Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Si pa res bol mimgrede omenla. A zdaj bom pa kmal sama tu, ko nisem
al kaj
honey +
Tim (01.04.2005), LJ-PO +PDPapr
Ana (03.04.2006), CE
m_m + 
Sicer pa, če se prav spomnim, si nekje že napisala, da imate vsi velike cifre. Torej - živite na veliki nogi.
Tak, da mislim da bo šlo. Jaz ne bi prišla na tako idejo...
, pa bi kar neki naredla. Dokler tega ne izpustim na plano. Morm pokrov dvignt pa ven spustit
. Pa pač pri meni ni viroza, ampak nosčenost (očitno mi ne paše paradižnikova juha v mojem stanju). In sem bruhala celo popoldne pa še čisto hin sem bil od tega, zato resnično upam, da me ne bo doletela viroza z bruhanjem ali drisko. Niko bom danes peljala kar k zdravniku, ker že od ponedeljka driska. In po moje to ni OK, ker ji očitno tudi linex ne pomaga. In revica skoraj nič noče jesti. Hvala bogu, da vsaj pije.
. To je v bistvu korenčkov sok z dodanimi elektroliti in riževo sluzjo; prav za primere driske. Dobiš ga pa skoraj v vsaki Lekarni in stane okrog 350 sit.