|
RE: no aprilke 2005, kako? 23.8.2006 23:16:57
|
|
|
|
m_m
|
honey ste ste čveke, sam da se vama ne vidi (ko se vama pa posti brišejo na čveku ) BarbaraE ja a nisi na ekspres pošti naročla Čuj pipi imam tut jst od otroštva, pa nimam pojma od kod. Sam ko mi je ena prjatlca povedala, kaj to pomeni v italjanščini, sem kar nehala vodit evidenco o obstoju besede v mojem slovarju. Morje? Kje? Pa sej jst sem tut rekla, da ne bi pakiral za eno turo po Afriki, sam je pa vse prav prišlo Še mogoče smo kaj pogrešali. honey nimam pojma od kje čirulečarule. Sploh nisem hotla tega. Kar prišle so od nekod. Pa na Odgovoru se ni vidlo nič, potem pa kliknem Potrdi in me kar prlima na stol... da še jaz nisem vedla kaj sem hotla napisat. me pa veseli, daje vsaj kdo imel kaj lepga od tega Geslo ti pošljem, da vidiš naše oslarije (sej taglavne bi ble za opisat, ker se iz slike ne vidi). In živčki... Ma ne spomnim se, da bi me kaj iztirilo... Edino ono jokanje prve mesece. Tisti pa mi je navalovilo živce parkrat. Naja31 hvala. Sam to vrtenje okol hrane je pa po atiju... April, sej jst tut ne sledim več najbolj. Če pa naspol preberem, pa vse pomembne informacije izpustim Ja, avto je bil poln. Niti nisem poštudirala , da se vsa krama odzad vidi. J a besede pomanjševalnice oz. otroške me iztirijo, tak da še pomanjševalnic ne maram več. Smo se že kregal zarad tega. Pa ne pomaga. Je reku ata da če so vsi otroc s tem gor zrasli, bo še ona. Pa včas so tut vsi peš okol hodli... Zobozdravnik: mi nismo naročeni nikjer. A bi se mogli? Kuker vem je prvi pregled nekje pri treh letih. Kje ste najdle zobozdravnika? Srečanje. Ja, lahko bi blo kaj, preden se vreme shladi. Kje, pa še mal preštudiramo... vikend ok.
< Sporočilo je popravil m_m -- 23.8.2006 23:18:59 >
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|