Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

- Aleksej
- Kaja
7
Dobro jutro vsem...
vidim,da nekatere ponoči niste spale.Frufru res se mi že smiliš,verjemi da se že tvoje ure odštevajo in kaj kmalu boš že cartala svojega
.Bdw. lep seznam si naredila.
.Srečke
) in pove mojemu, da mi bo kupila druge hlače... Pa ne no. Res jih ne rabim več... Teh 14 dni bom še zdržala s temi tremi koliko jih imam... Pa si ne da dopovedati...
na pizzo, ki je verejtno bila zadnja tako pozna za nekaj časa
. Pred tem sva bila na obisku, potem, ko sva prišla domov sva še gledala televizijo in končno šla spat. Danes pa sem spala do 12. ure. Res imava nek čuden ritem ... Moj pravi, da nama bo to spanje tako in tako preprečil
in novopečene mamice!
To je ful lepa novička danes!
Navijamo sedaj zate in pa seveda za frufru (pa shory, kljub temu, da ima prestavljen Pdp; mislim da na 11
)
), raje ležim v postelji, si tlačim na raznorazne kraje povštre in gledam v strop, ali pa božam mojga
malo priljubiti - meni tudi zdaj nosi vsako jutro po 2 mandarini
; ampak ona še vedno vztraja! Sicer si pa lahko srečna, pokliče ob 111h in je mir, jaz jo imam pa v spodnjem štuku; saj ni ravno nadležna, ampak zmeraj ko grem po stopnicah nekaj najde da se srečava
Samo, da je David iz najhujšega. Je zaleglo, da vse decembrke pošiljamo energijo
članski družinici
, ker mi je mali tak pritisk ustvarjal na pljuća, da sem komajda dihala - sem mislila da me bo kap! On je pa seveda spal - no, sem ga zbudla, popokola kovtre in povštre in se drla kot