|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Šotor in dojenček??
8.3.2006 9:57:16   
Šoni
Tudi jaz šotora ne zamenjam za noben hotel ali apartma. Moža sem prvič težko prepričala, da se je odločil, da gremo kampirat, ko pa smo dopust v kampu potem tudi udejanjili, sedaj tudi pomisli ne več na kakšen drug način. Res je, da je s postavljanjem šotora (imamo namreč klasičen šotor, ne igluja) in pokanjem malo več dela kot če greš v hotel, apartma, ampak je pa potem toliko bolj luštno in ravno tako konfortno, vsaj zame. Kar se pa zdravnikov tiče, jih bomo pa letos vsekakor pridali na naš seznam, na katerem so lokacije v bližini kampa. Se nekako odločamo, da gremo na Pelješac, v Orebić, kjer imajo nekaj luštnih kampov, pa še če bo panika nisi vezan na trajekt, da prideš na celino.

Lep sončen dan iz Grosuplja..

Šoni

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Šotor in dojenček??
8.3.2006 13:10:26   
kalbo
Iz Grosuplja?? user posted image
No, če greš poleti po Župančičevi, pa tam malo pred Streetom vidiš en kup kamp opreme pa prtljage na dvorišču,  pa enega deca ki benti v prtljažnik...user posted image user posted image ...to je sam Kalbo, ki tlači robo v avtouser posted image user posted image . Stresno resuser posted image user posted image user posted image , vsako leto ista pesem, ha ha, pa sem mislil, da bo kaj bolje s karavanom. Dopust je zakon!

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Šotor in dojenček??
8.3.2006 18:05:24   
Šoni
Kalbo, dopust je res zakon. Kar se pa karavana tiče, mi ga nimamo, pa mož pravi, da bi bil isti štos, če bi ga imeli, bi že jaz kaj dodalauser posted image , tko, da na koncu, bi bil spet problem puzzle sestavit..

LP, Šoni

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Šotor in dojenček??
9.3.2006 8:06:38   
viv_
Edina slaba stran šotora je to, da ne moreš ne vem kako daleč. Si omejen bolj na bližnje kraje. Ker da bi šla s tamalo na letalo in potem backpack naprej, si pa ne predstavljam user posted image user posted image user posted image  No, ne rečem potem, ko bo stara 15 let in bo nosila svoj ruzak. Ampak, takrat verjetno ne bo več hotela hodit z nama user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Šotor in dojenček??
9.3.2006 8:14:24   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Šoni

Kalbo, dopust je res zakon. Kar se pa karavana tiče, mi ga nimamo, pa mož pravi, da bi bil isti štos, če bi ga imeli, bi že jaz kaj dodalauser posted image , tko, da na koncu, bi bil spet problem puzzle sestavit..

LP, Šoni


Šoni, mi imamo karavan in je kot si napisala, kljub temu vse polno in zabasano, pa imamo še "trugo" (strešni prtljažnik) na strehi, ki je čisto polna, vendar pa res koristi.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Šotor in dojenček??
9.3.2006 12:09:24   
Šoni
Marogica, ''trugo'' imamo tudi mi, pa smo vsako leto komaj vse v avto nabasali. Letos imamo pa še enega člana več, pa da ne govorim kako bomo voziček, pa zložljivo posteljico,.. pa še ostalo v avto stlačili, pa še to, da sedaj  tudi sedeža ne bomo mogli več podreti, uf.user posted image  Res ne vem kako bomo... Saj vem, da če je večji avto, pa več sabo ''trogaš'', pa si na koncu na istem, ampak bi nam karavan vseeno prav prišel. Bo za razmislit.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Macelj – Na hrbtu pošasti
photo
Učna pot je krožna, dolga 3,5 kilometra. Označena je s prikupno rumeno gobo in rumenimi puščicami. Na poti je 12 kontrol...
Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?