Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Kar naprej nekaj jokca in stokca, potem je spet malo ok in nato spet jokca. Pa se začne po tleh metat, stvari metat naokrog, mene cukat. Prav utujajoče. Pa se z njim igram, ga skušam zamotit, se pogovarjat ... a ko ga piči prične tečnarit. Greva danes iz vrtca in ker dežuje, ga hočem nesti, pa bi rad šel dol, ga dam dol, bi šel rad nazaj k meni. Ma nič mu ni prav! Tudi v vrtcu mi vzgojiteljica pravi, da je izredno zahteven. 
Ne vprašaj. Vasja (tudi 20 mesecev) je bil recimo včeraj tako zlat, da sem samo zijala, danes pa....jao
. Krivim vreme (slabih genov nočem
). Po moje še sam ne ve, kaj mu je, pol pa mora to nekako spraviti iz sebe - najlažje je seveda tečnobo prenesti na mamo. Na srečo je možu uspelo ga na silo uspavati, ker sicer bi se mi danes direkt spipalo. Bo pa jutri bolje, ali pa še kak dan kasneje...
Lahko si podamo roke. Kakšni dnevi so reees ubitačni...ampak se zdrži, kaj čmo. Moja se tud rada meče v tla, včeraj je iz protesta neredila preval.
.
. Včasih se sprašujem kako so zdržale v trebuhu ena zraven druge, ne da bi se steple [sm=hudicek.gif" border=0>. za znoret!!!!