Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
dopolnila 4. mesece.Že tretji teden ji pri večernem obroku dodajam 140 ml prilagojenega mleka,poskusili smo že frutek jabolko-čaj in hruška-čaj,zadnje dva dni pa tudi gosti sokec korenček od hippa,40 ml ga popila naenkrat.Prvi dan je bilo v redu,včeraj pa cel dan jok....zvečer pa dretje do onemoglosti dve uri!Ker nikoli ni imela težav s kolikami,najprej nisem vedela,kaj ji je....prav panična sem bila,merila sem ji temperaturo,se skoraj že odpravila k dežurnemu...
Na srečo imam doma avstrijske kapljice proti krčem in so kmalu prijele! 
Nekateri se ze vec kot 7 mesecev zbujamo na manj kot 3 ure. Materino mleko je pac lazje prebavljivo. Kupi rizeka od Alnature in ga zmesaj s svojim mlekom. Pa poskusi, mogoce spi dalj.. Ceprav meni so to svetovali pri Jakobu pa ni bilo nobene spremembe.. Zbujal se je 3-4x ponoci do skoraj dveh let.