Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

že jutri bolje. Za njega pa
in en VELIK
. Super, da je Miklavž prinesel dobro darilo, bosta imela z
kakšno minutko več časa zase
. Moža še ni iz službenega sestanka. Le kje se potepa
...da ni on na kakšnem drugem sestanku
A vas res ne more zgrešit noben bacil
.
. Zdaj trenutno sem pobegnila od TV, ker gledamo (tako pravi Monja) Moj ata socilistični bedak
? Nić ne pišete in mi je že kar dolgčas po vas
Jaz bi bila za kakšno kafico. A si že obrisala prah iz superg za jutri?
Jst mam kar malo treme
midva sva zaenkrat bolj za četrtek, prej nama zdravje verjetno ne bo dovoljevalo. Bi blo pa res lepo vas videt.
Anuš in Tananejka, fajn se razmigajta. Jaz sem šla do sedaj samo parkrat na aerobiko še kot študentka, pa me v bistvu nikoli ni prav potegnilo, tudi zato se zdaj nikakor nisem spravit. Jutri po mojem še ne bom v formi (beri preveč zaspana). Blaž se je že zbudil, šibam
.Zelo sem vesela.
Tako,da je Karin dobila novo prijateljico!!!
. Soris, s tem mislim na
. Ah, k vragu, sej smo marčice. Vse najboljše frajer
Teji za 9. mesecev in njenemu atiju za rojstni dan
.
in čaka na čvek leta
. Če se še katera želi pridružit, ni problem
.
.
.... ja, saj vem, jaz se oglašam, ki sem durh na rr, ne?
. Začel se je lepo plazit, po vseh 4h, tako da pride brez problemov kamor hoče. Zanimivi so postali predali, likalna miza, vse kar je nevarno..med svojimi igračami na puzzlih sploh noče več bit.
.
čestitke.
.
sta staknila adenovirozo. Zgleda jo je Žiga prinesel iz vrtca. Blaž danes sicer ni imel vročine, se mu pa levi uček, kar noče izboljšati, pa še desni je ratal malo rdeč. Tako da plavanje v sredo odpade, pa tudi nadomeščanje v petek je zaenkrat še pod vprašajem. Če ne bo spet v enem dnevu čudežno ozdravel.
Ljubljančanke, bolj kot gledam, bolj mi je všeč PACE, se mi zdi da je to tisto, kar trenutno najbolj rabim, pa še manj možnosti je, da me bo kolk in križ kaj zafrkaval. nočko
no pa sta tudi vidve devetmesečnici
in seveda veliko sreče .
za srečo.
,
Mene je cel dan razmetaval od navdušenja in večernega pričakovanja
. Jst sem bolj za skupinsko varianto. Naslednji "trening" je v sredo ob 19.30 (TNZ), pa pridi poskusit, mogoče ti bo všeč.
za dopolnjenih 9 mesecev. Mi pa bomo mogli kar na Božička počakat da do tam pridemo. Pri nas je že kar vroče poletje in z Emo se veliko potepava okoli. Na žalost pa imamo tudi ogromno požarov.
morajo biti ravno v višini oči malega
?