|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBRCICE
10.4.2006 6:50:43   
tintara
Pozdravljene punce! En lep ponedeljek vam zelim.
Anonimna, zal mi je zate, upam pa, da se morda vseeno iztece v redu.
Rumenkast izcedek - sploh ni problema, vsaj pomoje. Tudi moj izcedek je zdaj zelo zelo priden in se od srede ni vec pojavil. Pa recimo, da je samo potrdil nosecnost!
Pregled imam jaz cez dober teden, v torek, 18. 4. Me je hotla dat za v petek 21., ampak jaz takrat ne morem, pa smo prestavili. A ga mate ve vse popoldne ali morate kaj prej iz sluzbe? Mene zadnje case vedno najavlja dopoldne tik preden neha delat, ampak se vedno moram koristit ure. Ja, saj vem, da gres lahko baje k zdravniku brez da bi ti sle tvoje dragocene plus ure, ampak bi mogla prej povedat, da sem noseca, kar pa ne bom.
No, upajmo, da bo na nasih pregledih vse OK, da srcki nam ta prvim decembrkam ze bijejo in da so pravih velikosti...
TAle vikend je bil pa lep, ane. Mi smo sli malo na izlet in je bilo prav fajn. Malemu se sicer ni dalo prevec hodit, ampak saj to je itak vedno, kadar je zraven oci. Nosi me, pa ga nosi. Mene pa zdaj vedno sprasuje, mami, a ti me ne smes nosit?
Takole, uzivajte, se ta teden, potem pa podaljsan vikend! Jupi!!


(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: DECEMBRCICE
10.4.2006 7:46:41   
XXYY
Živjo DECEMBERSKE user posted image  !

Še jaz se vam javim iz lanskih decemberk. Tudi mene je malo spomin in vzdušje prevzel, ko sem zasledila vašo temo (DECEMBERČICE), ki sem se takoj spomnila na našo iz lanskega leta.

Upam, da tudi name niste jezne, ker sem se malo prištulala zravn.

V bistvu sploh ne morem verjeti, da je že 3 mesce in še mal (sem med tazadnjimi decemberkami rodila - 31.12) od tega odkar sem rodila in držala svojo user posted image  user posted image  v naročju. Spominjam se kot, da bi bilo včeraj.

Zato želim vam veliko veselja in najleš pa to, da boste božale svoje bušije in se veselile vsakega brca in tudi kakšne buške, ki naredijo naši sončki na bušijih, ko se pretegujejo. Je prav zanimivo, še posebej za tiste ki ste PRVIČ noseče.

Predvsem pa PAZITE NASE in na svoje user posted image  , ki jih nosite v sebi.

Anonimna, zelo mi je žal zate in ne obupaj. Tudi tebi in tvojmu user posted image  , bo enkrat prišel ta prečudoviti dan, ko se bosta veselila oba. Samo ne obupita.
Lep pozdrav in čimlepšo user posted image  vam želim, pa čim krajših dni do tistega lepega trenutka, ko boste v naročje stisnile svoje sončke.

SREČNO.


(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: DECEMBRCICE
10.4.2006 8:14:32   
tintara
Zivijo ovčka! Jezne? Le zakaj bi bile jezne, prav fino vas je brati, kako ze crkljate svoje miskote. Jaz sem ze kar malo pozabila, kako to zgleda, je ze kar dolgo tega. No, ampak upam, da v decembru obnovim znanje previjanja (no, saj tega enkrat dnevno se prakticiram), dojenja, ne spanja...
lanske decmbrke, ve se kar se kaj oglasite, da vidimo kako vam gre in bo slo nam drugo leto.

LP vsem.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: DECEMBRCICE
10.4.2006 9:19:03   
Naja30
Ovčka, zelo lepo da se kakšna 2005 decemberčica oglasi in nas malo opogumlja. user posted image user posted image  Joj punce, a se vam tudi včasih zdi, da je nosečnost kot ena dirka??  Ali pa ne vem kot kaj, v glavnem same skrbi. user posted image  Ja, se je pač že začelo in ne bo se več končalo user posted image  Mamice bomo za vedno in vedno nas bo skrbelo za naše user posted image

Tintara, jaz imam enak problem kot ti! Pregled imam en dan za teboj in to zjutraj ob 7.45, kar pa še ne bi bilo tako kritično,če ne bi ravno tisti dan bilo zelo pomembno, da sem do pol 9h v službi! user posted image  Po eni strani upam, da mi bo ratalo priti, ampak če me G pošlje v laboratorij (kot je ponavadi tako),potem mi ne bo uspelo. po drugi strani pa tuhtam, kaj narediti. povedala še ne bi rada, ker sem se prvič preveč opekla, ko se novica razširila z nadzvočno hitrostjo, čeprav sem prosila, da se ne bi. user posted image
Možno pa je, da bom pri G že ta četrtek, ko bodo eni izvidi prišli, tako da je možnost, da me bo takrat pogledala, kar bi bilo še najboljše. user posted image

Lep ponedeljek vam želim in pazite svoje pikice. user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: DECEMBRCICE
10.4.2006 11:34:45   
Bonda
Pozdravljene punce!

Jaz pa vam moram sporočiti žalostno novico - čez vikend sem imela splav, včeraj pa še abrazijo. Ful sem krvavela, in je šlo naprej.user posted image

Sedaj sem doma in počivam, novico sem morala zaupati tudi ostalim, in ... to je to.

Lepo se imejte, uživajte v pričakovanju in vam želim, da bi bile zdrave!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: DECEMBRCICE
10.4.2006 12:20:12   
Naja30
Bonda zelo zelo mi je žal. user posted image user posted image user posted image  Vem, kako se počutiš, ampak ne bom preveč velikih besed pisala, saj nima smisla. Bodi močna in pogumna, ko boš dala vse skupaj fizično in psihično čez, pa bo tudi zate spet posijal sonček.
Drži se.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: DECEMBRCICE
10.4.2006 12:40:16   
Zasanjana
Hvala vsem za lepe želje in Bonda žal mi je zateuser posted image .
Zdej je pa še mene strah.Koliko takšnih slabih novic nas še čaka?user posted image Ja naja, tud meni se tko zdi.Še posebej na začetku, ko si želiš, da bi bla tista tavečja nevarnost čimprej mimo pa se kr vleče.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: DECEMBRCICE
10.4.2006 13:16:32   
tintara
Bonda, zelo, zelo mi je zal. user posted image  Vcasih moras skozi kaj res neprijetnega,takrat je nemogoce, a pocasi se poberes. Ce ne drugace, ko spet zagledas lepi dve crtici. Kar veliko nas je, ki smo sle skozi podobna stanja, a tako pac je.
Priznam, da sem tudi jaz spet nekoliko nemirna in kar naprej letam gledat, ce ni kje kaj. Pa ni, k sreci. Vcasih dobim slab obcutek, da bo gotovo kaj narobe, potem pa spet dobrega, da tokrat pa zagotovio bo vse v redu... Ah, nima veze, spremeniti nimam kaj, kakor bo hotelo, tako bo. Na zalost ni odvisno od nase volje, sicer bi bilo pri vseh ok.
JE pa res, da se predvsem prvi tedni vlecejo. Ampak, Naja 3, v bistvu imas prav. Skrbeti te zacne z nosecnostjo, pa tudi kasneje te skrbi (ali dosti je, pije, bo zdrav...) Uzivati je treba trenutke brezskrbnosti, ker tudi ti so, in to prav fini.
Na cim vec taksnih ze med nosecnostjo!

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: DECEMBRCICE
11.4.2006 8:36:31   
Anonimen
Zdravo punce, tudi jaz sem vam pridružujem user posted image
Ker sem nova na forumu user posted image  me zanima, kje si lahko izračunam PDP user posted image

(odgovor članu tintara)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: DECEMBRCICE
11.4.2006 8:52:11   
viv_
user posted image user posted image user posted image  Meta., čestitke!

Vidim, da ste dobil material! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: DECEMBRCICE
11.4.2006 8:55:40   
Anonimen
Dobil dobil, Viv, v isti trgovini kot vi user posted image  Za posrat! Samo zdaj ne znam zračunat, kdaj ga bo treba it prevzet user posted image user posted image

Za tiste, ki mislite, da sva zblaznele: Viv in jaz sva obe zanosili na počitnicah v Bohinju, pa ne naenkrat (nismo se šli grupiča user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: DECEMBRCICE
11.4.2006 9:01:23   
viv_
Meta., sej te bojo obvestil user posted image user posted image user posted image

Moj se zmeri norca dela iz Bohincev, zdej bo mel pa kuj enga doma user posted image user posted image user posted image .

Tako da svetujeva, vsi, ki si želite novega družinskega člana, TAKOJ rezervirat počitnice v Bohinju!

< Sporočilo je popravil viv -- 11.4.2006 9:04:33 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: DECEMBRCICE
11.4.2006 9:02:59   
Anonimen
Ej Meta, čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: DECEMBRCICE
11.4.2006 9:55:09   
Naja30
Vau, Bohinj je torej  rešitev?? user posted image user posted image user posted image  

Čestitke novi user posted image  in dobrodošla med nami!! Kako se pa kaj počutiš in kdaj imaš prvi pregled?

drage punce, jaz se danes počutim odlično, ker je zunaj tak lep sonče in greva z user posted image  čim prej na sprehod, ker drugače me bo pobralo. Že od četrtka si nisem napolnila pljuč in pretegnila nog, me že vse boli. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: DECEMBRCICE
11.4.2006 10:30:52   
Anonimen
Naja, a veš, da se še nisem naročila na prvi pregled, niti na UZ. Se mi ne mudi tolk, kot se mi je taprvič. Bom raj počakala, da bo povornk kakšen 8. teden, da se bo vsaj kej vidlo...

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: DECEMBRCICE
11.4.2006 10:58:04   
dory
na zej saj vemo kam po material....ful sem vesela zate metauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: DECEMBRCICE
11.4.2006 11:19:28   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Zdravo punce, tudi jaz sem vam pridružujem user posted image
Ker sem nova na forumu user posted image  me zanima, kje si lahko izračunam PDP user posted image


na link pa izračunaj, da ne boš v nevednosti živela user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.americanbaby.com/ab/duedatepredictor/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: DECEMBRCICE
11.4.2006 11:51:01   
Anonimen
se ena anonimka iz prejsnega tedna. presni teden sem vam pisala, da sem dobila diagnozo grozeci splav. Cez vikend sem tudi jaz, kot Bonda, zacela obilno krvavet in sem sla v bolnico, kjer se je izkazalo, da gre za SS. Obdrzali so me notri, zvecer scistili, vceraj zvecer sem prisla domov, zdaj pa en teden pocitka.
To je bila moja prva nosecnost, splavila sem v skoraj 6 t.
NIti nisem zalostna, ker me je bilo v nedeljo samo strah, da je IMN (bolecina mi je sevala v d. nogo) in sem si oddahnila, da to ni bilo to. BO pa drugic bolje.


(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: DECEMBRCICE
11.4.2006 11:55:18   
Anonimen
Žal mi je za vse vas punce, ki sem vam tokrat ni izšlo. user posted image  Naj čimprej prideta novi črtici in ostaneta!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: DECEMBRCICE
11.4.2006 12:02:20   
Naja30
Anonimna meni je tudi zelo žal user posted image user posted image user posted image

Meta kako se pa kaj počutiš? Imaš že kakšne user posted image  težavice?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: DECEMBRCICE
11.4.2006 13:01:40   
Anonimen
Naja, odkar sem danes zjutraj zagledala user posted image , imam naenkrat občutek, da imam težavice user posted image  Da se mi kar malo vrti in da mi je malo slabo user posted image  V resnici seveda ni še nič. V prvi nosečnosti mi je bilo do 15. tedna slabo, tako da čaka, da se zdaj zdaj začne...

A je to tvoje prvo detece?

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: DECEMBRCICE
11.4.2006 13:02:09   
Zasanjana
Živijo punce!
Anonimna, tud meni je žaluser posted image .
Naja3, nam posodiš malo sončka?Pri nas ga ni.Vsake tolk časa se ulije dežuser posted image .Pa spet ne bo nič z letanjem po dvorišču.
Evo, tud jst sm končno dobila fiksni datum pregleda.Sicer je šele 5.5 ampak bomo potrpeli do takrat.Upam, da bo že kej videt.
Nič, grem zdej v trgovino.Vas pridem počekirat kasneje.Uživajte!user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: DECEMBRCICE
11.4.2006 13:27:25   
sasabela
Zdravo
jaz se sedaj nekaj dni nisem javila, ker sem čakala na včerajšnjo kontrolo...kjer me je skor kam...ugotovila sem, da nimam samo enega,ampak sta kr dva user posted image ...morm še dojeti...tko da verjetno bom imela porod že kar pred decembrom...

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: DECEMBRCICE
11.4.2006 13:34:07   
šnucika
Meta - na današnji dan,pred enim letom je tudi meni pokazalouser posted image ...in potem je mala Živa prišla na svet 10.12.,5 dni pred PDP.

čestitkeuser posted image !!!!

Punci,ki sta imeli SS - držita se...ne obupat,mislimo na vas!user posted image

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu sasabela)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: DECEMBRCICE
11.4.2006 14:05:32   
Cikica
Meta čestitkeuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/





(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?