katjandraž
|
Peli, ene so pa res ubrisane, da grejo take stvari počet!!! Svašta! Mogoče, če je tej ženski preveč dolgčas, bi jo prosila, da mi pride domov mal pospravit, kakšno generalko narest, bo bolj koristno. Tananejka, Ana je tudi lani dobila kužka in je še vedno aktualen, pa Andraž ga je tudi ful obrajtal na začetku. Se je tako abecedo naučil. Pri nas so še vedno aktualne igrače, ki pojejo, hkrati pa se da z njimi crkljat. Zaenkrat je to pri nas samo Bigi (pametni kuža), ji bo pa Božiček prinesel telebajska pri mojih. Doma bo najverjetneje dobila Baby Borna, da bomo imeli potem ideje za RD, bomo kaj za tega dojenčka kupili. Naša dva imata dejansko vsega preveč, tako da sploh ne vemo, kaj jima kupit, zato smo se tako odločili. Da ne pozabim, za dobre izvide in za nočne užitke . Pri nas jih tudi primanjkuje . Al eden zaspi, al drugi, skoz je treba neki za bajto se dogovarjat, po netu iskat ... skratka, dejansko sem se zaenkrat odločila, da ne grem po mireno, se mi zdi čist adijo, da za 1x na teden si tole notr dajem . Se bo mogu malo bolj angažirat, potem se bo pa dalo kaj zmenit . Slačenje: naša bejba bi bila skoz slečena in bosa, če bi se dalo. Itak, da jo že vsi zafrkavajo, da bo striptizeta, ko bo velika . Drugače je pa mala pikica revica, laringitis je sicer ok, ima pa zdaj škrlatinko , sva bili prej spet pri zdravnici in je dobila AB. Srčno upam, da ne bo še Andraž fasal, že tko je imel danes že drugo jutro zapored zelen smrkelj. Upam, da bo zdržal, imajo trenutno v vrtcu drsanje in v torek lahko pridemo starši gledat na zadnjo uro. Bi ful šla. Sicer ne vem, kdo bo Ano čuval ... Pa zmerila in stehtala sem jo pri zdravnici, težka je 12,7 kg, velika pa 85 cm. Zdej se grem pa uležt, najverjetneje sem tudi jaz pokasirala to streptokokno angino, me že 3 dni ful grlo boli, nos imam zabasan, zdej me že v pljučih boli ... Bljak, skratka. Pride potem moja mami, da grem lahko jaz k zdravnici, da mi da AB, če je treba, da ne bom jaz Andraža okužila.
|