Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Vaš najboljši dopust doslej - KJE? 19.4.2006 8:24:54
ella2006
Križarenje po Sredozemskem morju, poročno potovanje na Maldivih (potapljanje z mantami, želvami, koralni greben, delfini, ...), potovanje z nahrbtniki po Turčiji, Grčiji, Rusija,...
Odkar smo trije pa imamo najboljši dopust na Cresu.
RE: Vaš najboljši dopust doslej - KJE? 19.4.2006 9:28:18
muki1
Joj, koliko sveta ste že vidle ene, sem kar malo fauš... a sem lahko?
Meni je bilo najboljše v Grčiji, na otoku Kos. To je bil res tak aktiven dopust, o sva si z dragim privoščila vse. Pa najini prvomajski skokci na lepše so mi bili zmeraj pri srcu. Najboljše je bilo ko sva kar na blef šla v Umag, potem pa tam naletela na pol žlahte, ker so imeli neko srečanje s klubom Citroen. Ful sva ga žurala.
Odkar pa imava otroka, pa je vsak dopust posebno in enkratno doživetje .
RE: Vaš najboljši dopust doslej - KJE? 21.4.2006 22:03:42
TVN
Kot so že nekatere omenile, zelo težko je izbrati samo eno destinacijo. Meni je vedno znova lepo, ko se vračam v Monaco, na Azurno obalo, v Provanso. Sicer pa je bilo na morju krasno v Turčiji in Egiptu, doživetja divja in nepozabna pa v ZDA (Las Vegas, LA, San Francisco, New York).
RE: Vaš najboljši dopust doslej - KJE? 26.4.2006 8:47:00
katarina2004
Mi 2 z mojim pa obozujeva Grcijo in najlepse sva se imela na Kefaloniji res taka romantika, malo turistov,sanjske plaze posebno MYRTOS-rajsko,prijazni domacini.....no pa tudi Santorini,Kreta....ampak Kefalonija je res posebna....
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?