Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Jaz se pa ne morem pripravit
Sploh nimam volje. Če se spomnim nazaj cca. 2-3 leta, ko sem uspešno shujšala 13kg po ločevalni dieti...joj, kje so ti cajti
Sploh se ne morem pocajtat. Včeraj sem cel dan prespala. Iz nosa mi teče, vročina in bezgavke me na otip bolijo. Sej po moje ni nič hujšega, ampak je treba počivat. tega pa ne znam. Jutri bom celo mogoče še na bolniški. 
ja, sem si vzela šoping dopoldne
in zapravla preveč preveč... za doma nisem mela čist nič lepga, sam tist kar ni blo za kam it... zdaj mam pa novo trenerko in spet voljo do hujšanja
če ne zgledaš fajn ti res ne more bit do hujšanja. Aja, sem bla pa v Pomaranči na kosilu, je pocen ker še bone koristim. Nek solatni krožnik z zrezkom. Mnjami. to zdaj po novem jem, prej nisem bla tak pridna z zelenjavo. Pol sem pa šibala po tavlko u vrtec. Ej kaj pomeni pri tebi podpis? Si bla si še al boš?
pa samo da ste zdravi. Ej, a bosta kaj avto menjala al boste šli vsi not v sedanjega?
Za pregrado pa le poročaj, kaj izveš, da nas malo razsvetliš.
Ko bo topleje, bom začela spet s kolesom okol šibat. Pa na kakšen badminton bi šla...že cca. 6m nazaj sva kupila loparje, pa sva šla samo 2x.
Mi je žal da nisem šla na merjenje. S hitrim hujšanjem ponavadi zgubljaš vodo in mišice. Tega pa nočem. Js sem v glavnem skos s športom vzdrževala težo. Pa sem za par let mal popustila... kolo je kar fajn ja. Vidva si le prvošta badminton
. Drži se!