|
RE: no aprilke 2005, kako? 8.1.2007 12:37:18
|
|
|
|
BarbaraE
|
April - pri nas je Nika zaenkrat še zdrava. 3x po lesu. Sem pa zato jaz, kot da bi me tovornjak povozil. V soboto sem bila pri dežurni zdravnici zaradi očesa - vnetje - dobila kapljice + mazilo, potem sem pa v nedeljo začela s kašljem, danes bom pa klicala kar svojo zdravnico, če se lahko pridem pokazat, ker res ne bi rada, da se mi kaj razvije. Upam, da se pri vas Beno čimprej pozdravi in pa seveda, da nihče drug ne zboli - tu pa mislim predvsem tebe Naja - ja, baje da se da. Ali meni to uspe bom pa naslednji teden izvedela. In vi boste zdaj kar stalni gostje ZOO. Saj, a niste vi dokaj blizu doma? In če je Marko navdušen, potem se pa sploh splača. Pri nas je Nika navdušena, če se potepamo. Pojma nimam, a ji doma kaj ni všeč? Skratka, točno ve, kdaj zavijamo proti domu - pa tu ne mislim, zavijanja na domačo ulico ampak že prej. Ko vidi, kam zavijamo, začne ponavljat noče, ne . Smo jo očitno razvadili med prazniki, ko smo po obiskih in na izlete hodili. Danes je bila pa prav smešna - najprej se ji ni nikamor mudilo, potem sem ji pa rekla, da morava kar iti, da bo lahko Meti (vzgojiteljici) povedala, da se je včeraj sankala. Je tako hitro izpustila igračo in odhitela do stopnic, da sem jo komaj dohajala. In seveda je na hitro še pozdravila igračo - Adijo, mož (= adijo, sneženi mož).
|
|
|
|