|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBRCICE
6.4.2006 11:14:59   
Anonimen
O babnce kok decembrskih vas že jeuser posted image user posted image user posted image , no tud jaz bomuser posted image  hehe tam nekje 3. december naj bi bil pravi dan.
Hja jamrala ne bom, ker sem kar OK z rahlimi izjemamiuser posted image  

Prvi pregled bom mela 20.4. hja kok deleč se mi še zdi, sedaj je za mano 6 teden... 

En dober nasvet, če se počutite slabo se veliko sprehajajte zunaj na sveže zraku, meni pomaga, tako da vsak dan prehodim kar okoli 1,5-2h uri dolgo turouser posted image

Za mene ne ve še skoraj nihče razen user posted image   hihi

saj na koncu tako vsi vse izvedouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz si kar pravim naj bo novička še malo mojauser posted image

(odgovor članu Zasanjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: DECEMBRCICE
6.4.2006 11:34:11   
jasnika
user posted image user posted image user posted image Čestitke vsem!Jaz tud upam da se vam kmalu pridružim, sedaj imam namreč o in z mojimuser posted image  pridno delama nauser posted image , user posted image  pa ne pričakujem 20.4, in če bi šlo vse po načrtih mislim da bi imela pol rok 27.12.
Lepo bodite in upam da se vam kmalu pridružim
lpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: DECEMBRCICE
6.4.2006 13:09:43   
Zasanjana
Jasnika, držim pesti, da bo ratalo !!!user posted image

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: DECEMBRCICE
6.4.2006 18:44:28   
klavdijak1
No naj se vam še jast pridružim, še nisem čist dobr dojela ker sem komi danes test delala pa vseeno moj DP naj bi bil nekje okrog 17.12, bomo vidli kaj bo rekla G na prvem pregledu.
Lep dan vam želim čeprav vreme ni ravno lepo je danes zame vseeno najlepši dan v tem letu! user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: DECEMBRCICE
6.4.2006 19:19:41   
Ženkica
evo, jaz sem se danes naročila na prvi pregled, ki ga bom imela 28.4., takrat bom ravno v 8. tednu user posted image

joj, a še katero muči tisti kovinski okus v ustih; mene zelo user posted image ; sploh se ga ne morem znebit; drugače sem pa super user posted image

(odgovor članu klavdijak1)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: DECEMBRCICE
6.4.2006 19:57:59   
Naja30
Ženkica, pozdravljena med nami in iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image  Ja, tisto šraufanje je čisto normalno, mene še vedno in imam res občutek, kot da bo vsak čas prišla user posted image  Joškice me tudi bolijo, predvsem bradavičke me skelijo. In kako so mi zrastle!!! user posted image Se mi zdi, da so se v enem tednu kar nekako povečale user posted image  Pa nisem ravno neobdarjena, tako da jih že zdaj težko prenašam, te polne žogice user posted image  Kaj šele bo user posted image

Zasanjana, ti si iz Postojne? Saj tam vedno piha veter? user posted image  V Lj pa je cel dan padal sneg, na začetku je bil pomešan z dežjem, potem pa je kar sam ostal user posted image

Aja, naj povem, da sem fasala angino in sem na antibiotkih, Hiconcil, ki jih user posted image  lahko jemljemo. In to danes ponoči. Zjutraj sem bila čisto preč, tako se mi je vrtelo... user posted image  Poleg tega pa mi je bilo neznansko slabo.Upam, da je to samo zdaj. user posted image Imela sem tudi visoko vročino, 38.5, ki je padla šele, ko sem vzela lekadol.

< Sporočilo je popravil Naja3 -- 6.4.2006 19:59:19 >

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: DECEMBRCICE
6.4.2006 21:10:23   
Bonda
Ojla, punce!

Vidim, da kar lepo prenašate svojo user posted image , poleg angin, seveda. Jaz imam pa skoz krvav izcedek, in me močno močno skrbi. Tako, da tudi na svež zrak ne morem, ker grem po službi takoj ležat. user posted image

Pregled imam naslednji petek, pa bomo videli, kaj bo.

Pa lahko noč!

p.s.: tisti kovinski okus sem imela jaz samo v drugi nosečnosti, in sem na račun tega shujšala kar precej kg, kar mi je tudi kasneje zelo prav prišlo. (tako, malo za tolažbo)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: DECEMBRCICE
7.4.2006 7:15:48   
tintara
Pozdravcek vsem noseckam! Kako ste kaj? Jaz danes vstopam v 7 teden, no tocno 6 ji je ze za mano. Pocasi se dalec pride, ane.
Bonda, a imas rdec ali rjav izcedek? Jaz sem ga tudi imela v sredo popoldne (okoli 4h sem cutrila kako se je malo vlilo) in sicer rjavega (bolj svetlo rjav). Vceraj ga je bilo se malo, ampak je bil ze rumen, za danes bomo pa se videli. Se mi je pojavil ze tudi dan preden naj bi dobila M in sem bila ze ful razocarana, da M prihaja, potem je pa vseeno ni bilo. Podoben scenarij sem imela tudi pri prvi nosecnosti, tako da upam, da to pomeni, da bo vse OK.
Pocutje? Veliko boljk nosecnisko kot je bilo na zacetku. Zdaj spet cutim sirjenje maternice, pa slabo mi je, pa malo, malo me tudi joskice bolijo. Ampak nimam obcutka, da so se mi kaj veliko povecale. Nic hudega, ne maram prevec okrog nosit.
Do pregleda se kaksnih 10 dni, ga imam med sluzbo, tako da bom verjetno rekla sefu, da grem k zdravniku - ce mu bo kapnilo, mu pac bo. Je mozno, ker je vedel za neuspelo nosecnost pred parimi meseci. No, saj v bistvu bi mu mogla mogoce povedat pred 12 tednom, ker bo zagotovo rabil zamenjavo zame, ampak po drugi strani bi pa raje pocakala do nuhalne.
K sreci imam ravno novo pogodba (za eno leto) in se mi ni treba se s tem ubadat (zadnjic sem se mogla).
No, upam, da danes res posije soncek in da bo kmalu malo topleje.

Pozdravcek...

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: DECEMBRCICE
7.4.2006 7:17:59   
tintara
Joj, sorry, sem pozabila. Naja 3 pozdravi se. Hiconcil je pa zagotovo dovolj svoh, ga tudi dojenckom predpisujejo.

Lep dan vsem!

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: DECEMBRCICE
7.4.2006 11:55:29   
Naja30
 
Bonda, zakaj pa ne greš prej do G, če imaš izcedek? Jaz sem imela zadnjič svetlo rjavkastega in sem takoj nasl. dan ležala na G stolu user posted image

Jah, glede te moje angine je tole čisto sranje! user posted image  Tako angino pa se ne spomnem, da bi jo kdaj imela. Da bi imela poleg vsega še prebavne težave in da je to vse povezano? Danes sem namreč obila izvide od krvi in sem klicala G in je to rekla. user posted image  Drugače pa izvide od brisa izcedka dobim šele drug teden - tukaj je pa vzrok težav moj rjavkast izcedek, ki je prisoten ob vsaki veliki potrebi user posted image   Je to kateri od vas kaj jasno?
Poleg antibiotikov vzamem občasno za zbijanje vročine tudi lekadol.
Tintara, midve s pikico user posted image  sva tudi danes dopolnili 6t. user posted image  Kako lep občutek! Pa hvala za lepe želje! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: DECEMBRCICE
7.4.2006 12:35:51   
tintara
Zivijo! Danes imam pa jaz v sluzbi zatisje (pred izbruhom dela) in sem spet prijadrala mimo RRa. Jaz zaradi izcedka tudi nisem sla k G, se je v sredo vsul v parih sekundah (bilo ga je bolj malo), ampak k sreci nisem uspela do Wcja do vecera in sem, ko sem ugotovila, da je izcedek rjav, se tudi takoj pomirila, ker je minilo ze kakih 5 ur brez dodatnega izcedka. Mislim, da nimam pri G kaj izvedet, ce je vse v redu, se ne bo nadaljevalo, ce bo splav, bo pa pac splav. G ne more nic spremeniti, edino z UZ mi lahko se kaj porofka ven. Ce bi zraven pritekla rdeca barva bi pa najbrz jaz tudi sibala... Joj, da se le ne bi ponovilo.
Naja 3, ko sem bila jaz prvic noseca se mi je izcedek rjave barve pojavljal kak teden mislim in to bolj ob manjsem naporu (recimo sprehod), potem je bilo pa v redu do konca. Tako da lahko da je tudi zvoj izcedek povezan s tem.

Lep dan vam zelim, o in se bolj krasen vikend.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: DECEMBRCICE
7.4.2006 12:43:47   
Aja1
Pozdravljene decembrke! Sem vas prišla malo pozdravit. Vidim, da se že pridno zbirate. user posted image

Punce, če imate rdeč izcedek pojdite takoj do G! Če pa je rjavkast pa naj ne bi bilo vzroka za skrb. Jaz sem imela rjav izcedek v 6 in 7 tednu, ampak me je tako zelo skrbelo (bila sem prav panična, črnogleda), da nisem mogla počakati rednega G pregleda, zato sem šla kar na urgenco (enkrat zvečer me je taka panika zagrabila, da res nisem mogla počakati), kjer so mi dali tablete in pogledali, če je vse ok. Takrat sem se zelo pomirila in tudi izcedek je potem prenehal. Tako da punce, če vas skrbi, raje pojdite do G. Sicer pa jih ima po besedah G rjav izcedek kar precej v začetku user posted image .

Srečno in lp.

Novembrka Aja1

_____________________________




(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: DECEMBRCICE
7.4.2006 14:45:17   
Zasanjana
Živijo babnce.
Kako gre to hitro...je že 6 tednov...hmal bo.
Vse imate neke izcedke, jaz pa nič.user posted image Mogoče pa še bo kej.Bomo vidli.A ste meli učer velik snega?Pri nas je blo, kot da je december...Katera ima prva pregled?
Uživajte v tem sončnem dnevu!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: DECEMBRCICE
7.4.2006 18:44:40   
Naja30
Hej Zasanjana, nikar si ne želi izcedka. Tudi če je normalen za večino user posted image  na začetku (kot je rekla Aja 1 in najlepša ti hvala, Aja 1 za vlivanje poguma, je lepo prebrat kaj tako ohrabrujočega), se ga precej ustrašiš! user posted image  Tako da bodi vesela in pazi na svojo pikico. user posted image

Jah, o pregledih smo že debatirale, jaz ga nimam prva, ga imam bolj med zadnjimi - 19.4. In komaj čakam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  


(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: DECEMBRCICE
7.4.2006 22:03:47   
Bonda
Ojla, punce!

Ja, Zasanjana, res si nikar ne želi izcedkov. Jaz jih v prvih dveh nosečnosti nisem imela, in me je sedaj veliko bolj strah. Pojavljajo se vse sorte dvomi.
Sam za informacjio: klicala sem svojo G včeraj, pa ima vse zasedeno. Le samoplačniško je še prosto. Pa sva se potem zmenili, da počivam, kolikor se le da. Če bi bilo več izcedka, oz. če bi se mi vlila kri, pa takoj na urgenco. In res, če počivam, je veliko bolje. Izcedek je potem veliko bolj redek, rjavo-rumen. Tako, da sem se odločila, da počakam na svoj pregled, ki ga imam točno čez en teden, se pravi 14.4.2006. KOMAJ ČAKAM!!!

Drugih nosečniški znakov pa jaz sploh nimam, ni mi slabo, nisem utrujena, nič me ne tišči, nič ne boli. NIČ!

Če bi le tako bilo do konca!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: DECEMBRCICE
7.4.2006 22:17:09   
Naja30
Bonda bravo!! user posted image user posted image user posted image  Če je tako, pa le počivaj, kolikor se da. zgleda, da ti naprezanje škoduje, kot je že Tintara omenila. Samo počivat. Jaz si tudi dajem duška in ne delam kaj dosti več kot da se odvlečem do kuhinje po čaj in nazaj na posteljo. Pa občasno seveda na RR preverim, kaj dogaja.

Punce drage, držte se in pazite svoje pikice. Lep vikend vam želim! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: DECEMBRCICE
7.4.2006 23:08:22   
Anonimen
pred dnevi sem bila se anonimka, ki me je skrbelo zaradi malce rumeno rj. izcedka. Danes se je vlila kri, bila sem pri G, dobila diagnozo grozeci splav...merili so mi bhcg in je bil 427...mini mini pikica se je videla na UZ....ampak ker se mi ze cel dan pomalem vliva kri...mislim, da gre za SS user posted image Rekla je, naj pridem cez 1 teden nazaj na UZ in to je bilo to...
Teden srece je za mano....zjokala sem se ze....

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: DECEMBRCICE
7.4.2006 23:17:45   
Zasanjana
user posted image Joj anonimna...žal mi je...upam na najboljše!user posted image
Saj si ne želim izcedka... mi je kr fajn tko...sploh ne morm nč napisat zdej ko sm prebrala to od anonimke.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: DECEMBRCICE
7.4.2006 23:27:20   
Bonda
Joj, mene kar strese, ko preberem take poste. Vseeno upam, da ni SS, in da boš čez en teden spet zagledala pikico. Res močno upam!

Počivaj, mogoče bo!

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: DECEMBRCICE
8.4.2006 10:02:40   
šnucika
Pozdravljene decembrčice!user posted image
Sem še ena lanska iz tega obdobja in me je nostalgija pripeljala med vas....saj niste jezne?
Kot včeraj se mi zdi,ko sem zagledala user posted image ...in potem vsak dan na RR klepet in delitev izkušenjuser posted image ....
Takrat smo decemberke ugotavljale,da bomo rodile v najlepšem obdobju leta,v veselem decembru in ena je nekje zasledila,da so zimski otročkiuser posted image najlepši....kako smo bile ponosneuser posted image .

Uživajte user posted image user posted image  z vašimi pikicami in božajte tebuščke,ki bodo zelo hitro postali okrogli.Tebi anonimna,ki ti grozi SS pa želim ,da se kar najboljše iztečeuser posted image !

Pozdravček

šnucika & Živa


_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: DECEMBRCICE
8.4.2006 15:37:11   
Zasanjana
Zdravo user posted image !
Šnucika itak da nismo jezne.Lepo, da si se oglasila.
Danes je pa tako lep dan, jaz pa tuki bliskam in se spravljam k učenju.
Se pravi, da je Bonda prva, ki ima pregled?
Bonda, da nam poročaš!!!Glej se...
Kako ste danes?
Jaz sem lena ko ****suser posted image .
Dobro, da sem sama doma in mi ni treba nič delat.

Lep dan.Božajte svoje bušije.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: DECEMBRCICE
8.4.2006 15:55:51   
Naja30
Hojladrijadro!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Punce, kako je lep dan, ko te vročina popusti in se bolje počutiš! user posted image user posted image  Pa še tak lep sonček je zunaj, da bi kar šla na kakšen sprehod, pa žal ne bo šlo. Tako dobro mi pa le še ni user posted image

Šnucika, sem že videla tvojo bebiko v tvojem albumu pred nekaj časa in moram rečt, da je srčkana mala pikica! user posted image user posted image user posted image  Lepo se cartajte.

Zasanjana, imaš kakšen izpit, da se moraš učiti? user posted image  Fuuuj, jaz moram samo še diplomo dokončati, pa mečkam z njo že... preveč, me je sram user posted image  

Lepo se imejte in oglasite se kaj. user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: DECEMBRCICE
8.4.2006 15:59:12   
Zasanjana
Jodlejihu!user posted image
Šele drug mesec, ja...pa sem se odločla, da se bom rajš prej začela učit, ker pol ne bo časa.Naja3, sej boš šla kmalu na sprehod.
O čem pa pišeš diplomo?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: DECEMBRCICE
8.4.2006 19:24:41   
Naja30
Ah, moja diploma je sestavljena iz kupa enih zakonov user posted image  ki me pravzaprav niti ne zanimajo, zato pa se je vse skupaj malo zavleklo user posted image  Pa bo že enkrat, vsaj dokler pikica ne pride, ker potem bo še težje.

Kaj pa se ti Zasanjana učiš? user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: DECEMBRCICE
9.4.2006 11:42:37   
Zasanjana
Ja se bo treba počasi spravit tud k temu.
Jaz se učim didaktiko naravoslovja.Kr neki, če mene vprašaš.Ampak tud to je treba čez dat.
Pa se je tud pr meni pojavu en tak rumen izcedek.To zihr zato, ker sem preveč gobcala o tem.Prav mi bodi.
Bi morala poklicati G ali je normalno?Kokr sm brala vaše poste je to normalno, zdej pa ne vem.user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?