|
RE: no aprilke 2005, kako? 9.2.2009 11:57:33
|
|
|
|
m_m
|
naty ja, sem si vzela šoping dopoldne in zapravla preveč preveč... za doma nisem mela čist nič lepga, sam tist kar ni blo za kam it... zdaj mam pa novo trenerko in spet voljo do hujšanja če ne zgledaš fajn ti res ne more bit do hujšanja. Aja, sem bla pa v Pomaranči na kosilu, je pocen ker še bone koristim. Nek solatni krožnik z zrezkom. Mnjami. to zdaj po novem jem, prej nisem bla tak pridna z zelenjavo. Pol sem pa šibala po tavlko u vrtec. Ej kaj pomeni pri tebi podpis? Si bla si še al boš? A pol pri vas kar vsi trije migajo? Joj, je pestro kaj pa samo da ste zdravi. Ej, a bosta kaj avto menjala al boste šli vsi not v sedanjega? Maja en ga lepega dneva me je pičilo, da ne bom več jedla čokolade in je držalo že 4 tedne, razen včeraj sem malo pregrešila ta jedilnik, zdaj me je spet minlo pa upam da bo držalo naslednje 4 tedne. Migam malo več ker prej sploh nič nisem, tak mini telovadba, počasi bom pa še orbitrek vključla, ko bo topleje pa grem laufat. Mogoče celo z vozičkom. Ostalo hrano sem tut malo spremenila. Jem vsaj 3x na dan, kako sadje vmes, pa malo ločevalno (npr. pečena paprika in hrenovke brez kruha), zelenjavne juhe, v glavnem več zelenjave, ko je nikol nisem velik pojedla. Ne pričakujem drastičnih sprememb, sam mal bolj na zdravo hrano sem prešaltala pa spet se vrača miganje. Hujšanje poteka počasi, da ne bi blo kakih jo-jo efektov. No jutri natešče bom spet preverla kako napredujem... Če te kaj zanima samo vprašaj. Kolko kilc bi pa rada oklestila?
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|