Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Sprašujem zato, ker sem bila včeraj na predstavitvi pri sosedi. Je prišla ena k prodaja to že 7 let in je res lepo vse razložila. Navdušena sem bila kr morm rečt. Ampak, ker se nikol ne zaletavam pač malo povprašam o izkušnjah še koga drugega, predno se podam v nakup. Mam pa katalog doma, pa tudi nekaj malega mi je dala za domov, da lahko preizkusimo. Mislim, da nekaj bom sigurno kupla. Če ne druga, pa olje 31 k je pa reeeees vsestransko. Tale kremca Tea tree je tut men všeč, za vse sorte je ja.
, drugega še nisem poskusila, baje je tudi materina dušica zelo v redu.
. kok je blo luštn na porodniški, a ne
js bom naročila zihr kaj. Morm mal razmislt kaj kej res pogosto rabmo. Uno olje za pohotne bi pa mela
Si ga namažeš, pa če si preveč živahn te hit pomiri, drugi k te pa vohajo pa čist znorijo
a to je tudi od Justa?
Ste ble dolgo??
Sam je bla cel dan čist razpoložena. Je pa potem spala do 4 in še naprej do 7.30. Jst pa tudi...
. Potem smo ji morali zapeti pesmico, pa darila ... Letos je vs v stilu Kitty, ki ji je zelooooo všeč, čeprav risanke še nikoli ni gledala, v bistvu sploh ne vem, če ve, da obstaja. Popoldne so prišli še družinski obiski, pa spet darila, pa torta