak ma korenine že nekje globje. Dost žalostno je tudi to, da vas večina sms tretira že za varanje... pri meni je za to potreben fizični dotik. Ste pa srečne... lahko rečete da vas je vaš prevaral s kakšno dobro obdarjeno, ki je ravnokar prejela oskarja za najboljši ****.

Ne vem katera je točno pisala tole:
"Kake butaste izjave mate nekatere - Tako se vidi, da vam je cisto useeno, ce vas ima rad al ce si dopisuje z drugimi in bo tako razdrl familijo. Take, ki se nc ne sekirate, ga nimate zares rade in ste same iste. Kar je naredil ni prav, prav tako pa tisto zensko bi jst 3x na gobec, ker se vmesava v familijo. Prasice potrebne!!!"

..ampak definitivno alarm, da bo treba spit še kakšno tabletko več. Nimam proti nobenemu nič, samo neumno mi je ko kdo začne z razdorom familije in s tem da ne ljubi... pa da ne rečem da je tukaj govora o enem sms-u. Me zanima če bi bil enak odziv, če bi to naredila ženska.

"Res ne razumem, zakaj večina moških misli s tistim spodaj. To zame ni normalno in tako, pa če imaš še nevem kako "free" odnos oz. zvezo"

K se je pa po tebi valjaj pa ni bil problem da je s spodnjo glavo mislil?? Samo vprašam, ker najbrž jo je takrat tud uporabljal ... kaj pravš? user posted image

No sej zdaj čakam, da se bo po meni usul še tisti zadnji plaz ... ki ste ga prihranile Tjazy-ju... ampak res si ne mislim tega k srcu jemat. Pač to sem mogla povedat, ker si res ne morem predstavljati kako vam NEKATERIM sploh še uspe v takih odnosih obdržati partnerja.

Pa brez zamere user posted image

< Sporočilo je popravil Tamauchica -- 6.3.2006 23:38:26 >

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Evo, še ena izdana
7.3.2006 6:52:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tamauchica

Dejte se že zresnt.. ga ni tipa da ne bi kdajkoli si ga vrgu na kakšno drugo... pa kaj pol. Konc dneva še vedno pride k vam v posteljo.



Tamauchica očitno je tebi dovolj da se konec dneva k tebi zvali v posteljo.
Si pa mogoče malo površno prebrala ker se ne govori le o tem kdo je mimogrede vrgel uč na kako ritko - o tem ne dvomi nobena.
Pisanje sms-ov ob 3 zjutraj naj ga gospodična pokliče pa mislim da ni šlo za tako resne zadeve razen seveda za njegove neustavljive potrebe ki jih ni želel sprostiti na avtorici odprtega posta - očitno.
Nevem kako bi sicer reagirala ti ki se opisuješ "trdno kot skala" mogoče si zakrivala oči da je govoril s svojo tajnico glede službene zadeve. No tako nore me nismo!!!


(odgovor članu Tamauchica)
  Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Evo, še ena izdana
7.3.2006 7:28:19   
srki
Dobro jutro, hvala vam za mnenja in odgovore. Ne bom več nič komentirala, mislim celo, da sem ga res posrala, ko sem tu gor zagnala tak cirkus. Sem bila pač v stanju razočarane ženske. Glede anonimnosti pa ne vidim razloga za anonimost, četudi sem povedala ime otroka, pa kaj. Njega ni treba vpletat v to, še sama ga nisem velikokrat omenila. Če pa je tle kaka špijonka, pa naj le hitro teče okol govorit, da sem jaz ta pa ta....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Evo, še ena izdana
7.3.2006 8:39:14   
Anonimen
 
Miska.. a si se nasla kje v mojih postih? Pol verjamem, da te moti.. in to je tvoj problem.. ce nimas nic proti..   In predno beres dalje.. te naj spomnim, da imas moznost cel post preskociti..

In na vseh forumih je isto.. Ce poves mnenje.. se vedno eni strinajajo.. in eni ne strinjajo.. in v cem je problem? Se pa res še nikoli pri nicemur z menoj ni strinajala vecina.. kar mi je kar v olajsanje..

Ampak zlo zanimovo je tole, da ce napises, da je treba partnerja ki je napisal en SMS zabrisati cez vrata.. pol si za vecino OK.. ce napises, da ni vedno in takoj nujno, da gres v vojno.. ampak preprosto mirno in veselo malo pocakaj, da sploh vidis kaj se dogaja.. in da to v vecini primerov ni tvoj problem.. si pa vse to, kar ste mi nekateri nasteli..

MIska.. ti se ziher vtaknes v vsako mozevo zadevo.. ker te moti vtikanje.. user posted image

In mene ne jezi, ce nekdo misli drugace.. le odgovorim mu z mojim argumentom.. kar se za nekatere od vas ne bi dalo reci..

Kar se tice literature o tem.. bi prav z veseljem prebral kaj o tem.. ce bi le kje kaj pisalo.. in prosim ,ce mi kdo zaupa kaksen naslov knjige, na to tematiko.. Ampak ne rabim to poplavo knjig, kjer vsi tulijo isto in sicer da je vse v redu, ce si prizadet, ce tvoj partner seksa z drugo.. ker ni vse v redu..

Nekdo je rekel, da smo ljudje.. zato smo lahko prizadeti.. Heh... kako cloveski izgovor.. za svoj strah najde cloveski UM.. OK.. ce je to argument.. potem pa bodimo se cloveski.. in nehajmo jesti zivali, kadar je ostale hrane dovolj.. Ko smo tako zelo razumni in cloveski.. zakaj so zivali v kletkah in klavnicah? Zaradi nase clovecnosti ali zaradi nase pozresnosti?
Poglejte si te tako opevane poroke.. Se kdo ukvarja s poroko? Nihce.. to je priloznost za zretje, nalivanje in igrice s seksualno tematiko.. ker je igrica skupinska in to je za nekatere ZVESTE, prenazrte in kronicno pijane moze edina sansa, da kaksno mlado za rit zagrabijo.. med tem, ko se mu se mast cedi iz gobca..
Ne vec prihajat ven z argumenti, da smo ljudje.. in da je to clovesko.. ker lahko napisem cel roman.. in pol bo spet nekdo rekel, da ga moti..

Mislim.. to je skoraj nedojemljivo.. clovek sam ugotovi, da se takrat, ko je prizadet zaradi drugih ne pocuti ravno najbolje.. in nekdo mu pove, da je mozno tudi drugace.. le svojih nekaj bedastih prepricanj mora upostit.. ampak neee.. Idiotska prepricanja, ki to povzrocajo... so kot svetosti.. nedotakljivo..
To je tko kot bi jaz po vseh forumih pisal, da sem zejen.. pa bi mi vsi rekli.. Popij vodo.. ampak ne.. to ne bi bilo v skaldu z mojim prepricanjem.. in ne bi hotel spiti vode.. in tko bi zejen umrl..
Ravno tako umre veliko ljudi zalostnih, prizadetih, s strahom.. Malo kdo umre zadovoljen in res vesel, da je prisel tako dobro do tega trenutka.. res ponosen nase..

Srki.. in tisti, ki se vam podobni dogodki dogajajo... Kot je ze Baguska rekla.. ziher imajo nek svoj namen.. in pomemben je ta namen.. ne dogodek.. Nad dogodkom lahko prvo sekundo zamahnes z roko in piiih.. kot da ga ni.. ker kaj je en SMS v primerjavi s celotnim vesoljem.. Nula.. Pomemben je namen in tvoja reakcija..
Ko je sramezljivla napisala cudovito zgodbo.. kako je ravnala z bivso od svojega tipa.. ste jo nekateri spet napadli.. Matr.. pa to je nemogoce razumet.. Ce bi tisto zensko napodila cez vrata.. in pol se njega kamlu za tem.. pol pa bi bilo ok.. Pol pa.. "Ti si nasa.. bravo!!.. pogumna si.. mas jajca.. mas ponos, ves kdo si.. postavi se za svoje... JESS!!"
V resnici pa bi bila samo zafrostrirana strahopetnica, ki s temi arugantnimi primitivnimi metodami skriva svojo ranjeno in ubogo duso.. ki ima vse tako rada... vse tako strasno ljubi.. le za sebe se ji jebe na celi fronti.. In taksni slepci vodijo slepe.. in vsi se zvrnejo v prepad.. in ko je teh slepcev dovolj.. nastane javno mnenje, da je nekaj normalno in splosno dobro..

Baguska mi je nekoc napisala nekaj o poroki, ki je najboljse kar sem kdaj koli slisal ali bral o poroki.. Na zalost tega nimam vec.. in ce bi ona to hotla napisat se enkrat.. bi pa ziher moglo komu kapnit.. Tisti KLIK!

Upam, da vas nisem prevec zmotu.. user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Evo, še ena izdana
7.3.2006 9:11:25   
Anonimen
Zakon, zaupanje, zvestoba ... kaj je najbolj pomembno in kje je izvir tistega pravega notranjega zadovoljstva? Meni se zdi, da je smisel zakona v tem, da poskušava drug v drugem najti čimveč dobrega in lepega in z enim zdravim odnosom pomagava razvijati najine potenciale. A ni največja sreča v tem, da je človek zadovoljen sam s sabo in zato lahko ves svoj čas uporabi za to, da naredi kaj dobrega, koristnega, zabavnega - kaj takega kar bo tudi njegovim bližnjim polepšalo dan in jim dalo celo obilo maneverskega prostora za uresničevanje lastnih želja?!

Omejitve, prepovedi, zapovedi, večna nerganja, smiljenje samemu sebi ... no, to ravno niso idealne zasnove dobre zveze.

Zaupanje je tista vez, ki dela naše odnose mirne, sproščene in odprte za vse kar bogati to našo včasih tako komplicirano dvojino.

Vsem, ki ste ali se čutite izdane zato želim le to, da bi znale pošteno in iskreno premisliti, odkrito spregovoriti in preudarno ukrepati.

Vsem ostalim pa en lep - zimsko pravljičen dan - in uživajte v življenju!


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Evo, še ena izdana
7.3.2006 10:02:53   
Anonimen
Evo.. fajn povedano.. ceprav anonimno.. user posted image

In malo bi bilo fajn obrnit zadevo.. zdaj potenciramo slabo in pozabljamo dobro.. Ce to obrnemo.. bi se svet tako spremenil.. da bi bilo res lusno..

Ce vsako misel zacnes s stavkom.. "Kaj je dobrega v tem, da je ......... , pol bi bilo vse velik lazje..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Evo, še ena izdana
7.3.2006 10:05:50   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy
In mene ne jezi, ce nekdo misli drugace.. le odgovorim mu z mojim argumentom.. kar se za nekatere od vas ne bi dalo reci..

Od kje pa potem žaljivke, ki jih napišeš ko ti zmanjka besed? So to tvoj argument?
Ja srki, dobila si točno to kar si prosila. Nasvete Tjazya. Z njimi si boš res lahko pomagala.user posted image

Saj si jih že do sedaj do neke mere uporabljajla:
IZVIRNO SPOROČILO: srki
je edini problem kar se tiče spolnosti ta, da si on želi s še eno, jaz pa bolj ne kot ja. Največji problem je ta, da
on o "gledanju za drugimi" misli, da v moji prisotnosti ne sme drugih gledat, ...

Pa kaj vam je. Res. Lahko ti reče, da hoče še eno zraven nabrisat ti pa misliš, da v tvoji prisotnosti ne sme drugih gledat. Našla si ga s spuščenimi hlačami pri eni, tolažiš pa se s tem, da ga še ni vtaknu. Pa saj ga ni samo zato ker si ga ujela prej, preden je imel priložnost. To je samo rezultat 'odkritosti' vajine veze, kjer je pogovor o sexu s tretjo osebo 'normalen'. "jaz pa bolj ne kot ja." Kaj si mislila, da bo vajin odnos kaj drugačen, kot tako 'normalen'? Kar poglej svoje mišljenje o tem. Kako si bolj ne? Se pravi, da je za tebe to opcija. Če pa je za tebe to opcija, kaj se čudiš če išče tretjo. Jo bo pač moral sam prej malo isprobati. Da se boste potem boljše v postelji ujeli.user posted image

Lepo si se ujela v past, ki ti jo je nastavil. Pa ne Tjazy ampak tvoj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Evo, še ena izdana
7.3.2006 10:05:55   
tehnofil
Tjazy se je raspisal kot das bi ga z verige spusti. Ima polno razlage o tem, zakaj pijanec pije. Pojma nima, kako naj neha piti. Ve samo zakaj pije in kako ga podpirati pri pitju in to razlaga kot življensko resnico.

Tjazy od zdravem odnosu ne ve ničesar. Zanj je to čista tema. Zato ti o njem tudi nič ne pove. Kaj šele, kako ga ustvariti. Vso energijo je usmeril v razumevanje zakaj potreba po drugi ženski, namesto da bi ga usmeril v graditev svojega odnosa. Zanj je višek pristnosti odnosa v tem, da partnerki pove kako bi eno drugo nategnu. Sprevržen odnos v katerega je s prikritim ultimatom prisilil svojo ženo. Tebe pa nagovarja, da ti  tudi to sprejmi.

Njegove razlage in mnenja so čisto brez vrednosti. Vsa vrednost se bi pokazala samo z njegovo ženo. Kako se počuti v situaciji. Kako ji je všeč tak odnos. Ali je to odnos, kakršnega je želela in je pričakovala. Kako ji je ko ji govori o drugih ženskah (pa čeprav kot nek kvazi ventil, da jih kao res ne bi).

Ampak Tjazy nima časa za to. Ima preveč dela sam s sabo, kajti uspelo mu je doma uspostaviti bolan odnos pod krinko modernega pristopa partnerstva in mu je prav malo mar za ženo, za njene občutke in za njene želje in predstave o ljubezni. Zaradi svoje egoistične potrebe ni pripravljen svoji ženi ponuditi in zgraditi zdrav odnos. Ali pač?

Fantazije so eno, dejanja pa drugo. In zalotila si ga v dejanju, ne v fantaziji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Evo, še ena izdana
7.3.2006 10:22:42   
Anonimen
Se popolnoma strinjam s teboj. Kot  da smo generacija pesimistov, kjer je vedno vse na pol prazno, "tamladi" temu rečejo "kar nekej" in brez veze, da o cinizmu in nihilizmu sploh ne govorimo.

Pa če pomisliš, se zgodi veliko lepega, dobrega, pozitivnega, da ne rečem celo navdušujočega; ampak o tem nekako ni moderno razpravljati - ali še bolje, tisti, ki so blagoslovljeni z lepim in dobrim, kar težko o tem govorijo, ker se nemudoma vklopi znan splošni obrambni mehanizem v stilu nevoščljivosti in včasih celo žlehtnobe. Pa se blagoslov kaj hitro obrne v prekletstvo.

Se ne spomnim kdaj sem nazadnje (izven svoje družine, za katero sem neizmerno hvaležna) slišala pristne besede pohvale ali veselja nad dobro opravljenim delom. Nemalokrat pa se mi je zgodilo, da so tudi takozvani prijatelji ugotavljali, da sta moj optimizem in dobra volja le trenutna stvar, ker "mi pač gre v življenju vse prav" in me svarili "boš že še videla, ko boš..., če boš...".

Meni pa ni za tiste "ko -je" in "če -je", ker se življenje dogaja tukaj in zdaj. In če bom samo trepetala kaj bo jutri in kaj se vse lahko zgodi, bo moje življenje en sam strah, panika in paranoja. Hvala lepa za tako življenje.
Nekdo je rekel, da je svetnik tisti, ki živi za sedanji trenutek in ga dodobra izpolni. Ja, na takšno svetost pristanem takoj in cela.

Pa to ne pomeni, da me žalostne stvari ne prizadenejo ali pa da sem imuna na človeško stisko. Morda sem še bolj občutljiva; le da gledam na vse to iz vidika - kako ukrepati, kako pomagati, kako izboljšati in moje geslo je - "če ne moreš pomagati, se potrudi, da vsaj ne boš škodil".

In še to, zakaj sem anonimna. Ker je včasih lažje povedati tako. Iskrenost se pač v našem svetu še vedno kaznuje.

Tebe Tyazy pa navkljub dejstvu pa cenim user posted image zaradi tega, ker napišeš, kar misliš, ker se ne obračaš po vetru in pišeš tisto, kar bi večina od tebe pričakovala, čeprav mi ni všeč, kadar te napade kakšno posebno  user posted image  cinično razpoloženje user posted image user posted image ,
ampak to je že druga zgodba.

Lep dan je - upam, da ga večina vidi....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Evo, še ena izdana
7.3.2006 10:46:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ker napišeš, kar misliš, ker se ne obračaš po vetru in pišeš tisto, kar bi večina od tebe pričakovala,


Ce sam Bog stopi iz neba in rece da je treba tega in podobne, ki so pisali SMS ali sli na pijaco obsodit.. in obravnavat kot gresnike..  bom se vedno trdil svoje..

Ker zelo idiotski bi bil Bog ki bi to rekel.. tko da itak ne bi hotel v njegova nebesa.. user posted image user posted image  Kar naj me vrze v pekel.. iz pekla bom naredil nebesa.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Evo, še ena izdana
7.3.2006 10:53:13   
mamči
Saj ne, da imam kaj proti, ampak vseeno - a ni tu ena duša izpovedala svojo zgodbo in je pričakovala mnenja ??

Malo ste pa le pozabili nanjo - v vnemi "kakšen sem jaz".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Evo, še ena izdana
7.3.2006 10:55:34   
Anonimen
Samo še tega se manjka, da debato o Bogu odpremo... user posted image user posted image
Kaj Bog misli, hoče, želi bo tako ostalo še nekaj časa neznanka. In iz njegovga pekla tudi ti ne bi mogel naresti nebes - v tem je bistvo pekla.
Toliko o tem...

Ampak, saj če prav pomsliš, ta debata ne gre o "sms"-jih in pogledih in željah... Bolj gre za to, kaj se pričakuje v zvezi "jaz -ti" in marsikdaj stvari v fundamentu niso jasne. Tudi tvoje izjave v smislu "se še ni rodil, tak moški, ki si ne bi želel ..." se mi zdijo vseeno malo prehudo posploševanje. Ampak v redu, tako misliš in jaz pač mislim drugače.  ...


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Evo, še ena izdana
7.3.2006 10:59:01   
Anonimen
Se opravičujem mamči in tudi srki se opravičujem, če me je zaneslo. Vaša debata je pač spodbudila razmišljanje in menda je tudi to dovoljeno napisati. Mislim pa, da je srki tudi v mojem razmišljanju lahko našla vsaj kakšno idejo kako obvladati situacijo - predvsem z zaupanjem vase, z odkritosrčnostjo in iskrenostjo.
Samo to...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Evo, še ena izdana
7.3.2006 11:08:12   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy
"se še ni rodil, tak moški, ki si ne bi želel ..." 

Imaš prav. Je tako. Pa kaj potem?

Samo razlaga o tem, zakaj pijanec pije ne pove, kako naj neha piti. Ker vsi ne pijejo in vsi ne varajo še najmanj pa vsi svojo partnerko ponižujejo s svojimi željami. Vprašanje je bilo, kako naj neha piti, ne kako ga vspodbujati pri pitju.

In tu si spet bos.

Tvoja edina varianta je, da naj pije toliko časa, da bo sam ugotovil, da se vara. Da ga naj pusti, da se napije in potem ko se strezne, pride domov. Ona pa naj veselo čaka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Evo, še ena izdana
7.3.2006 11:09:00   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Baguska mi je nekoc napisala nekaj o poroki, ki je najboljse kar sem kdaj koli slisal ali bral o poroki.. Na zalost tega nimam vec.. in ce bi ona to hotla napisat se enkrat.. bi pa ziher moglo komu kapnit.. Tisti KLIK!



Eh sej je brezveze, ker še vsakomur, k sm začela razlagat, me je mel za idiotsko.. Ne da se mi. Res ne. Sicer pa itak vsak sam pr seb ve, kaj mu poroka pomeni.user posted image In nej tko tud ostane.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Evo, še ena izdana
7.3.2006 11:13:42   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
z zaupanjem vase, z odkritosrčnostjo in iskrenostjo.

Samo to ne v istem pomenu kot misli Tjazy.
-Zaupanje vase zanj pomeni, da si upa ženi reče 'kok bi uno nabrisu'.
-Odkritosrčnost mu pomeni, da to ženi pove.
-In iskrenost je za Tjazya to, da to da bi uno zares rad nabrisu.

Skratka vsaka stvar sprevržena in zlorabljena za svoje potrebe. Samo za toliko časa, dokler mu odgovarja.

Ampak saj si hotela njegov nasvet, a ne?

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 7.3.2006 11:15:53 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Evo, še ena izdana
7.3.2006 11:15:00   
baguSka
Ja tehnofil, res ne vem, zakaj sploh odgovarjaš v njegovem imenu user posted image

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Evo, še ena izdana
7.3.2006 11:18:25   
tehnofil
Če se baguSka to nanaša na:
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy
"se še ni rodil, tak moški, ki si ne bi želel ..." 

Imaš prav. Je tako. Pa kaj potem?

potem zato ker je to pač res. Saj ne pravim, da nam Tjazy laže.

Najbolj žalostno je to, da je res prepričan v to kar predlaga. Sama razlaga pa itak drži.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 7.3.2006 11:22:16 >

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Evo, še ena izdana
7.3.2006 11:23:10   
Anonimen
Tehnofil, zame ima zaupanje in odkritosrčnost en sam pomen. Je ali pa ni.  Ne more biti samo na pol, ali samo občasno. In mora biti od vsega začetka in mora veljati za zmeraj. Brezpogojno.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Evo, še ena izdana
7.3.2006 11:32:47   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

Če se baguSka to nanaša na:
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy
"se še ni rodil, tak moški, ki si ne bi želel ..." 

Imaš prav. Je tako. Pa kaj potem?

potem zato ker je to pač res. Saj ne pravim, da nam Tjazy laže.

Najbolj žalostno je to, da je res prepričan v to kar predlaga. Sama razlaga pa itak drži.


Pa kaj si bi naj človek vzel res VSE kar se mu zdi, da lahko ?

Pa brez obžalovanja do drugih?

Hmmmm, če bi rekli, da bo jutri konec sveta, pol bi mogoče to razumela. Dokler pa imamo misel na neko prihodnost, pa mislim da naj bi se malo "nazaj" držali.
Konec koncev vložimo ogromno energije v nek odnos, partnerja, ki nam odgovarja tud ne najdemo kar tako. Malo bi se pa le naj zadržali.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Evo, še ena izdana
7.3.2006 11:32:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Ja tehnofil, res ne vem, zakaj sploh odgovarjaš v njegovem imenu user posted image


Se tudi jaz sprasujem zakaj se tolk ukvarja z mano.... user posted image user posted image user posted image  


(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Evo, še ena izdana
7.3.2006 11:41:15   
india
Tjazy, brezveze se je prerekat s teboj,ker enostavno ne razumeš,d aima lahko vsak človek svoje mnenje. In ne, moj mož ima normalno "osebno" življenje, tako kot jaz in marsikaj ostane prikrito. Pa ne zato, ker bi bilo treba kaj skrivat, ampak zato,ker se mi ne da ukvarjat z vsem,kar on vidi,sliši, izve, njemu pa enako.....pri naju ima vsak svojo osebno svobodo. To pa zate in tvojo ženo ne verjamem.

In ja, zelo smo zašli proč od tega, da bi "svetovali" tisti,ki je za to prosila - srki!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 6 [7] 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 6 [7] 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?