Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

!
  ! 

) In sem imela teh bolečin zadosti in sem šla samoplačniško na UZ trebušne votline in mi je tam dr. Demšar odkril, da imam kar nekaj cist na jajčnikih in da mi svetuje čimprej obisk pri G. itak da sem takoj telefonirala in se naročila pri G. Thx god, ker je moja daljna žlahtnica in sem vedela, da mi bo povedala in uredila, tako kot je treba. In sva najprej dali skozi eno kratko terapijo s tabletami - pospešila M, da vidi, če bodo ciste same od sebe počile. Itak da niso, pa sem šla dalje na pregled na Gin. kl - dr Bokal. In tam mi je z UZ določila, da imamo čokoladne ciste in da bo potrebna laparo. Po laparo sem morala dati skozi hormonsko terapijo - pojesti ene 300 kapsul  neki na d. In potem sem dobila KT, ker v tistem času še nisem delala na otročku. Sva pa se z možem za otročka odločila konec leta 2003 in julija 2004 sem zanosila. Aprila 2005 pa naju je osrečila najina princeska. Tako da punce ... pogum in ne obupat.
 ) In sem imela teh bolečin zadosti in sem šla samoplačniško na UZ trebušne votline in mi je tam dr. Demšar odkril, da imam kar nekaj cist na jajčnikih in da mi svetuje čimprej obisk pri G. itak da sem takoj telefonirala in se naročila pri G. Thx god, ker je moja daljna žlahtnica in sem vedela, da mi bo povedala in uredila, tako kot je treba. In sva najprej dali skozi eno kratko terapijo s tabletami - pospešila M, da vidi, če bodo ciste same od sebe počile. Itak da niso, pa sem šla dalje na pregled na Gin. kl - dr Bokal. In tam mi je z UZ določila, da imamo čokoladne ciste in da bo potrebna laparo. Po laparo sem morala dati skozi hormonsko terapijo - pojesti ene 300 kapsul  neki na d. In potem sem dobila KT, ker v tistem času še nisem delala na otročku. Sva pa se z možem za otročka odločila konec leta 2003 in julija 2004 sem zanosila. Aprila 2005 pa naju je osrečila najina princeska. Tako da punce ... pogum in ne obupat.   , čeprav naraščaja nisva načrtovala, vendar bi ga bila kljub temu izredno vesela. Potem se je pojavil rjav izcedek, ki ni prenehal. Šla sem do G, ki mi je predpisal Primulet Noir... jaz sem dvomila v hormonske težave in vseeno naredila test. In glej prikaže se plusek. Ponovno sem šla do G in na urgenco, kjer so me takoj sprejeli v bolnišnico. šlo je za IMN. Odstranili so mi celo jajcevod, čeprav ni bil nič okvarjen. Med operacijo (laparoskopijo) so mi pregledali še ostala rodila in prav tako našli endometriozna žarišča, ki so mi jih odstranili ... Potem sem začela jesti kontracepcijske tabletke in čez štiri leta sva se odločila, da pa poskusiva spet zanositi. Prenehala sem jemati tabletke in skorajda takoj po tem zagledala
 , čeprav naraščaja nisva načrtovala, vendar bi ga bila kljub temu izredno vesela. Potem se je pojavil rjav izcedek, ki ni prenehal. Šla sem do G, ki mi je predpisal Primulet Noir... jaz sem dvomila v hormonske težave in vseeno naredila test. In glej prikaže se plusek. Ponovno sem šla do G in na urgenco, kjer so me takoj sprejeli v bolnišnico. šlo je za IMN. Odstranili so mi celo jajcevod, čeprav ni bil nič okvarjen. Med operacijo (laparoskopijo) so mi pregledali še ostala rodila in prav tako našli endometriozna žarišča, ki so mi jih odstranili ... Potem sem začela jesti kontracepcijske tabletke in čez štiri leta sva se odločila, da pa poskusiva spet zanositi. Prenehala sem jemati tabletke in skorajda takoj po tem zagledala  .
 .  mene pa vedno do 5 dni pred m začne bolet,sedaj imam m tko švoh kt še nkol,prej pa tko obilne po porodu,kt tud še nkol...sem klicala g,katera pa do avgusta ne naroča več....koliko pa to stane samoplačniško?Uz mislim?
 mene pa vedno do 5 dni pred m začne bolet,sedaj imam m tko švoh kt še nkol,prej pa tko obilne po porodu,kt tud še nkol...sem klicala g,katera pa do avgusta ne naroča več....koliko pa to stane samoplačniško?Uz mislim? 

, ker naj prvi mesec ne bi bilo priporočljivo, februarja sem pa zanosila in sedaj imam 7.5 mesečnega fantka. Glede na leta in na možnost da se zadeva ponovi pa bomo počasi začeli planirati še 2
  , ker naj prvi mesec ne bi bilo priporočljivo, februarja sem pa zanosila in sedaj imam 7.5 mesečnega fantka. Glede na leta in na možnost da se zadeva ponovi pa bomo počasi začeli planirati še 2