Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...a kar mine ne? Mi pa gremo samo za en teden in verjetno sploh ne bom vedela, da smo kje bili
. Zelo jo ta vročina in voda utrudi. Mi pa je babika zdaj že dve noči sama zaspala (ker drugače zaspi priklopljena). Pri meni ni hotela, pa sem jo dala v njeno posteljico, jo še malo pocartala in božala, pol pa se obrne na trebuh in zaspi
.
.
. 
in smo zbežali.
. Zjutraj pa spi samo do 7ih....po dojenju ne zaspi več nazaj, tako kot je ponavadi. Upam, da je to res zaradi vročine in da ji ne bo prišlo v navado
.....meni namreč ni všeč
.
. Je pa bila tudi drugače pridna kot
. Ko bom imela čas, dam par slik v album, da boste videle našo prinčepeso pri sprejemu med kristjane
.
.
dela in dela in dela
. Še dobro da imam tko fajn varuški doma
mala že par dni noče imet rokavčkov in se potaplja, danes pa se kar spusti in glej ga vrageca malega, že plava. Sicer ima glavo pod vodo, ampak plava pa. Ko ji zmanjka diha, se malo vstane, da zajame zrak in spet dalje. Prava asica je
..ma ne, sam sej so bogu zdaj ko je tako vroče, pa đše kakcat ne morejo..
Ob 4h sem ga imela dovolj in sem ga vzela k sebi, da je bil ves čas priklopljen in sem jest vsaj malo potem spala. Ob 7h je pa že Žiga prišibal v spalnico.
:)))
je tudi marsovčka, pa sva imeli včeraj cepljenje. Tam je blo vse v redu, potem pa jo je malo nogica bolela
.
? Mi tut letos ne gremo na dopust. Kar sem šla, je blo za 4 dni z mami v Izolo, pa še takrat je morje premogel celih 19 stopinj.