Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
in je bilo vse O.K. Upam, da bo tako tudi ostalo in bomo vse srečne nosečke vse do datumov v decembru.
?
. 
nadlegovala...zatakne se pa pri sami izvedbi...ne vem, ali je vse samo v moji glavi, ampak zdi se mi, kot da bi bila nožnica krajša
...in vsakič ko me "špikne" v maternični vrat me zaboli
...zatorej morava
zelo nežno (čeprav mi paše, pa to ni to...). Saj vem, da se bo našla kaka, ki bo rekla, da naj uporabiva domišljijo in da je še 100 drugih načinov...ja, saj na te nisva pozabila
...ampak tisti "finalni" akt je pa tko neki na pol...upam, da bo minilo
)...na srečo imam dobro prebavo, ampak preden grem na
, me pa prav boli (tudi vetrovi bolijo)...in bojim se, da ne bom kakih hemeroidov fasala (jih še nikoli nisem imela in ne vem, kako to izgleda
...to baje vsaj mine!
dan vam želim!
.Sem ravnokar vstala.Je mala bejba zbolela in sem morala ostati z njo doma.In me je zmanjkalo, ona je pa šibala po hiši gor in dol.Sej samo za pol urce.
, pa ma moj nek strah, da noče pikice kej poškodovat.Pa bolj mu tumbam on pa nič.In mene boli že vhod v nožnico.
.Raje vprašaj G.Mogoče pa je kaj narobe.Ali je pa res samo v tvoji glavci.
!
punce, sem s pregleda...UZ mi ni naredila
, samo gin. pregledala-vse ok, nosečnost se čuti, pritisk, kg...Nič vprašala kako kaj delam..., očitno kar cvetim, tako da lahko workamo.Dobila en kup napotnic za preiskavo krvi-v vsej zmedi pozabila vprašat kam moram iti za te preiskave( zdr. dom ali kam?a katera kaj ve.No sicer jo bom pa poklicala).No UZ imam šele 25.5.Ampak jaz ne morem čakat tolk dolgo, tako da grem danes ob 20.30 na samoplačniški UZ na Vič.A sem jaz mal usekana? Moj dragi se mi samo smeji...Uh kolk je že ura-si grem ocvrte melancane delat-mjami... Barbk
vse ok, ker skoraj da ni nobenih tistih nosečniških stranskih učinkov; no ja, razen v zadnjem tednu bolečine v križu ob dolgem sedenju; ne vem kaj še bo, še pol leta v pisarni je kar dolga.
Pa dobro, saj ni bilo tako slabo. Sem kar pogrešala moje otročke in je dan hitro minil. Moje počutje pa je bilo zjutraj - slabost in vrtoglavica, po kosilu pa napihnjenost
Saj veste punce, da se tega občutka sploh ne da opisat. Še to moje joškice so že ful zrastle-modrček mi je že malce premajhen.Že sedaj sem imela 75D, kaj šele bo.Bolijo še vedno, tako da spim kar na boku.Moj dragi je sicer zelo navdušen nad mojimi bujnimi balkoni, a kaj ko jih še ne more konkretno prijeti....
Najbolj je noro to, da je treba biti potem cel dan noter. Pa kaj čmo, bo že bolje.
še vse smrdi ko tajfel!!! Vse od A do Ž!!
, ampak dobra novica je pa ta, da sem povedala šefu za