Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Včeraj smo na silo dali kosilo, samo meseka bi jedla, pire krompirja ne. Dans je zmazala 2 montija, ko tega ni rada jedla
Prejšnji teden je bil tok stresen in hudo delaven, da nisem utegnili niti poškilit na RR.
, da bom sam dol padla.
jst bom pa porodne muke šele aprila skoz dajala. Sej strah me je pa že zdaj....Bom šla kar lepo počasi..
Sem ravno danes po pošti dobila dve zeloooo lepo ohranjeni zimski vreči dožine 100cm za res mali denar (10eurov za eno). Res si nisem mogla kaj, da ne bi kar obe naročila. Včeraj pa sploh nisem bila na internetu, tako da nisem prebrala, da ravno nabavljaš blago. A ga imaš zdaj dosti viška?
Ker zdaj pa res ne vem, kaj bi Katarina s tremi vrečami... Mogoče pa bi kateri drugi prav prišlo?? Jao, zdaj mi je res ful noro, da sem te nekaj prosila, zdaj pa zavrnila.
danes je spet normalno kakala. Ima pa ultra smrdljive kakce, da moram plenico obvezno ven nest, ker preveč iz koša smrdi.
No, še dobro, da imate kam it, čeprav 3 tedne je pa kar dolga doba.
kavo skuhala pa bo.