*žaži*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tananejka Helou babe moje! Še mal pa imamo "naš" večer, kajne?? ....16i bo kmalu tukaj ..ja čez 14 dni Ej punce, a bi vas motl, če bi z menoj prišla na srečanje kolegica- mamica 3 otrok? Fejst oseba. Al bo to samo večer marčevk? Jst se počas že pripravljam na prvi preizkus znanja, ki je v petek - stomatologijo mam. Snovi je že zdej tolk, da adijo...do petka je pa še nekaj predavanj in s tem vse več snovi pri omenjenem predmetu...ubil nas bojo, res Moja 2 poba sta supr. Uživamo v čudoviti jeseni. Aljažek uživa v vrtcu in se je takoj navadil na nove vzgojiteljice, ki so res čudovite osebe. Smo pa mel v soboto (zdej že kr nekaj let tradicionalen) pohod na Goro Oljko, cel vrtec. Je res čudovito k se zberejo otroci in vsi starši na kupu in imamo krajši pohod do vrha, umes pa v gozdu opravljamo različne naloge, ki nam jih škrat zada. Nato, ko prispemo na kočo dobijo otroci nagrado za pravilno opravljene naloge in uspešen pohod, ter v raznih delavnicah vsak naredi svojo zlatolasko, mi starši pa čvekamo do onemoglosti. Pri koči pa so nam postregli s pečenim krompirjem, palačinkami in kokicami Tananejka: Dvojčicama želim pa vse lepo v njunem 7. letu, predvsem pa da bosta zdravi Kaj pa ostale...kaj se kej dogaja, nikjer vas ni, ne na FB ne tukaj...Beti, Katjandraž, Fiona...vsaj Anuš kej napiše Sm pa tja se občasno spomnem na PrincessM, ki je nenadoma zginila po prihodu v Slo, od takrat se tudi javila ni več. Čudno Beti tebi pa še slike dolgujem a ne? Upam, da ti jih pošljem v bližnji prihodnosti ...spomni me..če še ne bojo. Grem pod tuš, pa učit. papa
|