|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
21.11.2007 13:02:06   
katjandraž
Oj!

Bom zelo kratka, samo da vam povem, da sem na bolniški, pikica je bila ponoči ful boga, je komaj dihala, zdaj je ok. Bomo videli, kako bo sedaj, ko spi svoj dnevni spanec. A, ja, larinigitis je fasala.user posted image  Spet.

Moj seminar se še kar noče napisat, enkrat bo že. Mogočeuser posted image .

Za hišo pa imava nekaj manj kot 100.000 Eur, s tem da je to z opremo in aparati vred in še avto za 10.000-15.000 bi rada kupila. Upam, da bo zneslo.user posted image

Grem malo pospravljat in kaj pojest, dokler Ana spi.

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
21.11.2007 19:01:57   
Anonimen
user posted image  user posted image

papa

(odgovor članu katjandraž)
  Neposredna povezava do sporočila: 3452
21.11.2007 20:41:54   
tananejka
IZVIRNO SPOROČILO: fionaP

Ojoj, kakšen post sem napisala...
Sprejemam naročila za kazalo in povzetek user posted image user posted image

Fiona: user posted image user posted image user posted image . Naša Alina tudi ratuje prava lumpa. Ko jo pokličem za preoblačenje pleničke, se mi nasmiha....ko stopim proti njej pa zbeži. Lumpki ratujejo naši marčki/marčiceuser posted image . In tale "tetka" varijanta je svetovnauser posted image , alina si je ZAENKRAT še ni umislila namesto dudeuser posted image . Joj kaj me še čakauser posted image

Uspavanje: Alina ga zadnje čase nekaj biksa z uspavanjem. Zvečer kar pošteno izsiljuje. Ravno danes je bil tak danuser posted image . Ko jo po stiskanju in pesmici odložim v posteljo, se začne dret kot zmešana in govori: CATALA (cartala). Rečem ji, da jo samo še malo pocartam potem pa gre spančkat. In naslednjič je seveda ISTOuser posted image . Potem sem pa spokala iz sobe in se trdno odločila, da ne pridem nazaj. Očitno je zaspala, ker je že 10 minut vse tiho (drla se je pa kakih 5minut/ sploh ne joka). Po moje bom vse zafrknila, če ji zdaj popustim, ker praktično od 1. leta zaspi sama. Očitno pa ima obdobje, ko probava kje je meja. Upam, da delam pravuser posted image

Katjandraž: držim pesti, da Ana hitro premaga laringitisuser posted image user posted image user posted image . Alini zelo pomagajo "savne", topli napitki in materina dušica, ki jo namažem na prsa vsak večer.
Upam, da se vam uresničijo vsi plani okoli hiške avtomobilauser posted image

Žaži: pejd se učit pa nehi na RR špegatuser posted image user posted image

Hvala vsem za čestitkeuser posted image

ČAOS!!!

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
22.11.2007 0:10:09   
Peli
Ojla!

Jest kr ne morm it spat, ne vem kako gledam na tole našo stran, v glavnem nas večinoma ni na prvi strani, nazadnje pa ugotovim da je kar nekej novga...user posted image

Fiona - kaj ste Nuši odstranjevali poleti pri zdravniku?

Beti1 - brez problema sm dobila kartico nazaj in to sploh brez kakršnegakoli dokumenta, s tem da sm še ves dnar vn vzignlauser posted image ... ziher - je ziher user posted image
Drugače lahko rečem samo to da si pridna!

Žaži - kaj je zdej to a na naši temi pa nauš nč komentirala? user posted image

Uspavanje - meni Aljaž kar zaspi, če se pač zvečer še zgovarja v postelji ga pustim, če se pa joka grem k njemu. Mož leti k njem samo da se mjčkn uglasi user posted image , zgleda bo pri njem veliko lahko dosegel...

Umivanje zobkov
- pri nas ne gre, niti se več ne grem z njim, ker se dere ko user posted image . Zadnjič mi je driskal pa sm hotla samo pogledat če mu kakšen nov zob raste, se mi je drl, ko bi ga iz kože dajala, seveda sm bla potem še od user posted image kregana, kaj počnem z Aljažem user posted image .

Kopanje - to je pa naš praznik user posted image , glede na to da ima Aljaž dost suho kožo mu na dva dni delamo oljne kopeli, zlo rad se tud tušira, sploh če mu daš odprt tuš v roke... Aljaž je čist nor na vodo, no ni mu glih prijetno če jo popije, tud z glavo ni posebnih problemov, jo pa ponavadi umivava z rokavičko - nima pa dolgih laskov... Zadnjič je tašči razlagov: "JAŠ ATI BUM ČOF", pa zravn kazov user posted image (ko je v banji ga zapreva v kabino in on naju kao šprica user posted image ), tašči pa ni blo nč jasn...

Pr nas je trma na višku od cepetanja, metanja po tleh, cepetanja, do metanja raznih predmetov in pretepanja...ne vem kaj mu bo še stopilo v glavo, danes sm mu vzela žlico za obuvanje čevljev, potem sm se sklanjala v omaro in glej ga mi je zabil vratca od omare v glavo, glih vogal sm kr user posted image vidla, ma bi ga najrajš po rit user posted image .
Nonstop nekam pleza, je karnaprej na mizi, pultu, pisalni mizi, al pristavi stol, al odpre predal in ga sprazni, stopi vanj in nato naprej na mizo...potem samo gleda kaj bo ušpičil, včeraj mi je s Cocacolo zalil rožo, potem mi je stopil na izvlečno polico od tipkovnice - seveda je skrivil vodila... v glavnem je pravi user posted image , najbolj pa se bojim, ker bi on kuril, zaenkrat imamo drva kar v špajzi spravljene, da ne more do njih, ampak on bi kar vse v peč zmetal...

Z mnejavo plenic pa midva nimava težav, če je pokakan ponavadi še sam pove, al pa pove ko je nekje na polovici in potem nadaljuje na kahli... . Drugač pa se ponavad zravn zabava s kakšno knjigico al pa igračo.

Nč, zdej pa je čas da se zmigam spat!

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
22.11.2007 8:27:08   
tananejka
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Nonstop nekam pleza, je karnaprej na mizi, pultu, pisalni mizi, al pristavi stol, al odpre predal in ga sprazni, stopi vanj in nato naprej na mizo...potem samo gleda kaj bo ušpičil, včeraj mi je s Cocacolo zalil rožo

user posted image user posted image user posted image  joj, kok sem se pa jaz zdajle nasmejala. Faca je tale tvoj Aljažekuser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
22.11.2007 10:15:03   
Peli
tananejka - niti slučajno! Pravi user posted image je. Se tolažim s tem da je v soboto polna luna - torej upajmo da bo druh teden boljše...

jest sm pa dons lena ko hudič, se mi nič ne da - spet sm se zasidrala pred rač. vsaketolko kam zašibam - za Aljažem, mi je hotu že posodo pomit user posted image , vn mi pa danes sploh ne diši k je tako slabo vreme.

Neposredna povezava do sporočila: 3456
22.11.2007 10:35:07   
beti 1
Peli samo to ti lahlko rečem: ne obupat nad svojo vzgojo, vedno znova in zvnova mu moraš povedat kaj ne sme, pa čeprav se že sama sebi zdiš tečna in se ti zdi, da mu samo še prepoveduješ in le izjemoma kaj dovoliš, pa čimveč ga poskusi zaktivirat, da skupaj kaj počneta. Ko rastejo se zadeve postopno izboljšajo. Imaš pač to smolo, da je tvoj "user posted image -ek" eden tistih, ki so se rodili z idejo, da so prepovedi zato da se jih krši. Ga bo že izučilo. Kazen pa mora bit taka, da mu nekaj pomeni. Za nekaj časa vzameš najljubšo igračo, če si takoj po tem zaželi risanko je ne dobi,...
Meni je bilo to zelo težko delat in mi je še vedno, ampak se splača. Kadar popustim ker mi je trenutno tako lažje, je potem vedno še huje.

Lahko se tolažiš s tem, da se bo kot odrasel dobro znašel, ker je tak karakter (to tud meni vsi pravijo ma mi je bolj slaba tolažba).

Zunaj je pa vsaj v Ljubljani samo mračno, drugače pa toplo za ta čas. Se vama splača it malo ven, preden bo res slabo vreme.

čau, bau

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
22.11.2007 10:38:55   
Mateja82
user posted image user posted image user posted image  ja so že kar lumpeki naši malčki. Enja se je včeraj odprla akvarija (odprtino za hranjenje) in nametala not kar nekaj zanimive "ribje  hrane" user posted image user posted image .

Zadnjič ko je bila ona oddaja ko so se predstavili predsedniški kanditati je gledala zreven naju...bila skoz tih pol ko je prišel pa Turk na vrsto pa reče začudeno OOOOO....TETA.user posted image user posted image  

Drugeče pa zelo rada sodeluje pri gospodinjstvu, pomiva(poliva), meša testo, pomaga pri kuhanju, pometa.... te stvari zdaj najrajši počne.

Z menjavo pleničke trnuntno ni težav. Kopa se rada ne mara pa tuša, tudi glave si ne umiva preveč  rada. glavno je da se smam namili, namaže..Zobe si hoče sama umit men ne pusti zraven. sam to zgleda tako da ščetko bolj grize.

Trma je katastrofalnauser posted image  Včasih se zgodi da že celo kdaj pa kdaj uboga kakšno stvar sicer mene najmanj, druge pa kar upošteva. Že ve koga lahko navija okol prsta.user posted image  

Zvečer z uspavanjem zaenkart še kar gre glede na to kako je bilo prej...ni primerjave. Brez dretja, prej se še mal pocartamo, knjige gledamo, igramo, pol gre v žakelj - zaenkrat brez upiranja!! potem pa ležim zraven nje dokler ne zaspi. Aja pa moram jo držat za noge, ritko, stopala, odvisno kar si pač gospodičnica zaželi user posted image

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
22.11.2007 10:59:44   
Peli
Že zadnjič sm vas hotla vprašat - če vaši otroci zdržijo v žaklju ponoči?
Naš ničveč, se takoj odpne in zleze vn, sm že poskusila z zapenjanjem na hrbtu, sm dala tud zanko na zadrgo in za gumb zataknila, pa ma vseeno uspe vn zlezt. Je pa vsako noč odkrit.
Beti1 - jest zaenkart ukrepam tako da ga pač stran odnesem, če me res zlo razjezi pa ga nesem v špampek, vsaj za tolk časa da se sama pomirim. No navadno se oba...

Ma sej drugače se še kar lepo igra, ko pa se naveliča - so na vrsti traparije- prejle mi je že v kuhinji plošče zalaufal...

Najlažje ga je naložit v voz in šibat vn, ponavadi greva do trgovine, pogledat in futrat kakšne živali, v okolici se pase vse od krav, konj, ovc, koz, pri eni hiši vedno pogledava pujse - k jih majo zunej, bognedaj da zgrešiva korito v vasi, kjer so ribe not... tam je pa priden.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
22.11.2007 11:59:26   
Anonimen
Kuuuuukuuuu
..kva je zaj češplje....kej sexate..js nč user posted image ...odkar jemlem tabletke..torej je kontracepcija 100% (tiste k ste rekle da je 99% ste se zmotle) user posted image user posted image
..no js sm dans po dolgeeeeem času doma (špricam user posted image )- ma se mi ne da za 1,5 h v Lj rint....in se po dooooolgem času po šiški čoham...ah kok paše user posted image user posted image user posted image
..zdele bom spravla pa mojga škrata spat- sva bila na sprehodu in je blo reees fajn- po dolgem času spet na sprehod, kaj bolšga user posted image

grem   paaapaaa

Ps. roman vas pa še čaka user posted image user posted image user posted image user posted image ...v kratkem

(odgovor članu Peli)
  Neposredna povezava do sporočila: 3460
22.11.2007 12:08:09   
Peli
IZVIRNO SPOROČILO: žaži
..kva je zaj češplje....kej sexate..js nč user posted image ...odkar jemlem tabletke..torej je kontracepcija 100% (tiste k ste rekle da je 99% ste se zmotle) user posted image user posted image

jest mam tud 100% kontracepcijo user posted image user posted image user posted image , no je pa tud bl žalost, sicer nimamo več prepovedi...user posted image

Moj mali pa spi, danes bova imela za kosilo zelenjavno juho, samo še en kup posode pomije potem pa je to - to... vse moje delo za cel dan...pa še to mi je odveč user posted image .

Danes pa se v KR odpira Qulandija, gre katera firbcat?
Jest sigurn z mojo bolniško user posted image .  (upam da če mi katera iz kakšne druge teme sledi, ne bo mislila da grem res, k so me zadnjič čist spljuvale...user posted image )
Drugači bi šla pa, samo čez kakšen teden, ko ne bo več gužve, končno bo v KR spet Ariel, pa HM dobimo in C&A...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
22.11.2007 20:56:02   
tananejka
HELOU

Danes sem bila na pregledu za ščitnico. Rezultati od lanskega leta so BP. Sem ful vesela, ker me je kar skrbela ena zadeva. Po porodu sem imela namreč zvišan ščitnični marker in me je kar matralo. Sicer bi sigurno dobila pošto, če bi bilo kaj narobe, je pa vseeno vsako leto stresen tale pregleduser posted image . Domov sem prišla z groznim glavobolom, ampak vesela. Upam, da bo tudi s tokratnimi izvidi vse OK, ker sem spet dala kri. Samo, da je za manouser posted image . Jutri mam dopust in bom imela doma generalko, a mi pride kera pomagatuser posted image user posted image user posted image
Beti1: lepo si napisala Peli o vztrajnosti pri vzgojiuser posted image user posted image user posted image ....se popolnoma strinjam s tem, da je popustiti v določenem trenutku sicer lažje, je pa dolgotrajno ZELO slaba rešitev. Zato res: znova in znova vztrajati pri pravilih, pa čeprav se zdiš sama sebi tečna.

Peli: vi ste se pa zmodernizirali v Kranjuuser posted image . Pridem k vam v C&A pri nas bo šele spomladi. Zakaj so te pa nakregali na RR, a glede bolniške in šopingovuser posted image . Jaz držim s tabouser posted image

Alina: je imela spet arijo danes zvečer (sicer samo še 2 minuti)user posted image . Upam, da bo jutri zaspala brez uglaševanja svojih glasilkuser posted image

Žaži: zakaj ne seksaš? A si sama al ne jemlješ tabletk? Midva sva pa kar pridna pri user posted image  v bistvu ZELO pridnauser posted image user posted image user posted image . Se samo zvečer vidiva pa se nama ne da govorit, potem se pa drugače zmenivauser posted image user posted image

A se že kej veselite naše zabave
 user posted image user posted image

Peli: a ti prideš na čago??

user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
22.11.2007 22:09:31   
Peli
Ne mene ne bo na vaš žur, mamo doma dvojnegauser posted image .
Sicer pa sm še brez ideje kaj našmu kupit za RD, mal sm razmišljala o novih pohodnih hlačah, ma stare že res za odpis, al pa nej si jih sam kup, k so predrage user posted image .

Ja jest sm enkrat nekej komentirala na temo o bolniških in je potem ena razpuser posted image anonimna dala linke do vseh postov, kjer pišem da sm kam šla user posted image .
Ja, no doma ne morm bit skos, če se pa že enkrat ne držim...vseen je a pride komisija ko grem za pet minut na sprehod proti gozdu, al pa če pridem iz trgovine...pač če ne smem nikamor, ne smem...in če že kršim...user posted image Je to moj problem.

Tananejka - a mate tud zvečer težave.

A bi bli vaši otroci tud najrajš nagci?
Aljaž se zadnje čase kr spomne in se hoče slečt, pa ko ga dam na kahlo se hitro polula, potem jo pa zašiba in se skriva, bi kr nag naokol letov user posted image .

Nč morm naprej kmetijo it gledat.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 3463
23.11.2007 13:00:07   
tananejka
HALOHA!

Sem na dopustu....do 19ih sem pomila po tleh in vse posparvila, potem sem šla pa z mojimi na oglede za DMja in Božičkauser posted image user posted image user posted image . No, ogledi so se končali z nakupiuser posted image , kot smo pričakovaliuser posted image
Dvojčici bosta od dedka in babice dobili Barbie konja in skuterja z barbiko, jaz sem jima zaenkrat kupila Barbie kopalnico..... za Alino smo pa gledali pametnega kužka.....

.....Pametni kuža: a mislite, da je Alini pametno kupit tega kužka za darilo, ali je že prevelika??? Vem, da ste ga ene že lansko leto kupile. Beti1.....tvoj Blažek ga že ima od lanskega let, ane? A mu je všeč?

THX za odgovoreuser posted image

Zdaj grem pa še peglat in obest perilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3464
23.11.2007 13:04:51   
tananejka

Tananejka - a mate tud zvečer težave.

Ja, zadnje dni neki izsiljuje. In ko jo dam v posteljo se začne dret pa roke k meni tiščat. Ker vem, da ji nič ne manjka/nič ne boli in je vse OK, grem iz sobe. Včeri je nehala po 2 minutah in zaspala, tko da vem, da prav delam. Ne bom še enkrat ponovila napake in hodila z njo spat, tako kot sem z dvojčicama. Sem ležala zraven njiju 1. uro, zunaj me je pa čakalo še polno opravil. Jaz ji rečem, da se čez dan cartamo, ponoči pa vsi spimo. Upam, da je res samo obdobje, ker je s tem začela zdajuser posted image

A bi bli vaši otroci tud najrajš nagci?
Aljaž se zadnje čase kr spomne in se hoče slečt, pa ko ga dam na kahlo se hitro polula, potem jo pa zašiba in se skriva, bi kr nag naokol letov user posted image .

Alina se tudi slači in gre na kahlo. Potem ji pa ne dam pleničke nazaj. Ponavadi se polula v žabice in pride povedat, da je lulalauser posted image . Včasih se sleče cela in tudi beži pred mano.....noge ima pa ledeneuser posted image

ČAU

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
23.11.2007 13:18:45   
katjandraž
Peli, ene so pa res ubrisane, da grejo take stvari počet!!! user posted image  Svašta! Mogoče, če je tej ženski preveč dolgčas, bi jo prosila, da mi pride domov mal pospravit, kakšno generalko narest, bo bolj koristno.user posted image

Tananejka, Ana je tudi lani dobila kužka in je še vedno aktualen, pa Andraž ga je tudi ful obrajtal na začetku. Se je tako abecedo naučil. Pri nas so še vedno aktualne igrače, ki pojejo, hkrati pa se da z njimi crkljat. Zaenkrat je to pri nas samo Bigi (pametni kuža), ji bo pa Božiček prinesel telebajska pri mojih. Doma bo najverjetneje dobila Baby Borna, da bomo imeli potem ideje za RD, bomo kaj za tega dojenčka kupili. Naša dva imata dejansko vsega preveč, tako da sploh ne vemo, kaj jima kupit, zato smo se tako odločili. Da ne pozabim, user posted image  za dobre izvide in za nočne užitkeuser posted image . Pri nas jih tudi primanjkujeuser posted image . Al eden zaspi, al drugi, skoz je treba neki za bajto se dogovarjat, po netu iskat ... skratka, dejansko sem se zaenkrat odločila, da ne grem po mireno, se mi zdi čist adijo, da za 1x na teden si tole notr dajemuser posted image . Se bo mogu user posted image  malo bolj angažirat, potem se bo pa dalo kaj zmenituser posted image  .

Slačenje: naša bejba bi bila skoz slečena in bosa, če bi se dalo. Itak, da jo že vsi zafrkavajo, da bo striptizeta, ko bo velikauser posted image .

Drugače je pa mala pikica revica, laringitis je sicer ok, ima pa zdaj škrlatinkouser posted image , sva bili prej spet pri zdravnici in je dobila AB. Srčno upam, da ne bo še Andraž fasal, že tko je imel danes že drugo jutro zapored zelen smrkelj. Upam, da bo zdržal, imajo trenutno v vrtcu drsanje in v torek lahko pridemo starši gledat na zadnjo uro. Bi ful šla. Sicer ne vem, kdo bo Ano čuval ...user posted image  Pa zmerila in stehtala sem jo pri zdravnici, težka je 12,7 kg, velika pa 85 cm.user posted image

Zdej se grem pa uležt, najverjetneje sem tudi jaz pokasirala to streptokokno angino, me že 3 dni ful grlo boli, nos imam zabasan, zdej me že v pljučih boli ... Bljak, skratka. Pride potem moja mami, da grem lahko jaz k zdravnici, da mi da AB, če je treba, da ne bom jaz Andraža okužila.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3466
23.11.2007 15:01:13   
Peli
Ojla!

se vam mal javim, mam lih čas.
Dons sm prav zamtrana, sva šla z Aljažem v KR po plenice, pa na pošto, mali je bil spet ko user posted image mi je v trgovini ušel in se mi potem skrival...seveda jest pa budala brez vozka... sm poleg vse robe še njega tovorla, in potem bi šu on še na kavo...user posted image ma za popi****. Mam pa jest tud zdej zaključene nakupe za Miklavža, dons sm kr v Mullerju vzela še nekej sladkarij, pa še za bratrančevega ta malga sm najdla Transformerjeuser posted image , k majo pa zdej ene čudne igrače popularne tile otroc...
Seveda sm mela spet srečo s pošto in sm mogla it 2x, zadnje čase mam zmerej to srečo da pridem tja v času malice.

A majo vaši otroci še zmeraj dude? Naš jo ma vedno rajš, dons sva clo novo kupila, ker so stre že res grozne...in da nebi o tem kakšno sva "mogla" kupit... seveda najbl grozno za pogledat kr jih je blo, ampak samo tisto in nobene druge user posted image .
Ma brez flaše bi se že kar dal, samo pa meni prav pride - če kam tako gremo pa za v avto, da ne poliva, čez in čez...

Nč zdej je pa že mož pršu in šibava k tašči na kavo.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 3467
24.11.2007 12:33:37   
tananejka

A majo vaši otroci še zmeraj dude? Naš jo ma vedno rajš, dons sva clo novo kupila, ker so stre že res grozne...in da nebi o tem kakšno sva "mogla" kupit... seveda najbl grozno za pogledat kr jih je blo, ampak samo tisto in nobene druge user posted image .
Ma brez flaše bi se že kar dal, samo pa meni prav pride - če kam tako gremo pa za v avto, da ne poliva, čez in čez...

Alina ima dudo za spanje, ampak včeraj jo je od jeze zabrisala iz posteljice in zaspala brez njeuser posted image . Če je kakšen dan tečka, če je bolna, ali pa ji rastejo zobki, potem jo ima pa tudi čez dan.....če želi. Mi jo še ne nameravamo vzeti.
Namesto flaške ima pa rajši pisane plastične kozarčke ali pa flaško, s slamico.

Katjandraž: pozdravite seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
25.11.2007 10:27:09   
Anonimen
čaaawči češplje!

Sm vas zdele mal prečekirala pa se je že tok nabral, da bom še js mal naklobasala in še kaj pokomentirala...kr čez par dni bo pa preveč za brat user posted image

Pr ns doma: Živimo po ustaljenem tempu. Enkrat je eden tečn, drugič drug. Ampak se pol pogliha pa je. Morm pa priznat, da smo reeeees potrebni počitnic. Js mam šolo od jutra do popoldan...včasih do večera user posted image . Prejšn teden sm pa res dobesedno v knige padla ker sm mela pa toooooooooooooooooook za piflat za ****- OSTEOLOGIJO (nauk o kosteh)...sm se morala celo okostje človeka naučit (z vsemi luknjicami, grčami in režami) na pamet in seveda v latinščini user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ..v parih dneh..in seveda mi ni ratal...sm padla...pa sm se kr lepo naučila...sam enostavno tooo much inf. v tako kratkem času. Mogoče bi o tem lahko tut Beti kakšno rekla user posted image  Sej 10. mam ones again. Mam pa 2 uspešno opravljena izpita za sabo. user posted image  Tomaž občuti zelo tole mojo odsotnost, ker je večino gospodinjskega dela na njegovi grbi user posted image  js občasno kaj postorim. V glavnem ob večerih, ko Aljaž spi se jaz učim..moj user posted image  pa ubožček pred tv poseda al pa gre vs žalosten spat user posted image ..ja in to je ta razlog, da so KT 100% user posted image user posted image user posted image user posted image ...noo sej sm si prišla včeraj noter za vse za nazaj user posted image  je ostal brez sape user posted image user posted image user posted image user posted image
Aljažek: Pred kratkim je bil zeloooo bolan hudo je kašljal, vročina in prehlad. Morm priznat, da je kr priden. Lumpi je glih tok kot more bit user posted image  Me uboga in lepo sodeluje. Včasih ga nekaj obsede ampak ok tut to mora bit...sej se hit umiri. Obvlada: Govori zelo veliko v posameznih besedah...včasih pa tudi nastane kakšen kratek stavek. Drugače si pa kr par stvari že sam poštima. Iz hladilnika si vzame kakšen puding ali jogurt, če mu dovolim, zna uporabljati DVD- kr je zdej parkrat gledal risanko Nodija...pa na CN je bil končno Tom in Jerry. Vse knjigice, ki jih ima zna že napamet user posted image  Zadnič je po krajšem prepričevanju le sedel na kahlico in pusti en mali kakec not...jooj kak je bil vesel user posted image user posted image user posted image  Pleza pa tut čist vsepovsod, zelo rad pleše- ampak tako, da ga kdo drži in pleše user posted image  rad posluša Račke, Pikapolonica. Zelo rad mi pomaga če pomivam posodo al pa dajem cote prat, al jih pa vn iz stroja dajem...to zelo rad počne. Zelo rad se skriva in valja po tleh.
Največji dosežek: Naš Aljaž končno zaspi sam user posted image  končnoooo...sva bila že skor obupana...vsi otročki pri njegovi starosti zaspijo sami, sam moj Aljažek je bil tok scartan, da je mogla mami zraven ležat dokler ni zaaju. No pred kratkim sm se pa odločla, da ga kr dam v postlco (predhodno ga lepo pripravim in mu razložim, da je že čas, da sam zaaja) seveda se je pritoževal...ja in trajal je 1 uro in pol ko je omagal in zaspal....je mami preveč trmasta, da bi popustila...enih 30x sm ga nazaj v postlco položila k je vn za vsak zlezu. Tomaž je že obupal..js pa ne....red mora bit.
Ziza še vedno: Sej ne vem kdaj bo nehal moje joške po rokih vlačt...ko se k men stisne...ma tut roke že v moji majčki in mi jih masira user posted image  user posted image
Zobki: Nekako mi ga uspe prepričat čeprav morm kr na hit, kr pol se pa upira. Ma pa kr lepe zobke.
Darila: Jaz imam v planu kr nekaj daril za Božička letos. Aljažu bom kupila kaj za oblečt..ati bo pa kakšn avto al kaj podobnga...mogoče še kakšno zanimivo slikanico. Srčno upam, da se bo moj dragi letos spomnil in mi kaj lepega podaril- kakšno orhidejo recimo user posted image  Se pa zelo veselimo praznikov in smrekce, katero bomo postavili po Miklavžu in bo OGROOOMNA.
Oblačenje, slačenje: Aljaž je doma kr v žabah in body+ majca (tako kot mami user posted image ). Ni pa mu glih v veselje slačit in oblačit.

Katjandraž: Kak gre vaš projet? Kako daleč ste že? Ana je še bolana user posted image ? Pa drugače..ste vredu? A pol pr vas doma tut ob večerih nč ne telovadte user posted image ..ja če je pa tko, pol pa res brez veze mireno met.

Peli: Tale tvoj Aljaž je tak luškan navihanček user posted image user posted image  Ti..kaj pa če bi se me kdaj dobile..ha kaj pravš? In kak je zdej k si doma? Do kdaj pa maš bolniško? Moj Aljaž ne spi v žaklju, ampak je kr pokrit s kovtrom in zelooo oblečen. Ga čez noč pokrivam. Kar se tiče pa one k se obremenjuje s tvojim potepanjem med bolniško pa lahko sam to rečem, da mora bit skrajno zdolgočasena oseba in too mauch časa prebit na RR, da ve kolikokrat si bila kje in kdaj user posted image  Aljažek dude ni mel pa tut flaše ne in sm zelooo vesela.

Tananejka: Jaaaa zelo se veselim našega srčanja user posted image  user posted image  Upam, da je tudi tokrat vse ok s ščitnco. Ne sexam zato, ker sm preobremenjena s šolo...kr sm smotka in ne znam odklopit...sam včer pa sm user posted image ...razmišljam pa, da nebi več jemala tabletk user posted image  Ja supr, da je še kdo toook pohotn..bravo za vaju user posted image user posted image  user posted image  Pametni kuža- jaz sem ga hotla Ajažu nekaj časa nazaj kupit, pa je Tomaž reku, da je prez pomena, ker itak že obvlada te besede user posted image  tak, da mi ga nismo, je pa luškan kuža user posted image  Ja dretje iz postlce..znano nam je...ja moj dragi je kjub opozorilu, da naj ne hodi v sobo, obupal in  šel k njemu ležat...sm prišla v sobo (k sm ugotovila, da je kr naenkrat tišina) in sm ga vn nagnala..Aljaža pocartala in je kr kmalu zaspal. Se čist strinjam s teboj je treba vztrajat.

grem zdej.....papaaa

Neposredna povezava do sporočila: 3469
25.11.2007 12:54:10   
tananejka
ČAO BEJBE user posted image

Jaz mam pa zdale tak miruser posted image user posted image . Dvojčici+očka so šli na nečakovo tekmo, Alina pa je zaspala. Zaspi zdaj sama....tudi popoldanuser posted image user posted image . Dam jo v vrečo, rečem: dobro pančkaj in grem iz sobe. Nobenega pregovarjanja, cartanja, nošenja in petjauser posted image user posted image . Asica semuser posted image user posted image .....sam vprašanje koliko časa bo
delovalouser posted image user posted image

Katjandraž: kako ste??user posted image  Zdravi?
...... Alina ima zelo rada telebajska in po moje bo tudi tvoji Ančiki všečuser posted image
Žaži: ja, za tebe sem pa mislila, da ti nikoli ne zmanka želje user posted image . Očitno se to vsem kdaj dogajauser posted image . Zakaj boš nehala KT jemat? Bote imeli še enga user posted image ? Sem firbčna sej vemuser posted image .
Čestitke, ker Blažek zaspi sam.....velik uspehuser posted image .....prav maš, da si user posted image  ven nagnala, ker potem otroci samo iziljujejo. Red mora bit....pa čeprav slabuser posted image user posted image .
No me veseli, da se tudi ti veseliš naše zabaveuser posted image . Jaz že komi čakam VESELI DECEMBERuser posted image

Pametni kuža: meni je pa všeč, ker poje pesmice, pa če se ne moti govori barve: npr: MODRO uho.... No, Alina ga bo dobila za DMja od mojih....sta ga ravno danes kupila. Upam, da ji ne bo samo 5. minut všečuser posted image . Glede na to, da ima od lanskega leta telebajska s TVjem na trebuščku, ki ga obožuje (še vedno) bi ji moral biti všeč.

Zdej grem pa user posted image  

Lep dan user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
25.11.2007 13:29:13   
katjandraž
Hvala za lepe želje glede zdravja, na žalost pa se mi zdi, da ne gre nič na boljše. Ana je še veliko bolj pikasta kot je bila, vendar se bojim, da to še vedno niso pikice od škrlatinke, ker stojijo venuser posted image . Počuti se slabo, vsake toliko reče, da jo boli, enkrat pokaže uho, drugič grlo, sploh ne vem, kako je možno, ker je dobila že 2 dozi antibiotika (jih je samo 5) in bi ji moralo že prijeti, tudi če ima slučajno uho vnetouser posted image . Mislim, da bova šli jutri spet k zdravnici, ker se bojim, da so te pikice vseeno alregija na nekaj.

Tudi jaz sem še vedno čisto adijo, sem dobila AB, ker imam angino. Res, da nič ne počivam ... Še celo sem bila včeraj pametna in sva šli z Urso_p v Celovec v Toys'r'us, ker so imeli Lego -20%, potem sva šla pa s Simonom še na eno poroko, sicer samo na obred, ampak se mi danes fejst pozna. Zdaj čakam možeka, da pride s hiše, ker z Uršinim dragim pripravljata tramove, da jih bosta pobarvala, če bodo slučajno drugi teden začeli s streho.

Greva z Andražem eno knjigo prebrat, preden se Ana spet zbudi.

Neposredna povezava do sporočila: 3471
26.11.2007 17:28:24   
mončka
samo toliko da nas rešim  druge strani

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

Neposredna povezava do sporočila: 3472
26.11.2007 17:44:13   
tananejka
HAJ!

Katjandraž: a je danes tvoja pikica kaj boljše? Čimprej se obe pozdravitauser posted image user posted image user posted image

Midve z Alino sva ravnokar prispeli iz vrtcauser posted image . Domov sva hodili od 15ure naprej user posted image user posted image . Malo sva se sprehajali, pa v trgovino sva šli, potem pa sva se k tašči povabili na kavo in klepet. Prav luštno je bilouser posted image . Dvojčici pa je danes peljal dedek na trening, ker bi rad videl kaj tam počnejo. On pravi, da se na rit, gimnastiki "zvirajo" in "afnajo"user posted image user posted image . Me zanima kakšen bo njegov komentar, ko pridejo.

Se mi zdi, da bom s časoma pisala sama sebiuser posted image user posted image user posted image . Sej se samo hecam, da ne bo katera huda name.....danes sem malo nagajivo razpoložena in samo provociramuser posted image user posted image user posted image .

Pogrešam: anuš, PioM, FionoP, mončko, Beti1, žaži, Princess Mononoke, Matejo82, Peli, Katjondraž, Nejo, SoncicoT, in še pobegle: cebelicamajo, Businko, Soris in vse ostale, ki ste pobegnile iz kraja zločina.........KJE STEEEEEEEEuser posted image

OK grem zdej user posted image

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
26.11.2007 21:59:34   
beti 1
Pozdravljene!

Po tednu, ko mojega ni bilo sem imela v petek popoldan in večji del sobote jaz delavnico v Logarski. Tako da smo skupaj preživeli samo pozno sobotno popoldne in nedeljo. Danes zjutraj pa je user posted image  odšel nazaj v Zagreb. Je kar težko bit sama z obemi, ker ga predvsem Blaž precej pogreša in veliko jokca oziroma kar cvili, pa malo poje. Žigiju pa manjka pozornost, ki jo jaz posvečam Blažu in se spet bolj čudno obnaša. Še v vrtcu mi pravijo, da dela neumnosti.

Katjandraž: upam, da se kmalu pozdravite, vsi.

Žaži: sem pa mislila, da se tebi suša pri user posted image  ne more zgodtit. user posted image user posted image user posted image  Sploh tako kmalu po prisilni abstinenci. Saj bo, človek se na vse navadi, sploh tako energičen, kot si ti.

Tananejka: kaj meni dedek o gimnastiki zdaj?

moram v mižale, jutri bo zelo naporen dan.

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 3474
27.11.2007 8:11:49   
Princess Mononoke
Lep pozdrav!
Spet imamo deževen dan. Napovedujejo nam celo deževen teden. Ema je povrh še prehlajena tako da bomo sigurno doma. Bomo videli kako bom preživela cel dan doma. Mislim da bom danes Emi dovolila gledanje TV, ker ji bo zelo dolgčas in če nočem da stanovanje konča kot da bi bomba padla (pa ne od njenih igrač, kar me ne briga kaj dosti) ampak od ostalega...

katjandraž pri vas pa je res hudo. Upam da se kmalu pozdravite. Boga Ana, njej pa te bolezni nič ne prizanesejo in potem še spanje...Srčno upam da bo kmalu boljše user posted image user posted image user posted image

Pametni kuža: Ema ga je videla ko je bila stara eno leto pri prijateljici in ga ni marala. Niso ji kaj dosti všeč govoreče plišaste igrače. Živali se ne boji, igrač pa ja user posted image

Spanje: jaz vas občudujem kako vam to uspe. Jaz sem prebrala že sto knjig in probabla sto tehnik (razen controlled crying) in se prav nič ni obneslo, je bilo kvečjemu še slabše. Edino kar deluje pri Emi je, da ko joče si takoj pri njej in ji ponudiš prsa tolikokrat ko želi in potem po treh nočeh se stanje izredno popravi in celo prespi kako noč. Če ne pa spi vsaj do 4.30 zjutraj v enem kosu. Potem jo dam k nama v posteljo in jo potegnemo tam do ene šestih. Zame je to že izreden dosežek. Kar se tiče dnevnega spanja pa se ga je začela otepati in ga je sedaj kar nekaj krat že spustila.

Duda, steklenica: Ema jih ni nikoli imela, ima pa za to toliko bolj rada sisi. Upam da bo tudi to prerasla kmalu in brez nobenih velikih travm.

Slačenje: Ema tudi uživa naga, vendar se mi ne slači kar tako ker ji ne uspe še. Kar se tiče oblačenja jaz ji kar enostavno rečem da če se ne bo oblekla ne gremo ven in to vedno pali ker noro uživa it ven.

Ta post sem začela danes zjutraj. Vmes mi se je Ema začela pritoževat da jo peče ko lula, tako da sem šla do zdravnika in porabila tri ure da ji ujamem urin. Rezultate dobimo v četrtek.

Peli jaz bi napisala kar se tiče trme in divjanja. Moja izkušnja je da pri Emi je vse to zelo izrazito če smo doma. Sem opazila da ji postne hitro dolgčas in potem samo še neumnosti počne, če je še slučajno malo utrujena ali celo lačna postane dobesedno neznosna. Imam pa meje jasno postavljene in če rečem ne pri tem vztrajam pa tudi se ne premislim naslednji dan. Tako da kar se tiče ukrepanja jaz naredim tako kot ti, jo umaknem iz kraja zločina in poskusim zamotiti drugače. Ker ima tako rada knjigice, jo lahko skoraj vedno na tak način zamotim. Jaz osebno ne verjamem da je "time out" učinkovit pri tej starosti. Oziroma mislim da mogoče deluje vendar ne zaradi pravega vzroka. Moj cilj pri vzgoji je da otroci naj ne bi počeli določenih stvari zaradi empatije in ne zato ker se bojijo staršev. Se pa poskusim vedno znova spomniti da vzroki izpada trme so razvojno normalni in zato ker ne znajo še obvladati svojih čustev. Če sem iskrena je to po vrsto neprespanih nočeh in ko se ponovi že 10 v enem dnevu pošteno težko, saj se je že zgodilo da me je v jok spravila (kar pri meni ni normalno). Imam pa to srečo da Ema ne udari. Je sicer enkrat poskusila pri meni in to ko se je dojila in sem ji ostro pokazala da se ne sme. Je pa res da tega ne vidi veliko in če jo kdaj kak otrok udari ga nazaj poboža ker sem jaz tako delala vsakič ko je hotela biti agresivna. Moram še to povedati, da se je kar sama naučila reči "sorry". Kar ne morem verjet. Nekaj je že res da nas posnemajo...

Pa sem se spet razpisala user posted image .

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.