Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

!
??? Saj vem, da je tako v teoriji kot praksi to skoraj nemogoče, ampak vsaj ene par se nas bo pa ziher dobilo (ker obljube, da se dobimo še v enem kosu pred našim "mesecem" nismo držale
)...
...
Klemnu ob rojstvu njunih sončkov!!
Moj_moj in Petri jaz sem pa en velik firbc babji
in bi vaju prosila za geslo, da malce pofirbcam.No meni je tudi končno uspelo ene par slikc z morja spravit v album.
No in zdaj vam tudi s ponosom predstavljam svojega
Me prav zanima, če so jo slučajno kar v porodnišnico poslali? A se men sam zdi al se R1ta danes še ni oglasila
No bejbike zdaj grem pa papcat, mjami, mjami zelenjavca v smetanovi omaki.
Vajin otroček tud ne bo mogu bit drugačen, kot lušten, če sta ga z možem skupaj delala!!!
Pa dober tek!
; sanjalo se mi je, da se lepo ležala in spala, nato je blo pa kar na 1x POK -> prav slišala sem pokec, kako se je odluščil čep, sem šla na wc in sem ful dolgo lulala, v smislu, da mi je voda odtekla - nato sem šla v bolnico (samo ne vem kje je bil moj
In neslane palačinke. In na tone sadja. In prepečenec.
...WTF??!!! Saj se dobijo brez recepta, notri piše, da ni problema za nosečnice in normalni smrtniki jih lahko požvekajo 16 na dan!!!!! Jaz pa 1, največ 2...
Aja Brajnči je tokrat odpel brez mene
. Pomoje je kar boljš, da sem tokrat ostala doma, ker bi pomoje od samega navdušenja, dretja, skakanja še kakšne popadke dobila.
Pa pomoje sploh ne bi dojela, k bi bla čist v transu, ko bi (moj) Brajnči pel.
Želim ti, da bi čimprej cartala vajin zakladek.Evo eno
za popotnico....
R1ta ti bošček...tvoji hormončki so pa od
. No bejbike to je to, zdaj se grem pa kotalit po postelji.
lepo božajte svoje
se že suši, zdajle pa piškotke pečem, ker pol ne bo časa, pa R bo mel kaj obiskom postreč. Pa mi vse po vaniliji in cimetu diši, tako da mam skoraj
vzdušje.