Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ma so rekli, da sej ma mojo zaščito. No danes pa se mi je vročina še zvišala: max 38,7°C, pa sem klicala dežurnega zdravnika, ki mi je svetoval piti po dva lekadola pa mrzle prhe. Kar me skrbi pa je to, da je
in vroino v ušesku je mel 37,8°C. Ker do sedaj še ni bil bolan, sem ponovno klicala dežurnega, ki pa je rekel da mora biti v podpazduhi vročina vsaj 38°C, da jo začnemo zbijat. Pa si sploh ne predstavljam, kako naj mu zmerim temperaturo pod rokico, ker ni niti 5 sekund pri miru. 
narasla vročina na 39,3. Smo klicali dežurnega zdravnika in dobili navodila za malčka skopat, pa po svečke za zbijanje vročine smo šli. Ob dveh zjutrej je vročina ponovno poskočila, pa smo se spet kopali. V nedeljo smo pa šli k dežurnemu pediatru. Diagnoza: GRIPA. Nadaljevali smo s svečkami. Danes ponoči je pa temperatura padla, tako da zdej budno spremljam, če bo prišlo spet do povišanja in bo potrebno spet zbijat. Drugače je bil naš sonček včeraj neješč, danes pa je že kar v redu. Je pa zdej gripa zagrabla še očka, tako da leži s 39 vročine v postelji. (pa je bil cepljen proti gripi!). Jst prihajam s ta hujšega ven, tako da lahko skrbim za moja dva dedca.
.