Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.Jaz pa opažam, da sem ful utrujena.V službi sicer ves čas stojim( se sicer skoz šetkam) in me pomoje zaradi tega še bolj križ boli.Ta teden sem samo 6 ur na nogah pa sem včeraj komaj dočakala konec šihta.Saj bo vse za našo pikico, ki pridno raste.

Mam pa zato toliko več dela z Ano, ki je zbolela in sem prvič zaradi nje na bolniški. Pa je danes že brez vročine in bova šli malo ven. Zdaj imam toliko dela, da sploh ne mislim na svojo nosečnost in po mojem pozabljam, da bi mi bilo lahko malo slabo
,jaz imam pregled čez teden dni in skos sam o tem razmišljam.
iskrene čestitke vsem novim
...ko počivam, je bolje). Meta (moram povedat da sem te do sedaj brala na drugih forumih in si me večkrat pošteno nasmejala
) - ampak glede pregleda bi te pa kar našeškala...
za en klic si boš pa že cajt vzela! No, je pa res, da verjetno je čisto drugače ko imaš že eno
doma...pa še posebaj, če je revica bolana! Ji pošiljam eno
...pa mamica tudi lahko malo ven vzame (ni redilno!)
Komi čakam, da bo to mimo...
.Mene tud zanima, kaj bo danes novega
kako utripa! Joj moje malo bitjece! Kako je lepo videti pikico in potem dojamem, da je to v mojem telesu! oh, kar jokala bom od sreče. Punce, a je še katera tako občutljiva? Meni samo če prst narobe obrnjen pokažeš, pa v jok in na drevo
Ne morem in ne morem se znebiti strahu in tega nelagodnega občutka.