Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Zadnje čase se nabira tudi delo... se pozna, da je večina že z dopusta in projekti se kar vrstijo, tako da še čvekat na RR nimam dosti časa. Doma pa se bolj malokdaj spravim za računalnik.
. Sedaj sem na +6, sem pa danes napolnila 24 tednov. Tako da nujnoooooo potrebujem telovadbo. G sicer ni kaj dosti komentiral kilogramov, nekaj zmajal z glavo, češ malenkost, čisto malenkost pa bo treba popaziti na kg.
rekreacije. NO, zame je. Kaj pa tale telovadba:
ful telovadila - sedaj pa redno hodim na sprehode, ampak pri nas so sami klanci, tko da se kar utrudim. 1x tedensko mi je pa res premalo, pa še fajn je hodit na aerobiko, druženje in te stvari
.
.
.Telovadba bo pa res potrebna.Si bom probala kakšno stvarco za nosečnice iz interneta snet dol pa vsako jutro po sprehodu seveda ša malce pomigati čez vaje.V glavi sem si že tak lep plan naredila, če ga bom pa tako zagreto izvajala bomo pa še videli.Močno upam, da mi bo uspelo!
imel pokrčene nogice, mogoče se bo videlo sedaj ko greva ponovno.
že pravi expert za UZ - je on vse spraševal, jaz sem pa samo abnormalne zvoke spuščala
in
, itd.
, rahlih vrtoglavic... Pa glede kg!! Sem kot en
pa kaj naj če mi paše jesti!
Ti pa čisto verjamem, da si bila v posebnem stanju in sposobna spuščanja abnormalnih zvokov.Saj veš, da sem firbec babji in se priporočam, da izvem ali sta pridelala luleka ali luliko.Maja.jav dobrodošla med nami čvekami.Manetka, ja ti revca.Le pozdravi se in počivaj. Zasanjana imaš prav-še jaz čakam na morfologijo v četrtek-sploh ne bom govorila (itak veste kako to zgleda) kako komaj čakam, da vidiva našo bebo ali ima še luliko med nogcami ali je zrastel kakšen bingeljček.
Saj nama je čisto vseeno, samo da bo zdravo.So pa vsi okrog naju prepričani, da bomo dobili eno luštno pupo.Naja ja ti potepenka, smo te res pogrešale...Vidim, da sta pridno že skoraj vse nabavila, pregleda pa praviš, da imaš že kar na 3 tedne?! Pa tudi prav, a ne. Kje ste pa kej ostale čvekice?
- a se še kateri to dogaja; a moram poklicat G?