m_m
|
honey danes sem ji rekla, da bom jst pojedla, če ne bo ona. Pa je kar nekaj hitrih grižljajev naredla. Ampak samo če je kaj takega, kar ji je všeč. Drugače ja kar hitro zato, da jaz pojem, da njej ni treba. Potem pa prosi za jogurt, kekse, kruh... Verjetno bo rekla da ima tolk pa tolk časa za pojest. Pa opozorila jo bom, ko se bo čas iztekal (kot pri izpitih). Ko bo čas minil, gremo oprat roke in konc. Kolk se je najedla, se je. Pa da vidimo, koliko časa bo rabla da pogrunta, da ko rečem, naj še poje kar misli, da je potem konec, da to ni hec, da mora počakat do naslednjega obroka. SNEG. Ko sem Aneji kazala, da pada sneg, si slišal samo: "Ne, ne ne. Ne!" Jo je blo strah. zdaj pa hodi že še po snegu. Kepat bognedaj. Smo se s sankami prevrgle, zdaj se pa noče več niti na sanke usest. Še gleda jih postrani.
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|